Resident Evil Outbreak

 Etusivu

RE Outbreak:
Henkilöt
Kuvia
Skenaariot
Arvostelu
Viholliset


Resident Evil Outbreak (Playstation 2) on julkaistu Suomessa.
Pelin voit ostaa esimerkiksi näistä suomalaisista nettikaupoista:
CDON

HUOM! Resident Evil Outbreakin Eurooppa-versiossa ei ole online-peliä.

USA:n julkaisun kansi

Jokaisen nurkan takana... Jokaisen varjon syvyyksissä... Jokaisen oven takana... Kauhu odottaa. Pian paha määritellään uudelleen.


Resident Evil Outbreakissa on kahdeksan pelattavaa hahmoa, viisi miestä ja kolme naista. Jokainen pelihahmo aloittaa eri osassa kaupunkia ja törmää jossain vaiheessa muihin pelaajiin.

"Tässä painajaisessa voi tapahtua mitä vain" - Capcom

Tällä pelillä on loputtomat mahdollisuudet. Yrität muiden pelaajien kanssa paeta Raccoon Citystä elossa. Pakene yksin, tee yhteistyötä muiden kanssa tai kilpaile muita vastaan. Selviätkö hengissä?

Resident Evil Outbreakissa on uusi, mielenkiintoinen ominaisuus. Jos zombie puree sinua, saat T-virustartunnan, ja virusstatuksesi alkaa nousta. Jos status yltää 100 %:iin, muutut zombieksi ja voit alkaa metsästää entisiä pelikavereitasi. Mutta voit pelata zombina vain pari minuuttia - sitten kuolet. Voit pysäyttää mutaation ottamalla yrttejä tai ensiapusuihkeita.

Outbreakissa tavataan tuttu hahmo aiemmasta RE-pelistä, Nicholai Ginovaef. Capcomin lehdistötiedote: "Resident Evil Outbreakissa nähdään kaksi tuttua Resident Evil-sankaria."

Pelin tarina seuraa kolmen ensimmäisen pelin tapahtumia. Resident Evil 3:ssa Raccoon City räjähtää taivaan tuuliin. Outbreakissa pelihahmosi täytyy yrittää paeta kaupungista ennen tätä räjähdystä. Pelissä on viisi erilaista skenaariota, kaikissa tarkoituksena on paeta kaupungista.

Kun pelaat ensimmäisen kerran, peli alkaa baarista. Toinen skenaario alkaa laitoksesta jonka näit Resident Evil 2:n lopussa. Jokaisen skenaarion kesto on noin puolitoista tuntia. Jokaisella pelihahmolla on oma tarinansa, joten jotta saisit kaiken irti pelistä, sinun kannattaa pelata kaikilla eri hahmoilla.

Pelissä on myös offline-muoto. Siinä voit valita yhden hahmon jona pelaat, ja kaksi hahmoa jotka seikkailevat kanssasi tekoälyn ohjaamina. (Pelin Eurooppa-versiossa on vain tämä offline-muoto.)

Nuo hahmot voivat kantaa esineitä, ja sinun täytyy auttaa heitä niin kuin he auttavat sinua. Päämääränä on pakeneminen, mutta pelissä on monta mahdollista loppua.

Ansaitse rahaa kotisivuillasi