Contador

Benvinguts a ELS GEGANTS

 

Benvinguts a Els gegants!

Última actualització: 18 demarç de 2.006

  __

BENVINGUTS a "ELS GEGANTS"!

En aquesta web trobareu un conjunt de fotografies, dades, imatges, melodies i fins i tot algun vídeo dels gegants d'arreu.

Si els vostres gegants encara no apareixen en aquest conjunt de fitxes i desitgeu q en formin part, envieu un mail amb les dades i la fotografia dels mateixos a la webmaster. I si tb teniu música pròpia (tant en format midi, mp3 o wav) i la voleu posar a l'abast d tothom, escriviu un mail a fal_leragegantera@hotmail.com .

Aquesta web va ser iniciada a l'any 2.002 motivada per la mancança de recursos a internet sobre gegants. Com veureu l'estructura és molt arcaica, escrita en llenguatge htm, tal i com es feia per aquells anys. En aquells dies el que més es visitava eren les pàgines web informatives, que explicaven alguna cosa, internet s'utilitzava més per realitzar feines de recerca d'informació. No hi havia gaires pàgines dedicades a gegants i per això la meva ànima inquieta va decidir iniciar-ne una. Amb el temps tot això ha anat canviant una mica. Han proliferat molt els indrets on trobar informació, fotos o vídeos dedicats als gegants. Probablement aquesta proliferació ha tingut molt a veure amb el gran desenvolupament de pàgines personals com ara blogs, fotologs, facebooks, flickr, myspace... entre d'altres, que han fet i estant fent créixer molt la participació de la nostra societat a la xarxa. Actualment és molt fàcil penjar fotografies i vídeos a la xarxa, així com també consultar-ne i buscar-ne.

Aquesta pàgina pateix un període de letargia, de son profund, i és que fa molt de temps que no és actualitzada! Potser us semblarà arcaica, de disseny gairebé inexistent i perquè no admetre-ho, obsoleta. Però la guardo i la mantinc així com un bell record i alhora com una eina d'informació i de difusió dels gegants. Pel nombre de visites que segueix rebent a diari significa que alguna utilitat deu tenir pels visitants que encara la consulten. Per tant, no us entretindré més llegint lletra buida, aprofiteu aquest viatge per les pàgines d'internet del passat i enriquiu el futur dels nostres gegants! Gaudiu de la passejada!

.

->Membre de WICCAC  (Webmasters Independents en Català,de Cultura i d'Ambits Civics)

NOVA SECCIO D'UTILITATS PER TAL DE VISUTALITZAR MILLOR LA WEB

Sovint els usuaris d'aquesta pàgina no veuen el seu disseny tal i com és creada per la webmaster. Això és degut al tipus de lletra utilitzat, que potser no es troba en tots els ordinadors. Per aquest motiu, i per tal que tots els usuaris vegin la web tal i com és creada, cliqueu aquí:  UTILITATS i baixeu-vos les fonts (el tipus de lletra) originaris de la pàgina.

 

 

FITXES DE GEGANTS PER MUNICIPIS

ÀLBUM DE FOTOS 1 - 13/12/03 al Taller Sarandaca de Granollers. 1r Aniversari de la web!

ÀLBUM DE FOTOS 2 - 25/04/04 a l'Hospitalet de Llobregat. 5.000 visites!

ÀLBUM DE FOTOS 3 - 04/01/05 al Taller del Drac Petit de Terrassa. 2n Aniversari de la web!

TRENCACLOSQUES nº 1

TRENCACLOSQUES nº 2

TRENCACLOSQUES nº 3

TRENCACLOSQUES nº 4

 

· Vídeo dels gegants de Girona antics -Fragment del montatge "El bateig dels gegants de Girona 1993" (Agraïment a Ma. Carme Ribas i Mora)

· Vídeo dels gegants de Súria - Ball final després d'una cercavila.

 

BUSCADOR EN CATALÀ: SOM-HI!

Signar en el Llibre de visites Veure el llibre de visites

Aquesta web fou creada el desembre de 2.002 per Meritxell Royuela Juncadella (Webmaster de la mateixa), amb la finalitat de donar a conèixer els gegants arreu. Si extreus informació d'aquesta web, sisplau, cita'n l'adreça i el nom de l'autora. Per suggeriments, dubtes, queixes, comentaris o possibles enllaços trencats : fal_leragegantera@hotmail.com