Välkommen/Welcome/Tervetuloa

Olet saapunut Viljekraftiin keinolla millä hyvänsä. Ehkä tulit tarkoituksella, tai sitten et, mutta joka tapauksessa; täällä sitä nyt ollaan. Pyrin muistuttamaan teitä siitä, että tämä talli on täysin virtuaalinen, eikä mitään tapahdu oikeasti. Kaikki siis on vaan mielikuvistuksellista. Hevosemme ikääntyy VHKR:n mukaan.

Viljekraft perustettiin 15.09.2007. Se sijaitsee Ruotsissa, kuten nimestä voikin jo päätellä. Tästä syystä myös vieressä olevat linkitkin ovat ruotsiksi ja löydät tallin sivuilta useita muutakin ruotsinkielisiä sanoja. Teksti itsessään on suomeksi, joten älä siis hämäänny.

Viljekraft ei kasvata yleisemmän mallin mukaisesti vain tiettyjä rotuja, vaan painottaa kasvatuksensa vähän harvemmin nähdyllä tavalla, väriin. Pyrimme siis kasvattamaan vain kahteen eri väriin kuuluvia hevosia, punaruunikoita ja cremelloita. Orimme ovat toki ulkopuolisille tammoille käytössä, vaikka nämä eivät olisikaan cremelloja tai punaruunikoita. Omassa tallissa syntyvät hevoset ovat kuitenkin näitä lähes poikkeuksetta.

Viljekraft on hieno vanhanaikainen kartanotalli jonka maantieteellinen sijainti (siis Ruotsin maan lisäksi) on alavilla pelto- ja metsämaisemilla. Tallilla on suuret tilat, paljon laitumia ja mahtavat metsäiset maastot.

Folfin ja Scampin päiväkirja

Mikäli harkitset tallilta poistumista suosittelemme lämpimästi seuraavan vierailukohteen etsimistä Linkkilistaltamme!

Tallilla tapahtuu
21.09.2007 //Ikävä kyllä, Selma ei tällä ensimmäisellä kerralla tullutkaan tiineksi, joten nyt aiomme pitää sillä kisakauden ja yirttää taas sitten seuraavalla kerralla.
18.09.2007 //Astutimme Selman Klausilla ja odottelemme innolla varsaa seuraavassa kuussa.

//Scamp & Folfi

U l k o a s u     ©     K a t i
O t s i k o n     k u v a     ©     C h r i s t i a n e     S l a w i k1