Mijn Visies

Hier volgen een paar links naar mooie en/of informatieve sites. Klik op de plaatjes en om er heen te gaan:
 

 
Dit is de site van Josephine, die prachtige dingen schildert. Vooral voor mensen die weg zijn van elfjes en andere fantasie-voorstellingen wordt dit een hartstilstand zo mooi! Ik ben niet verantwoordelijk (lach)...


 


 
WhiteshadoW bevat een hele gezellige chat, en een leuk en informatief forum. De mensen die hier ronddwarrelen zijn allemaal heel lief!


 


 
InnerNed bestaat uit een grote hoeveelheid pagina's die op handige wijze veel informatie geven over verschillende onderwerpen.


 


 
Hier is het verhaal te lezen van Walter. Hij vertelt hier prachtig over alles wat hij de afgelopen jaren meegemaakt heeft.


 


 
"Deze website gaat over dromen en droomverklaring - en nog een paar dingen. Ik heb alles wat hier staat, zelf geschreven. Hier staat mijn persoonlijke mening over deze dingen. Anderen denken er meestal anders over, iets om in de gaten te houden. Ik bouw deze site langzaam op, er komt steeds wat bij. Je kunt alles kopieren en mijn site linken als je dat wilt, ik doe niet aan copyright," schrijft pe over zijn eigen site. Een mooie persoonlijke site met veel informatie!


 


 
Deze site biedt overzichtelijk een heleboel informatie over kruiden en allerlei manieren waarop je deze, en waarvoor je deze kan gebruiken.


 


 
Dit is een hele handige HTML-cursus gemaakt door Michael. Aan deze cursus heb ik het dus te danken dat er hier uberhaupt iets te lezen is, en dan is het niet moeilijk te begrijpen (wanneer je even doorredeneert) dat ik het dus ook aan deze cursus te danken heb, dat ik al die HTML-dingetjes begrijp, die voor jullie onzichtbaar zijn. En dat ik van die leuke grijze lijntjes kan neerzetten om de links van elkaar te scheiden. Sterker nog dat ik links kan maken... En als ik die cursus begrijp (nou ja, het eerste deel dan, er is niet voor niets geen frame te vinden op deze site), dan begrijpen jullie het zeker... Dus wie nog geen site heeft:


 


 
Onderstaande sites zijn leuk om op een regenachtige middag (maak er maar meervoud van) lekker uit te pluisen. Het grote nadeel wordt wel gevormd door de vele doodlopende links, maar evengoed zijn het natuurlijk mooie startpunten, waardoor je op mooie sites uit kunt komen.

Ga naar heksen.pagina.nl!
Ga naar esoterie.pagina.nl!
Ga naar new-age.pagina.nl!
Ga naar druiden.pagina.nl!
Ga naar meditatie.pagina.nl!

Ga naar heksen.beginthier.nl!
Ga naar wicca.beginthier.nl!
Ga naar edelstenen.beginthier.nl!
Ga naar kruiden.beginthier.nl!