sivuinfo

 Etusivu

Sivuinfo:
FAQ
Linkitys
Tekijä


Sivuinfo

Historia

Resident Evil suomeksi-sivusto sai alkunsa vuoden 1999 joulukuussa. Tuolloin julkaisin netissä ensimmäiset kotisivuni, jotka olivat Sunset Beach- ja F1-aiheiset. Resident Evil 3 oli ilmestynyt Suomessa muutamaa kuukautta aikaisemmin, ja olin joutunut suomentamaan kyseisen pelin läpipeluuohjeen pikkuveljelleni. Ajattelin että ohjeelle olisi tarvetta muillakin, ja niinpä laitoin sen nettiin.

Myöhemmin tajusin että kysyntää olisi myös kokonaiselle RE-sivustolle, koska niitä ei tuntunut tuolloin Suomessa olevan.

Aikaisemmat ulkoasut


Ensimmäinen versio sivuista tehtiin Frontpage Expressillä, ja jälki oli sen mukaista ;) Alla on kuvia alkuperäisestä etusivusta... (klikkaamalla isommaksi)
Viimein kyllästyin listamaiseen ulkoasuun, ja aloin vuoden 2002 lopussa opiskella pää höyryten html-kielen saloja. Joulukuussa tuloksena oli viimein tämä:Vaikka tulos olikin mielestäni huomattavasti vanhaa ulkoasua parempi, en silti ollut siihen tyytyväinen. Niinpä aloin keväällä 2003 matkani grafiikkojen ihmeelliseen maailmaan. En millään oppinut käyttämään Paintshop Pro 8:a, mutta sain kuitenkin aikaiseksi etusivun aikaisemman bannerin. Nykyään sivuilla on siis järjestyksessään kolmas ulkoasu. Olen tähän versioon tyytyväinen, tosin haaveissa on ammattimaisemman näköinen layout, mutta nykyisillä html-"taidoilla" se on mahdoton saavuttaa.

Resident Evil suomeksi-sivusto ei koreile ulkoasullaan. Olen aina halunnut keskittyä enemmän sisältöön, ja sitä löytyykin sivuilta runsaasti. Mielestäni tärkeintä ulkoasussa on yksinkertaisuus. Tavoitteena on että sivuilla kävijä löytää hakemansa tiedon nopeasti.

---

Kaikki Resident Evil-pelit, niiden henkilöt ja tämän sivuston kuvat ovat Capcomin omaisuutta. Tämä sivusto tai sen tekijä ei ole millään tavalla yhteistyössä Capcomin tai sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä on fanisivusto - faneilta faneille. Kaiken alkuperäisen matteriaalin © 1999-2007 Bella. Jos löydät näiden sivujen tekstejä muualla, ilmoita siitä vieraskirjassa.
ATK-tarvikkeet edullisesti