Hallo Allemaal, Mm,
Wie is nu het persoontje achter deze site? Ik zal me even voorstellen. Je kan mij op het internet op verschillende plaatsen tegenkomen onder de naam Darknezzz. Dit is mijn internetnaampje omdat het een koosnaampje van mijn vrienden voor mij was die ze me aangemeten hebben aangezien ik als er me iets dwars zit daar mee rond blijf lopen maar mensen er niet zo snel iets over zal vertellen. Verder vinden ze me een beetje een geheimzinnig typje, mysterieus... Ik vind dat dat allemaal wel meevalt, ze hoeven gewoon niet alles te weten ;-)

 

 
 
Darknezzz komt ook van mijn liefde voor het donker. In het donker kan je jezelf verstoppen, voor jezelf, voor anderen of voor de waarheid. Ik denk ook met veel plezier terug aan de winteravonden waarop ik in het donker met mijn vader op koopavond naar de winkels fietste en dan voelde de nachtlucht zo lekker aan en was ik helemaal gelukkig. Nog steeds vind ik het heerlijk om īs avonds of īs nachts door het donker te lopen, eventueel de maan te bewonderen en de heerlijke lucht in te ademen.

Ik heb een grote interesse in het spirituele, in religies, geloofsovertuigingen, visies en meningen. Heel breed eigenlijk. In het bijzonder geinteresseerd in Oosterse verhalen, meditaties, religies en stromingen, dit vanwege een drie en een half jaar durende begeleiding van een oude boeddhistische man. Hij had een vriendin die zichzelf heks noemde (dat wist ik toen niet) en zij vierde met mij de jaarfeesten. Pas later toen ik iets over wicca las herkende ik het in haar en in haar omgang met mij en dus ook in mezelf. Inmiddels weet ik dat dit wicca-gevoel eigenlijk een hekserij gevoel is, maar ik zal mezelf tegenover mensen die er niet al te veel van af weten gerust wiccan noemen. Inmiddels heb ik het idee dat hekserij me beperkt, alhoewel ik me afvraag of ik mij in de hekserij niet beperk.

 

 
 
Hoe dan ook, hekserij is erg open, maar ik wens de andere religies etc niet te laten vallen onder die naam, en bestempel me dus liever met de naam: mezelf!

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn site, de e-zine en het schrijven van een boek en mag op een forum graag een discussietje meepakken. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met schrijven, tekenen, surfen, zeilen of iets leuks doen met vrienden. Wie vragen heeft die roept maar.
Liefs en Bb,
Darknezzz