Doa, Mentera Ilmu Pengasih

Adakah anda pernah gagal dalam percintaan? Bertepuk sebelah tangan? Hati anda hancur kerana kegagalan dalam soal cinta? Adakah anda asyik terbayang wajah “kekasihmu” yang telah menolak hajat atau isi hati yang telah dicurahkan? Pernahkah mulut anda terasa tersangat berat bagaikan digayut batu untuk mengeluarkan kata-kata hati kepada “si dia”?

Setiap insan mempunyai masaalah dalam soal cinta dan kasih-sayang sama ada di dalam hal rumah-tangga, pekerjaan dan kerjaya serta masyarakat. Tahukah anda bahawa mentera, doa dan ilmu pengasih yang diamalkan oleh orang-orang muda zaman dahulu masih lagi sangat mujarab! Sesuai diamalkan sama ada oleh kaum lelaki ataupun wanita. Anda tidak perlu lagi berjumpa bomoh atau dukun yang ada kalanya membuang duit dan dikhuatiri membawa kepada perkara-perkara yang jauh daripada kebaikan (seperti menggali kubur dan sebagainya). Mengapa tidak anda cuba lakukan sendiri? Anda sesungguhnya sangat beruntung kerana dengan segala usaha serta perit-jerih selama beberapa tahun telah saya tuntut dan pelajari (dari dalam dan luar negara), dikumpulkan dan diolah dalam bentuk yang termudah untuk anda mendapatkan hasilnya yang maksima. Mungkin anda tidak perlukan ilmu ini sekarang, tetapi di suatu masa nanti seandainaya anda memerlukan ilmu seumpama ini, dikhuatiri ianya sudah tidak tersedia lagi. Memikirkan bertapa sukarnya untuk memperolihi ilmu sebegini di zaman sekarang ini, dan supaya ianya tetap ujud sebagai warisan unggul, saya seolah-olah terpanggil untuk memaparkannya di ruangan yang terhad ini :

Amaran !

Dilarang digunakan untuk tujuan-tujuan jahat dan melanggar kesucian ajaran Agama Islam

Warisan Pusaka ilmu Pengasih :

*Ilmu Pengasih Panah Ranjuna

*Ilmu Kundang Semangat

*Ilmu Seru Gambar

*Ilmu Pengasih Imam Mahadi

*Ilmu Mentera Seru Semangat

*Ilmu Pemanis Seri Muka

*Ilmu Pengasih Satu Purnama

*Ilmu Pengasih Ratu Ajasmoro

*Ilmu Pengasih Puteri Laut Selatan

*Ilmu Memuja Kekasih

Kembali ke asal

 

lmu Pengasih Panah Ranjuna

Ilmu pengasih ini sangat keras dan sangatdicari orang. Biasanya digunakan untuk mendapatkan gadis yang angkuh atau menolak pinangan.dengan menggunakan ilmu ini gadis tersebut dapat ditawan dengan mudah sahaja. Boleh juga digunakan untuk jejaka yang menolak hasrat hati gadis yang mengharapkannya.

Ilmu Kundang Semangat

Walaupun berapa jauh orang yang anda cintai apabilakan dikenakan dengan ilmu kundang semangat ini, InsyaAllah akn datang menyerahkan dirinya kepada anda sama ada lelakiatau pun perempuan. Kalau hanya untuk cuba-cuba atau balas dendam tidak dibenarkan sama sekali.

Ilmu Seru Gambar

Ilmu ini memerlukan gambar orang yang dikehendaki. Sebaik-baiknya gambar penuh dari kepala hingga kaki, kalau tidak dapat boleh juga

apa sahaja gambar yang jelas wajahnya

Ilmu Pengasih Imam Mahadi

Ilmu ini perlu diamalkan pada malam jumaat dan dengan membakar kemenyan. Awas mengamalkannya, kerana Ilmu pengasih ini sangat keras.

Ilmu Mentera Seru Semangat 

Kalau anda mencintai sesaorang tetapi malu-malu kalau cintanya akan ditolak, maka mentera ini boleh digunakan untuk menyeru semangat orang yang diidamkan itu agar mencintai anda. 

Ilmu Pemanis Seri Muka

Mentera ini digunakan sebagai pemanis, dimana orang yang mengamalkanya akan disenangi ramai baik dimana sahaja samaada di tempat kerja, bersama rakan atau pun di khalayak ramai.

Ilmu Pengasih Satu Purnama

Kalau anda ingin berseronok-seronok cinta untuk sementara waktu sahaja seperti kata orang “ sekali pandang sudah jatuh cinta” kemudian menghilang secara perlahan, jadi pakailah ilmu ini kerana ianya kekal hanya untuk tempoh selama 30 hari sahaja. Hebat tak ilmu pemuda orang dahulu kala?

Ilmu Pengasih Ratu Ajasmoro

Jika anda dilamun cinta tertapi takut anda bertepuk sebelah tangan sahaja, silalah pakai ilmu ini. InsyaAllah mujarab. Ilmu ini diamalkan dengan duduk dihadapan pintu utama rumah anda.

Ilmu Pengasih Puteri Laut Selatan

Mesti dibaca sewaktu hendak tidur malam dan dibacakan sekurang-kuranya sebanyak tiga kali berturut-turut.

Ilmu Memuja Kekasih

Jampi ini sangat mustajab jika diamalkan dengan betul dan ianya memerlukan kosentrasi untuk menumpukan hati dan dengan mengigati kekasih.

Kembali ke asal

Cara-cara untuk mendapatkan Ijazah

Sebagai syarat penurunan sesuatu ilmu dalam masyarakat Melayu yang membolehkan Ilmu itu tidak berkurangan barang sedikit pun dari segi keampuhannya, maka hendaklah ilmu tersebut diijazahkan secara ikhlas dan menurut syarat-syarat serta langkah-langkah yang tertentu dari Gurunya terlebih dahulu (sebagaimana yang dikenakan terhadap saya sebelumnya). Sebenarnya tidak ada alasan yang konkrit mengapa sesaorang Tok Guru dahulukala mensyaratkan satu persalinan dan sebagainya sebagai penajam kepada ilmu yang dituntut oleh muridnya, cuma yang saya rasakan ianya semacam satu simbolik agar setiap muridnya menghargai dan menjaga ilmu yang dituntutnya sebagaimana Islam mensyaratkan mas kahwin di dalam sesuatu perkahwinan. Di sini saya hanya mengenakan harga yang paling minimum iaitu RM100(Satu Ratus Sahaja) sebagai penajam dan pengijazahan kepada ilmu tersebut. Untuk membolehkan ilmu ini dipergunakan dan tidak mendatangkan kesan yang memudaratkan dari segi fizikal dan mental maka saya akan mengijazahkan ilmu ini secara batin kepada anda.

Cara Bayaran

1. Sila buat bayaran(bank-in) sejumlah RM100 ke akaun berikut :

No. Akaun : 512101050252 (Malayan Banking Berhad "Maybank")

Atas nama : Rafie Bin Omar

2. Kemudian email kepada Raja Ilmu Pengasih memberitahu

nombor rujukan bayaran yang dicetak pada resit bayaran. Jangan

lupa sertakan juga maklumat-maklumat berikut:-

3. Saya akan kirimkan secara email (anda boleh simpan didalam

disket atau mencetaknya- mengikut kesukaan anda) sebaik sahaja

bayaran anda selamat diterima. Segala huraian terperinci dan juga

kaedah serta langkah demi langkah untuk mengamalkannya akan

disertakan bersama..

4. Anda bolehlah mula mengamalkan mana-mana satu atau pun

kesemuanya sekali dari ilmu-ilmu yang dibekalkan nanti.

Alamat E-mail

Disebabkan ruang masa yang terbatas, buat masa ini saya hanya mengambil murid dari jarak jauh sahaja (mel electronic). Insyaallah , usaha seterusnya akan di susuli kemudian. Selalulah lawati laman ini.

E-mail Saya: Raja Ilmu Pengasih

Hanya yang benar-benar berminat sahaja akan dijawab. Harap maklum.

“ Barang siapa bercinta tetapi ia menahan percintaanya, lalu ia

meninggal dunia maka ia dari orang yang syahid ”

- Sabda Rasulullah s.a.w

Kembali ke asal

Last revised:6 Syawal 1427

1