'HOMEPAGE'
[Hit Counter]


 

             
 

SELAMAT DATANG!!

Terima Kasih kerana sudi untuk menjengok-jengok ke laman yang istimewa ni ....Kalau nak tahu, laman ni di buat khusus dengan ramuan dan rempah ratus yang istimewa..dan di adun pula dengan pelbagai rentak dan hiburan yang pasti mengenyangkan anda..................

Yang sebenarnya tujuan laman ni aku cipta sebab nak menghasilkan RESUME secara online supaya mudah untuk aku nak mencari pekerjaan yang sesuai...terutama lepas aku habis PRACTICAL TRAINING ni....kira-kiranya lepas 2 bulan ni bersedialah aku untuk menempuh alam pekerjaan.

Dalam laman ni....sepatutnya aku letak RESUME je..tapi sebab gatal tangan maka terciptalah laman yang istimewa bagi aku tapi mungkin ntahapaapantah bagi korang....

Aku ni sebenarnya nak jugak cari cari kenalan baru dan lama yang mungkin tenggelam timbul dan mungkinlah jika yang ter tak sengaja kenal aku ataupun yang memang kenal aku ataupun yang nak kenal......maka dengan segala hormatnya aku menjemput korang supaya meringankan tangan dan mengfokuskan MOUSE korang tu ke arah mengklik kat....Raphaelantonio@hotmail.com.

Aku pun rasa rasa tak nak lah membuang masa aku dan korang terutamanya....jadi apa tunggu lagi......JOM KITA EXPLORE SEKARANG JUGAKK....YIPEEEEEE

 


RESUME

AKU? FAMILY AKU GAMBAR KENANGAN
RELAXX BEB! MEMBER-MEMBER STORY&TIPS

Raphaelantonio@Hotmail.com


Updated
Sunday, October 14, 2001 07:39:58 PM
1