http://www.makepovertyhistory.org
Top Secret ^_~

Söpö koriste, eikös? ^_~
#1: AbyssianRan

#2: BalineseYouji

#3: SiberianKen

#4: BombayOmi

#5: The OracleBrad

#6: Mastermind (Ja hän on minun! Koskekin häneen ja kuolet erittäin tuskaisesti! ^^;;Schuldich

#7: BeserkerFarfarello

#8: Prodigy (On minun! ^^)Nagi

#9: Another Aya? Feeling confused? ^_~Aya-chan

Nyt näitä koristeita on kaksi! ^_^
(7)
15.01.04 13:05: Missäköhän vaiheessa Geo tajuaa olemattomat päivitykseni?

Mikä ihmeen himo opettajilla on tunkea kaikka esseet ja muut hirvitykset mahdollisimman lähelle koeviikkoa? Ah, mah poor veins... Historian esseessäkin pitäisi vertailla keskiajan ja renessanssin kirjallisuutta/taidetta, whippii. Asiasta toiseen, ajattelin "päivittää" sivujen ulkonäköäkin hieman lähi... vuosina. Siis kehykset jäävät ihan samanlaisiksi, mutta kuva-aiheet saattavat muuttua. Suunnittelin Yami no Matsueita tai Fushigi Yûgia, mutta saas nähdä. Periaatteessa minun pitäisi päivittää muutkin sivut eikä aina vain tätä etusivua. Jos minulla olisi enemmän nettiaikaa ja jos lehmät lentäisivät, niin... ARGH! Tuo tunnusmusiikki ottaa minua päähän. Sille pitää kyllä ihan ensimmäisenä tehdä muutama parannuksia. Niin kuin sen totaalinen poistaminen. Tilalle voisin ottaa jotain hienoa, mutta onko edes olemassa hyviä midejä? Eip. [Satunnainen huomautus: Mokoma vingutus poistettu 5.6.2005]

...Jostain syystä sadistinen mieleni ehdottaa Bitchney S.:n kappaleita, mutta en varmaan itsekään kestäisi moista rääkkiä. Itse asiassa minulla ei ole muuta sanottavaa, koska täällä Nilsiässä ei koskaan tapahdu yhtikäs mitään. Toisaalta voisin valita jonkun täysin randomin aiheen ja selittää siitä (suosikkejani ovat uskonnot, syömäkelvoton kouluruoka [söisin mieluummin vaikka kolmen vinkaisun rottaa tai nad's -geeliä, kukaan ei ole sentään saanut niistä ruokamyrkytystä ja vatsahuuhtelua] ja anime/manga. Mikä muistuttaa minua, että en vieläkään viitsinyt kirjautua KAMY:een. No jaa, mitäs pienistä. Miksei Suomessa muuten myydä mitään hyvää mangaa (miinus Fushigi Yûgi ja ne D.N.Angelit, joita alettiin myydä vasta sen jälkeen, kun minä tilasin niitä Akateemisen kautta *I'm a goddess -ilme*)? Suomi on muutenkin joissakin asioissa hyvin takapajuinen...

Miksi FY1 ei ole vielä tullut, vaikka tilasin sen kolme kuukautta sitten? Aikooko sekin tehdä D.N.Angelit ja antaa odotuttaa itseään yli kuusi kuukautta? ...Todellisuudessa minua ärsyttää vain se, että en löydä viallista html:ää tästä sivusta. Minä tiedän, että se piileksii täällä jossain html-viidakossa ja aiheuttaa sivulleni henkisiä ongelmia. Hnph. Sen sijaan saanen viihdyttää teitä muutamalla Fushigi Yûgista lainatulla pikkupätkällä:

Nuriko: "So you’re telling me you can’t even make a single dumpling?! You’re a pathetic excuse for a woman!"
Miaka: "Well, maybe you can cook, but you’re still a pathetic excuse for a guy in drag!"

Chichiri: "When Tasuki tried to play with him, the boy said, ‘I don’t want to play with scary face,’ and burst into tears, no da. *to Tasuki* But don’t let it get to you. Your whole body is equally scary."
Tasuki: "I don't need abuse from you!"

Hotohori: "What plagues you, child?"
Yu-lun: "Are you Tamahome’s wife?"
Hotohori: "We are a man."
Yu-Lun: "Yeah, but you’re so beautiful!"
Hotohori: "Her honesty belies her wretched poverty!"

On varmaan vaikeaa huomata, että olen totaalisen koukussa Fushigi Yûgiin...

- Aisling.Jos välttämättä haluat pitkästyttää itseäsi, suosittelen sinulle käyntiä VS:n hahmosivuillani. No niin, mikset jo juossut sinne? Hopihopi, tietenkin haluat masentaa itseäsi tyypillisen tylsällä ja yksipuoliselle hahmoesittelyllä. Miten niin ET?

No?

Mikset

jo

mennyt

sinne?

Etkö muka halua vaarantaa mielenterveyttäsi?

Sitä paitsi, mikä voi olla tätä sivua pahempaa?

...Sitähän minäkin.

I don't own Weiss Kreuz.
1