<%@ Language=JavaScript %>About

Inner Join

Inner Join Company
"Inner Join Company" osnovana je 1. avgusta 1989.godine. Osnivači su bračni par John i Jelly. Preduzeće su nazvali po unutrasnjem spajanju aminokiselina i reagenasa iz vremena kada se tako u staroj Grčkoj govorilo za proces koji se desava u nasem organizmu posle uzimanja leka ili caja. U tom imenu skrivena je njihova želja da učine nešto čarobno. njihovu osnovnu pokretačku energiju činili su profesionalno samopouzdanje, životno i radno iskustvo i šansa za iskazivanje na polju privatne inicijative.Da bi se taj entuzijazam pretvorio u stvarnost izgradnjom velikog broja poslovnih i privatnih veza hteli su da stvore tim lekara i farmaceuta da stvore nesto novo bas kao sto su to inteligentni agenti u inteligentnim informacionim sistemima i vestackoj inteligenciji i uspeli su u nemackoj da iznajmljuju magacinski prostor gde se smestaju carobni napitci koji obolelima od teske bolesti produzuje zivot na nekoliko meseci do 5 godina a fabrika za preradu lekovitog bilja se nalazi na Novom Zelandu gde ceo tim u tisini i odvojen od civilizacije boravi u prirodi na usavrsavanju molekularne biologije. Bez finansijske podrške i kredita, aktivnosti korporacije bile su usmerene na promet medicinskog i farmaceutskog materijala. Sav dohodak koji je mukotrpno stvaran usmeravao se na oblast proizvodnje i razvoja.

Pioneers, predsednik korporacije Inner Join” i direktor “Inner Join”:

ZAŠTO “INNER JOIN”

Kada je fabrika kao specializovana celina zaplovila sigurnim vodama u meni se pojavio novi nemir i izazov jer sam u duši entuzijasta i kreator. na praznom placu u Novom Zelandu ,gde postoji specijalna vrsta meda koja se ne proizvodi nigde drugde u svetu,gde je flora i fauna specificna i bogom data, pod jednom nastrešnicom organizujem proizvodnju neceg sto sanjanju svi alhemicari i sto su sanjali - destilator za proizvodnju etarskih ulja koji sa vaporex kotlom čini tehnološku liniju za destilaciju etarskih ulja. Od biljaka koristimo ili osusene ili mesnate i to iz preko 40 drzava sveta,dobijam bočicu etarskog ulja mente. Tu počinje moja opčinjenost, koja je ponovo probudila u meni čarobnicu “Kirku” koja je travama zavela Odiseja. Za mene je počeo novi izazov - novi početak. Pridružili smo se porodici ozbiljnih svetskih proizvođača za plantažiranje, otkup, preradu aromatičnog i lekovitog bilja i šumskih plodova.

“Inner Join” LEKOVITI ŠARM PRIRODE

Postoji stara drevna izreka dobrih lekara i farmaceuta: "Za dobro zdravlje potrebna je livada lekovitog bilja i bunar vode." Livada lekovitog bilja je veliki izvor zdravlja i sirovina jer od leko bilja možemo napraviti lepezu proizvoda za lečenje , negu kože i uživanje. Za kreatore i stvaraoce preparata na bazi leko bilja, šumskih plodova i prirodnih resursa veliki je izazov i inspiracija da livadu lekovitog bilja što vernije i izvornije stave u službu zdravlja i lepote savremenog čoveka. To se postiže velikim znanjem i ljubavlju prema prirodi. Prvi korak je svaku biljku nežno i pravovremeno ubrati, osušiti i pravilno čuvati da bi zadržala lekovita i aktivna svojstva kojom je priroda obdarila. Da bi se od prirodnih sirovina dobila kompozicija proizvoda mora se imati pored stručnog znanja i intiucija za harmoniju da bi se dobrom kombinacijom dobili čudesni biljni preparati.

 

Za čudesnu i blagotvornu moć lekovitog bilja i biljnih esencija znalo se još u drevnom Vavilonu i Egiptu. Aromatično lekovito bilje i etarsko ulje poznavali su Egipćani još pre 2000 godina i upotrebljavali ga za mirisanje odeće i tela, za čuvanje i aromatizaciju hrane i napitaka za lečenje, a najpoznatija primena je za balsamovanje faraona. To znači da se već hiljadama godina aromatično-lekovita bilja i biljna ulja koriste za kulinarstvo, kozmetiku, medicinu i kađenje - aroma lampe. Klima i prirodna lepota naše planete stvorilki su veliko prirodno bogatstvo flore, naročito lekovitog bilja koje je poznato u svetu. Ljubav prema prirodi i njenim darovima probudila je u meni čarobnicu "Kirku" koja je mirisnim travama zavela Odiseja. Lekovito bilje "Inner Join" prikuplja isključivo sa ekoloških staništa i planinskih predela,kao i specialnih planinskih regija i dr. Na posebnoj su ceni sirovine sa Novog Zelanda i Nemacke zbog procenta aktivnih materija u biljci stvorenih u sudejstvu kvalitetnih planinskih staništa i obilja sunca. na temelju dragocenih i kvalitetnih biljnih droga "Inner Join" i njen stručni tim farmaceuta, biologa-tehnologa osvojena je suptilna i složena tehnologija proizvodnje aromaterapeutskih, kozmetičkih i fitopreparata i stvorena velika paleta veoma kvalitetnih i traženih proizvoda.

©2001 Alfa   First, Germany    All rights reserved