Inici Presentació Premsa A debat Propostes Jove Dades Enllaços Web Nacional
 
Bloc Jove
Pàgina d'informació local del Bloc Jove de Novelda


Campanyes
Per un País més verd

Perquè estimem el nostre País, el volem de color verd. Enfront de les polítiques agressives i destructives que destrossen el nostre patrimoni natural, nosaltres diem "ja n'hi ha prou!". Perquè estem segurs que és possible compatibilitzar el creixement econòmic de les nostres ciutats amb el respecte al medi natural. 

A propòsit, heu vist quina planta més rara il·lustra la imatge del pòster que hem editat? Quina espècie autòctona valenciana deu ser?

Si vols més informació, visita'ns al web nacional del Bloc Jove.Propostes
Estes són algunes de les propostes que fem des del Bloc Jove. 
Perquè els joves també comptem!
  • Vivenda: demanem que es construïsquen més vivendes de protecció oficial (VPO) i que l'Ajuntament elabore un cens de vivendes per a llogar.

  • Treball: l'Ajuntament ha de signar convenis de col·laboració amb les Universitats d'Alacant i Miguel Hernández d'Elx per tal que els joves tinguen ponts estables entre els estudis i el món laboral.

  • Estudis: els estudiants novelders han de tenir les mateixes condicions que els de qualsevol altra població. L'Ajuntament ha de subvencionar el transport universitari i ha de convertir Novelda en seu universitària.

  • Cultura: els grups musicals i teatrals de Novelda no tenen locals condicionats per a assajar. Cal que l'Ajuntament solucione este dèficit. 

  • Oci: actualment, a Novelda es fa més i més difícil practicar cap esport. Des del Bloc Jove insistim perquè s'òbriguen les instal·lacions de les escoles públiques els caps de setmana.Actualitat
El Bloc Jove de Novelda defensarà el seu programa des de l'oposició

En una roda de premsa que tingué lloc a la seu local del Bloc el 4 de juny, el Bloc Jove de Novelda va analitzar els resultats electorals del 25 de maig des del punt de vista de la joventut. 

Segons Vicent López, membre de l'executiva local del Bloc Jove, el creixement que ha experimentat el Bloc de Novelda està relacionat amb un increment del vot jove. En conseqüència, Juli Martínez, secretari local del Bloc Jove, va afirmar que "per a agrair la confiança dels nostres votants, tractarem que les nostres propostes, almenys les que son assumibles pel PP, es porten a terme". En concret, va mencionar algunes prioritats per als joves, com són els convenis amb les universitats, l'obertura de les instal·lacions esportives de les escoles públiques, la cessió de locals d'assaig per als grups musicals novelders o la subvenció al transport universitari. 

Pel que fa a este últim aspecte, Juli Martínez va subratllar que "la nostra proposta era una subvenció mínima que representara un terç de les despeses; en canvi, en el programa del PP duplicaven esta xifra i es comprometien a subvencionar més del 60% del cost del transport. El propòsit del Bloc Jove és vetlar perquè complisquen la seua promesa."

Finalment, va expressar el compromís del Bloc Jove de defensar els interessos de la joventut de Novelda, "sempre des de la positivitat, aportant idees, propostes i aire fresc, però vigilant que els joves no desapareguem de les decisions polítiques fins a les pròximes eleccions".Contacta amb el Bloc Jove
Si tens alguna idea o suggeriment, posa't en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica noveldajove@bloc.ws.