Menu
Index
geschiedenis
info bouw
info karakter
eigen ervaring
Murphy
uiterlijke verzorging
innerlijke verzorging
gezondheid& ziekten
puppy
fokkers
JRT vd Maand
Winnaar JRT vd Maand
Kanshebbers
Hall of Fame
forum
foto e.d.
links
Webmaster Iris
Move your mouse over the menu items.
Deze site is het beste te bekijken in Explorer 4.0 of hoger en in 800x600
WELKOM OP THE JACK RUSSEL PAGE VAN NEDERLAND.VEEL PLEZIER OP MIJN SITE EN ALS JE VRAGEN HEBT ZET ZE OP HET FORUM OF EMAIL ZE MIJ. IK ZOU HET HEEL LEUK VINDEN ALS JE IETS ACHTERLAAT IN HET GASTENBOEK!!!
VERANTWOORDING:
Ik neem geen verantwoording op me over wat er op het forum gezegt word. Ik neem aan dat iedereen zich volwassen genoeg kan gedragen om er geen misbruik van te maken. De plaatjes zijn afkomstig van andere site's, boeken en mijn eigen fotocollectie. Als je je eigen JRT hier tegenkomt is dat dus niet zo vreemd. Mocht je er echt problemen mee hebben kan je me een mailtje sturen. Dit is een gratis site dus de reclame die je links boven ziet verschijnen is van Geocities zelf. je kan hem wegklikken!

wil je het oude gastenboek nog eens inkijken klik dan
hier
Zoals sommige van de bezoekers misschien gemerkt hebben is er al een tijd niets nieuws meer op de site gekomen. Dit omdat ik erg weinig tijd heb gehad en de wachtwoorden vergeten was. gelukkig vond ik er een paar terug. Voor de rubriek Jack van de Maand kan je voorlopig helaas niets insturen, altans ze worden nog niet geplaatst.
1