Tervetuloa!

 

 

Minun perheeseeni kuuluu äiti Anne ja isi Marko. Minulla on kaverina Retu -niminen koira sekä kani Töpö.

Olen syntynyt 6. toukokuuta 2001. Silloin oli kaunis hämyinen kevätilta. Äiti ja isä olivat minua yrittäneet saada maailmaan jo kolmatta päivää ja viimein lääkäritäti leikkasi minut äidin masusta. Olin silloin ihan pikkuinen, 51 cm pitkä ja painoin 3550 g. Olin aluksi vähän huonovointinen ja väsynyt ja minut laitettiin sellaiseen happikaappiin. Onneksi isi oli minun luonani ja antoi minulle ensimmäisen ateriani, 10 ml maitoa pullosta. Se olikin aika namia. Isi esitteli minut sitten äidille, joka pötkötteli sängyssä eikä saanut minua ottaa vielä syliin, vaikka kai olisi kovasti halunnutkin. Äiti silitti minua vaan otsasta. Silmiä en jaksanut avata, mutta äänestä kyllä tunsin, että äitihän se siinä. Olinhan minä jo monta kuukautta äidin ääntä kuunnellut.

Sellainen oli se päivä, kun minä synnyin tähän maailmaan, tällä kertaa. Äiti ja isi ovat sanoneet, etteivät koskaan unohda sitä päivää. Minä olen heille kovasti rakas ja odotettu tyttönen. 

Kesäkuun 9. päivä 2001 minä sain nimen Alisa Aurora. Alisa-nimestä äiti oli jo pitkään tykännyt kovasti, äidin mielestä se kuulosti sopivalta nimeltä pikkukeijulle ja Aurora-nimen sain kuulemma satuprinsessa Auroran eli Prinsessa Ruususen mukaan.

Kiitos, kun tulit kurkkaamaan keijukolooni! Käythän kirjoittamassa minulle pienen tervehdyksen vieraskirjaan!!! 

Kuvia minusta ja perheestäni

Neuvolakortti

Äidin runoja minulle

Höyhensaari

Päiväkirjani

 

Kirjoita vieraskirjaan!  

Lue vieraskirjaa!

 

 

 

Keijukolon vierailijat

Counter 1