Eläinlääkärillä
JUTTUA KIEKIN ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNNEISTÄ YMS:


Ensiksi
Tänne tulee siis kaikki eläinlääkärillä käynnit (lukuun ottamatta ensimmäisiä rokotuksia). Kiekki on lääkärissä aina varsin kiltisti, tosin odotushuoneessa se saattaa ruveta tylsiytyneenä haukkumaan ja vinkumaan. Eläinlääkärinä toimii Matti Tikka.

Hampaan poisto:
Kiekin ollessa jotain yli vuoden, niin sille tuli silmän alle patti. Ajateltiin, että siihen on pistänyt joku eläin, mutta yhtenä päivänä siitä alko vuotaa mätää ja vähän vertakin. Soitimme päivystävälle (koska oli lauantai) ja saatiin antibiottikuuri. Se ei tepsinyt, joten mentiin lääkäriin. Hän epäili, että Kiekillä olisi joko tikku, tai sitten että sen iso takahammas olisi tulehtunut, sillä siinä oli paljon hammaskiveä. Kiekki nukutettiin, haava puhdistettiin ja hampaasta poistettiin sitä -kiveä.
Vielä lääkäri ei voinut olla hampaan tulehtumisesta varma, joten saatin taas antibioottikuuri... "Tietenkään" se ei auttanut, joten taas kipinkapin lääkärille ja hän totesi hampaan tosiaan olevan tulehtunut. Se jouduttiin poistamaan. Taas Kiekki oli untenmailla. No, mutta nyt Kiekillä on vain 41 hammasta!

Mikrosiru:
17.7 Kiekille tuli microsiru sekä rokotukset. Muuten Kiekki oli nätisti, mutta hampaiden tarkistuksessa se vähän murisi, joten "sirutukseen" piti laittaa kuonokoppa. Eli nyt Kiekki on tunnusmerkitty =)!
ETUSIVU

TIETOJA

KOIRANÄYTTELYT

SEPITYKSIÄ ALÀ KIEKKI

LAPINPOROKOIRA

KAVERIT

ELÄINLÄÄKÄRILLÄ

LINKKEJÄ

KOOTUT KUVAT

MINÄ

VIERASKIRJA

SÄHKÖPOSTI