Albania forever ! Nje faqe rreth te vertetes qe duhet te njohe cdo njeri !


Faqja kryesore

Besimi
Cfare besojme ne?
Bibla
Jezusi Krishti
Jezusi dhe Bibla
Plani i shpetimit
Triniteti
Pergjigje dhe argumente
(Nga J. McDowell .pdf)
Bibla ne celularin tuaj


Argetim
Grupet kristiane ne web

Materiale leximi
Lexoje Biblen online
Shkarkoje Biblen
download 3.2MB (.chm)
4 ligjet shpirterore


Libri i vizitave
Lini shenimin tuaj
Lexoni shenimet e lena


Nje pjese e materialeve jane marre nga libri "Pyetje dhe argumente", shkruar nga Josh McDowell.Ju mund ta shkarkoni kete liber ne kompjuterin tuaj duke klikuar ketu me butonin e djathte te mouse-it dhe duke zgjedhur opcionin "save target as...".Mire se erdhet !Flamuri shqiptar


CounterTe ndryshme

Shtypi shqiptar ne web
Fjalor ne 57 gjuhe !
Dergo SMS falas
Parashikimi i motit ne Tirane (CNN)

Adresa kristiane

Crosswalk
Crossdaily
Our daily bread
Greatcom
Html Bible
TVU live
Zpoc ( mp3 kristiane falas)
Instituti Jeta e Re


 

  
I am sorry,your browser doesn't support this feature!

Himni kombetar