©MacyTiedot

Nimi: Cappucino's Cinnamon
Lempinimi: Siina
Sukupuoli: Tamma
Syntymävuosi: 2004
Rotu: FWB
Väri: Kimo
Koulutustaso: Ko Va A, Me 100cm, Re 110cm
Kasvattaja: Écurie Exceptionell
Omistaja: Macy
Hoitaja: ETSITÄÄN!
Kotitalli: YT SayonaraLuonne

Hoitaessa Siina on kuin mikäkin pikkuvarsa. Tamma ihmettelee silmät suurena jokaista tuttua harjaa,ämpäriä,loimea,suojaa ja mitä sen nenän alle nyt sattuukaan. Se on tallissa muutenkin hyvin touhukas ja huomionkipeä. Se vaatii rapsuttelua ja jotain toimintaa jatkuvasti ja harjatessa ei millään malttaisi seisoa paikoillaan. On tästä levottomuudestaan huolimatta oikein kiltti ja täyspäinen hevonen.
Maasta käsin Siina on pirteä, mutta helppo. Metsästä saattaa löytyä kaikkea hirmu pelottavaa, mutta siitä selvitään nykyään ihan vain tuijottamalla, pomppia ei ole tarvinnut pitkään aikaan. Kun ollaan kävelemässä kentälle tai tarhaan, ei neiti malttaisi kävellä rauhallisesti, kun on niin innoissaan siitä, että pääsee liikkumaan. Tottelee kyllä kuuliaisesti kerran ärähdyksestä, jos on yrittänyt rynniä.
Ratsastaessa Siinassa on pitelemistä. Alkukäyntejä ei malteta kävellä rauhallisesti ja ensimmäisessä ravissa tamma yrittää tauotta kipittää alta. Kun hetken ratsastaa ympyröitä ja yrittää löytää hyvän tahdin, alkaa hevosesta löytyä ihan uusi puolia. Siina on todella edustava, kun se alkaa taipua ja korkeat askeleet tulevat esille. Kaikki kolme askellajia ovat yllättävän mukavia istua.
Esteillä Siina on aika hankala, kun se innostuessaan ei enää kuuntelekaan pieniä pidätteitä ja jos ollaan radalla, menevät hypyt parin esteen jälkeen ihan pieleen.


Tärkeää

-Ratsastaessa suojat joka jalkaan
-Tarhaan riimu päässäSukutaulu

i. TM's Edison ii. El Hamir iii. ?
iie. ?
ie. Diena's Deep
Evm
iei. ?
iee. ?
e. Cappucino Dream ei. White Dream eii. VHR Meteor
eie. Christal xx
ee. Pokulan Cappucino eei. Star Theme's Carefree
eee. Frondon Carrera
Kuvagalleria
Kisat

Estekisat
-
-
-

Koulukisat
-
-
-

Kenttäkisat
-
-
-

Näyttelyt
-
-
-Jälkeläiset

Tammat
-
-

Orit
-
-