Week 23
  Voorzitter: Erik HoffmanHet aantal Gatso-dudes en -dudettes neemt nog steeds hand over hand toe en het wordt tijd dat de personeelsvereniging eens wat harder aan de weg gaat timmeren. Dat één en ander niet vanzelf gaat zal duidelijk zijn. Daarom wil ik eenieder oproepen om met ideetjes te komen en deze samen in overleg met de PV te realiseren. Zodat niet alles op de schouders van één persoon terecht komt.
 
Groetjes van erikhoffman@planet.nl

TIP : Iedereen die bij Spaarbeleg een Spaarloonrekening heeft, weet hoogst waarschijnlijk wel dat het jaarlijks vrijkomende bedrag automatisch overgeboekt wordt naar zijn of haar Renterekening eveneens bij Spaarbeleg. Indien je op deze rekening spaart levert dat een leuke rente op. Deze rekening is via internet zeer makkelijk om te zetten naar een zogenaamde e-rekening waarop ietsje meer rente gegeven wordt. Dit hoge(re) rentepercentage is mogelijk doordat geen overboekingsformulieren enga naar : www.spaarbeleg.nl afschriften etc. verstuurd hoeven te worden. Overboeken, het raadplegen van je saldo etc. geschied via internet. Kortom 100% elektronisch bankieren. Geïnteresseerd ? Kijk snel op www.spaarbeleg.nlGa naar : www.bataviawerf.nlVoor zover nog niet bekend bij onze nieuwbakken collega's : Gatsometer is bedrijfsdonateur van de Bataviawerf in Lelystad. Dit houd in dat Gatsometer de Bataviawerf sponsort d.m.v. een jaarlijks bedrag. Hiervoor krijgt Gatsometer een pasje zoals dat hiernaast is afgebeeld. Op vertoon van dit pasje krijgt men toegang tot de werf voor maximaal 4 personen. Dus wil jij, alleen of met aanhang, de vorderingen bij de bouw van de Zeven Provinciën eens van dichtbij bekijken? Dan vind je het pasje op het mededelingenbord in de kantine tenzij een andere collega je voor was. Veel plezier!

Graag het pasje na gebruik weer terughangen op het mededelingenbord.

Voor meer uit-tips : volg de pijl. 

EVENTS

9 juni

Zomerzotten Festival
Finale Bowling Leaques
 
Naast het werk en vaderschap is Richard geen ongetalenteerd gitarist in de band luisterend naar de naam Cloudmachine. Bij diverse festivals gooit de band vaak hoge ogen. Cloudmachine heeft sinds kort een eigen webstek: www.cloudmachine.nl


Eens in de maand nemen twee teams van vier Gatsometreurs het op tegen andere bedrijfsteams. En dit alles onder het motto: "Meedoen is belangrijker dan winnen en drinken is belangrijker dan meedoen". Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen!
Het laatste league nieuws... Bedrijfsbowlen


Waar blijven de saucijzenbroodjes ? Moet je wel of geen brood menemen?
Kijk snel op de verjaardagskalender... Verjaardagskalender


De Gatso S-Hit parade.
Uitgegroeid tot een MP3 Top 100... Top 100
RAPPEN en ROLLEN

Vraag van de week :

Kan je lachen als je dom bent ?


 
 
 HET PRIKBORD
 
Mijn zoon spaart Pokemon flippo's. Bewaar jij ze voor hem ?  uytenhaak@zonnet.nl

Te koop aangeboden : Analoge twee kanaals oscilloscoop 20Mhz type Philips PM3208, incl. probes
vraagprijs fl 600,00.   uytenhaak@zonnet.nl

Ik spaar postzegels en munten. Bewaar jij ze voor mij ?  uytenhaak@zonnet.nl

Ik heb een leuke CDI speler van Phillips in de aanbiedig. Compleet met afstandsbediening(draadloos)en diverse softwaren. Je kunt er spellen mee spelen en cd video's kijken. Aan te sluiten op elke televisie.
In absolute staat van nieuw voor een tweedehands prijsje
van f 200,-. Dit is inclusief verwijderings bijdrage.
(kostte nieuw destijds f1295,- ) ricowacko@multiweb.nl (Richard).

 
WINNAAR 1998 !
Prince Michael Award
category : out of vehicle


WINNAAR 1999 !
FME/CWM
Export Award2de Prijs 2002 !
Happy Bowlers League
2001-2002
Team : G-Force 2


1ste Prijs 2002 !
Horeca Grand-Prix League
2001-2002
Team : G-Force 1

 

www.oocities.org/uytenhaak/gpv/

De internetpagina voor en door Gatso medewerkers. Ideetje voor de personeelsvereniging ? Iets anders wat niet met "werk" te maken heeft ? Heb je zelf een internetsite ? Laat het weten en we verzorgen een link naar jouw pagina.
INSTANT FEEDBACK FORMULIER
Geef in onderstaand tekstvak direct commentaar op deze website. Vergeet echter niet om hiernaast je naam en/of email adres in te vullen want anders blijf je anoniem. Naam

Email

Ik dank u en kom gauw weer eens langs op deze site.
 
 

http://www.oocities.org/uytenhaak/gpv/