ENLLAÇOS RECOMANATS

 

www.puntcat.org Formalitzeu des d'aquí la vostra inscripció per reclamar un domini .cat per continguts en llengua catalana.

 

www.softcatalà.org  És el millor lloc a la xarxa per trobar programari en català. Des del Messenger a tot el Windows XP. També hi ha una eina per traduir qualsevol programa i un llibre d'estil si volem enviar les nostres traduccions per que siguin publicades.

 

www.idescat.es És la plana de l'Institut d'Estadística de Catalunya. Hi han introduït tot el padró i podem consultar les freqüències i llocs de més concentració d'un cognom o un nom. També hi ha altres seccions sobre estadística prou interessants.

 

www.verbalia.com és el país dels verbívors, presidit pel Màrius Serra. Cada setmana hi ha un nou fòrum sobre qüestions verbívores oberta a tothom. La plana personal d'en Màrius Serra és http://www.mariusserra.info/home/home.php 

 

http://www.columbia.edu/~xs23/home.html és la plana personal de Xavier Sala i Martín, un dels economistes més prestigiosos del món. A part d'un recomanable sentit de l'humor, també hi trobareu tots els seus escrits, inclosos els més rigorosos i un estudi sobre la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya.

 

http://dcvb.iecat.net  Per iniciativa de l'Institut d'Estudis Catalans, hi podem trobar totes les entrades del diccionari català-valencià-balear Alcover-Moll. I també a http://www.grec.net/home/cel/dicc.htm hi ha totes les entrades de la Gran Enciclopèdia Catalana.

 

www.alerta-antivirus.es Per poder estar a l'aguait de qualsevol nova infecció de virus a la xarxa i baixar els remeis oportuns, consulteu periòdicament aquesta plana del Ministerio de Ciencia y Tecnología amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya.

 

www.lercassa.fluo.net Si voleu fer els vostres propis i personalitzats enregistraments musicals, aquest és el lloc per començar.

 

http://www.juliocortazar.com.ar En l'aniversari de la mort d'aquest genial escriptor, en aquesta plana hi trobarem molts dels seus texts.

http://www.aliciaybios36.com/aliciaybios361.html Si voleu saber més coses sobre informàtica, aquesta plana és molt didàctica i entenedora.

 

TORNAR A L'ÍNDEX