Resident Evil 1.5

 Etusivu

Resident Evil 1.5:
Kuvia


Peli jota ei koskaan tullut...

Elza Walker Leon S. Kennedy

Resident Evil 1.5 oli alkuperäinen Resident Evil 2. Mutta miksi Capcom lopetti sen tekemisen kesken? Pelin tekijät pitivät sitä liian hitaana ja liian paljon Ressa ykkösen kaltaisena. Pelin tekeminen lopetettiin kun siitä oli valmiina 60%.

Zombiet pystyivät juoksemaan nopeasti, ryömimään, kiipeämään ja kävelemään todella hitaasti. William Birkin näytti erilaiselta kuin Ressa kakkosessa. Karjumisen sijaan hän huusi Sherryn nimeä.

Vertailua 1.5 ja 2 välillä... Kahden vankisellin sijaan niitä oli enemmän. Joissain niissä oli zombeja jotka yrittävät päästä kimppuusi.

Elza Walker tulee Raccoon Cityyn osallistuakseen moottoripyöräkilpailuun. Tajuttuaan että koko kaupunki on zombien vallassa hän aloittaa matkan kohti poliisiasemaa. Pääovi on blokattu, ja ainoa tapa päästä siitä sisään on törmätä siihen moottoripyärällä. Joten Elza kiihdyttää pyörällään ja törmää oveen. Oven blokannut portti ja hänen pyöränsä särkyvät kappaleiksi. Poliisiaseman vastaanottopöydän luota Elza löytää haavoittuneen poliisin, Marvinin (tuttu RE 2:sta). Marvin antaa Elzalle aseen ja niin Elza aloittaa matkan kohti tuntematonta.

Leon Kennedy on tulokaspoliisi joka on aloittelemassa ensimmäistä työpäiväänsä. Hänen autossaan on bensa vähissä ja niinpä hän menee poliisilaitokselle takaovista. Kun Leon viimein pääsee pääovelle Elza Walker on jo tuhonnut sen. Zombit alkavat ryömiä rikkoutuneen portin alitse. Leonin seikkailu alkaa...

Henkilöt

Leon Kennedy

Kokematon poliisi Leon Scott Kennedy on juuri saanut töitä Raccoon Cityn poliisilaitokselta. Vain muutama päivä hänen palkkaamisensa jälkeen kaupungin asukkaat alkavat kuolla... Vain noustakseen kuolleista verenjanoisina hirviöinä. Vaikka Leon on kokematon, hän pysyy rauhallisena.

Elza Walker


Elza rakastaa moottoripyöriä ja tulee Raccoon Cityyn toivoen löytävänsä kaltaisiaan ihmisiä. Elza haluaa liittyä Iron Horse kilpatiimiin. Elza on nopea niin pyörällään kuin myös jaloillaan, joten hän pystyy juoksemaan zombeja karkuun. Elzan mielestä poliisiasema vaikuttaa turvalliselta paikalta piileksiä.

Huippuhyvä RE 1.5-sivusto löytyy osoitteesta www.bioflames.com
Ansaitse rahaa kotisivuillasi