KWB Asrana


nimi:KWB Asrana "Asrana"
syntymäaika:30.7.2003/VHKR
sukupuoli:tamma
väritys:ruunikko
säkä:167 cm
rotu:FWB-Finnish Warmblood
kasvattaja/ex-om:Kinship Warm Bloods
omistaa:Waivie waivies@luukku.com

I.Artofselfdestruction
E.Alchemy Nin


Asrana on kiltti ja ehkä hiukan tulinen tamma pieni.
Se tekee kaikkensa, että omistaja on tyytyväinen. Asrana ei voisi koskaan satuttaa ketään tahallaan...Vähän äkkipikainen, eikä aina ajattele loppuun asti tekemisiään. Välillä Asrana innostuu muiden hevosten seurassa. Varmaan isältänsä perinyt. ;D Silloin ei kannata todellakaan mennä neidin eteen.

Asranalla on päiviä, jolloin ei ratsastus maistu. Yleensä se on pirteä kuin peipponen ja tekee kaiken täydellisesti. noin kerran viikossa on päivä jolloin tamma ei tottelisi, mutta sitten kun sen saa taas tottelemaan, niin ollaan niin hienosti. Tamma menee koulua hienosti, mutta ei mene kovia tasoja. Niin hyvä se ei kuitenkaan ole. Mutta tämä neiti hyppää kuin unelma, ja aika kovatasoinen hyppääjä onkin. Menee todella korkeita esteitä, ja hyppää joka esteen mikä eteen laitetaan. Eikä haittaa vaikka tiputtaisikin. Näin tuumaa Asrana. Kisa ura näyttää valoisalta esteradoilla, kuten myös kouluradoilla,vähän helpomissa luokissa.

Suku on aika mukava. Ei niitä VIR MVA Ch hevosia ole, kun niitä on nykyään aika monen suvussa. Tamman isä on saanut Champion (Ch) arvonimen ja VRL-län hevoskantakirjassa I-palkinnolla ja 80pistettä.
Asrana periyttää jälkeläisilleen rautiaan värin, jos isä on kimo tai vaalea. Mutta toden näköisesti tulee vaalean ruunikko varsa rautiaan isän kanssa. Asranan jälkeläisille periytyy tamman puolelta hyvä ja helppo luonne. Hyvä käsitellä yms. ;)


jälkeläiset:

kisaamiset:
6.3.2004 ERJ Kevät cup-1 osakilpailu/??-35

kuvagalleria:

copyrights:
tekstit:Waivie waivies@luukku.com
muumateriaali:Waivie waivies@luukku.com
kuva(t):Burgundy Farm