Web del Jordi Sugranyes
Apartat de Correus 1125 Reus. 43200 - Telèfon 686 542 870
videoperiodista musical (pàgina principal)

Enganxa't a la música!!
Concurs "Enganxa't a la música"
vist per Jordi Sugranyes


El "Tau de l'Enganxa't"


(30-9-04) Els grups VALL FOLK SKA, NO BADIS! i EGODRAMA toquen en directe a la final.

No Badis! Egodrama Vall Folk Ska


(16-4-04) Presentació de la segona edició de l'Enganxa't a la música! a Barcelona.  L'acte ha tingut lloc al Palau Dalmases, seu d'Òmnium Cultural

Josep Cartanyà (Enganxa't a la Música), Jordi Manent (Òmnium Cultural) i  Rafael de Ribot (Consorci Local i Comarcal de Comunicació) Roda de premsa Periodistes assitents a l'acte! El periodista Miquel Martín en acció!!!


(31-3-04) Presentació de la segona edició de l'Enganxa't a la música!  En aquesta ocasió la roda de premsa ha tingut lloc a l'edifici modernista de la Casà Navàs de Reus.

Casa Navàs Els organitzadors del concurs Roda de premsa a l'interior de la Casa Navàs Cartells del concurs(26-3-04) Esmorzar - Roda de premsa al Cafè restaurant l'Absis de Reus: Presentació del segell discogràfic Edicions Singulars, i presentació del primer disc de Pepet i marieta "Sempre hi ha un pedaç pa un descosit" sorgit de la col.laboració entre els concursos Enganxa't a la música i Ebre Musik.

Josep Cartanyà, d'Enganxa't a la música La gent d'Edicions Singulars!!! Esmorzar - Roda de premsa a l'Absis... Les dues primeres referències d'Edicions Singulars!!!
Josep Bordes recuperant-se de la nit anterior... Els artistes d'Edicions Singulars!!!


(1-8-03) Guanyador del concurs "Enganxa't a la música'03"!!!

Pepet i marieta
PEPET I MARIETA


LA FINAL

(31-7-03) Els grups ARRÒS CALDÓS, de València, RELK, d'Arenys de Munt i PEPET I MARIETA, d'Ulldecona toquen en directe a la final.

Arròs Caldós Arròs Caldós Públic d'Arròs Caldós Públic d'Arròs Caldós
Pepet i marieta Pepet i marieta Pepet i marieta Públic de Pepet i marieta
Relk Públic de Relk Públic de Pepet i marieta Públic de Pepet i marieta


LES SEMIFINALS

(10-06-03) Les formacions que passen a la segona fase, van actuant durant el juliol'03 al Suau de Reus.  GUIEM SOLDEVILA - FRENÈTIC - SHITTING MILKS - ALBERT FIBLA - ARRÒS CALDÓS - FAMÍLIA LÓPEZ - RELK - PEPEIT I MARIETA.

Albert Fibla Albert Fibla Públic d'Albert Fibla
Frenètic Frenètic Públic de Frenètic Públic de Frenètic
Relk Relk Relk Públic de Relk
Guiem Soldevila Guiem Soldevila Públic de Guiem Soldevila
Arròs Caldós Arròs Caldós Públic d'Arròs Caldós
Família López Família López Família López Públic de Família López


LA PRE-SEL·LECCIÓ DE MAQUETES
Sant Joan de les Abadesses - Tàrrega - Caldes de Montbui - Sant Boi de Llobregat - Reus - Sant Carles de la Ràpita - Palma de Mallorca - Vila-real,
abril de 2003

(07-04-03) El mes d'abril les emissores col.laborades pre-sel.leccionaran les maquetes.  Aquests són alguns dels locutors/es d'aquests mitjans.

Marta (La Veu de Sant Joan) Eva Navarro (La Veu de Sant Joan) Marcel.lí Fernàndez (Ràdio Vila-real). Aleix Cruz (Ràdio Tàrrega).
Imatges d'arxiu


LA RECEPCIÓ DE MAQUETES
Reus, març de 2003

- (28-03-03) L'organització d'Enganxa't a la música rep les últimes maquetes!!!  Observem, per passos, la tasca d'anar a recollir-les cada dia a Correus...

Josep Cartanyà entra a l'oficina de Correus. Obre l'Apartat de Correus núm 301, i... ...sorpresa, només uns quants paquets!!! Acte d'extreure els paquets de l'apartat.
La resta de maquetes arriben certificades... I una vegada ben ordenades... ... el Josep se les emporta cap als Estudis de Punt 6 Camp!

- (31-03-03) Termini de recepció de maquetes.  A què no sabeu quantes n'arriben en total, i quantes de cada zona?  Fins el dia 31 de març de 2003 n'arriben 69, però com que l'organització creu convenient deixar uns dies de marge, en total n'arriben 74!

David Fernàndez mostrant les maquetes. Les maquetes apilades per zones.

Per comarques (segons dades oficials): 11 Barcelonès, 3 Vallès Occidental, 2 Baix Llobregat, 8 Mallorca,1 Menorca, 6 Bages,  4 Maresme,  2 Vallès Oriental, 1 Alt Penedès, 5 Baix Camp, 3 Tarragonès,  2 Alt Camp, 1 Baix Penedès, 4 La Selva, 3 Garrotxa, 2 Pla de l'Estany, 1 Alt Empordà, 1 Cerdanya 2 Ribera d'Ebre, 2 Vall d'Albaida, 1 Alacantí, 1 Horta Nord, 1 Marina Alta, 1 Plana Alta, 1 Alt Urgell, 1 Garrigues, 1 Segarra, i 1 Segrià.


LA PROMOCIÓ
Barcelona - Barcelona - Tarragona - Lleida - Girona - Barcelona,
febrer i març de 2003

- (28-02-03) Presentació del concurs a Barcelona, a Discos Castelló.

Presentació d'Enganxa't a la música a BCN el 28-2-03. Periodista de l'Agència Efe present a l'acte. Periodista de Flaix TV present a l'acte. Apunts d'un periodista assistent a l'acte.

- (03-03-03) Entrevista al programa "Flaix Mixdia" de Flaix TV.

Jordi Garcia a maquillatge abans d'entrar a plató... Ester Esteve a maquillatge abans d'entrar a plató... David Fernàndez llest per entrar a plató... Des de realització, a punt de començar l'entrevista...
A plató, a punt de començar l'entrevista... Membres organització Enganxa't a la música en directe a Flaix TV. Vador Lladó entrevistant-los!!! En directe per antena...

- (05-03-03) Entrevista a Més TV (TV de Tarragona).  Acompanyada d'imatges de la presentació del concurs al Suau de Reus, es veu en format reportatge el 07-03-03, dins del programa "Tot i més".

David Fernàndez, just abans de començar l'entrevista. Montse Cartanyà, periodista de Més TV. Judit Cervelló, presentant el concert de presentació.

- (6-03-03) Presentació del concurs a Lleida, al Cafè del Teatre de l'Escorxador.

Presentació de l'Enganxa't a la música a Lleida el 6-3-03. David d'Ilerrock, i Aleix Cruz de Ràdio Tàrrega, presents a l'acte. Òmnium Cultural del Segrià dóna suport a Enganxa't a la música. Periodistes cobrint la roda de premsa.
Entrevista a Cadena Cien Lleida. David Fernàndez a punt d'agafar l'Ave, a l'estació Lleida Pirineus... David Fernàndez, ressignat, acaba pujant a un Catalunya Exprés...

- (9-03-03) Presentació del concurs a Girona, a la Fira del Disc del Col.leccionista.

Presentació a Girona el 9-3-03. Algunes de les assistents a la presentació de Girona.

- (13-03-03) L'equip de Rockcatala.com (coorganitzadors de l'Enganxa't a la música), a la Sala Bikini de Barcelona, en el Lliurament dels Premis Enderrock.  Recullen el guardó de "millor pàgina web" segons votació popular.

L'equip de Rockcatala.com recollint el guardó. L'equip de Rockcatala.com recollint el guardó. L'equip de Rockcatala.com recollint el guardó.


EL TRET DE SORTIDA
Reus, gener de 2003

- (03-01-03) Presentació de l'"Enganxa't a la música", el Concurs de Maquetes dels Països Catalans.  Xalet Serra (Casa Fargas), carretera de Reus-Castellvell núm. 20 de Reus.  11 del matí.  D'esquerra a dreta: Esther Esteve i Jordi Garcia (Web Rockcatalà.com), Antoni Sàez (director Imac - Reus), Josep Cartanyà (programa Cops i flames de Punt 6 Camp), Pere Paixà (Suau), David Rincón (La Padrina Edicions), i David Fernàndez (programa Cops i Flames de Punt 6 Camp).

Roda de Premsa de presentació de l'Enganxat a la música.  Reus, 3-1-03. Roda de Premsa de presentació de l'Enganxat a la música.  Reus, 3-1-03.
Josep Cartanyà (programa Cops i Flames de Punt 6 Camp) David Rincón (La Padrina edicions) i David Fernàndez (programa Cops i flames de Punt 6 Camp). Jordi Garia (Web Rockcatalà.com). Pere Paixà (Suau).
Cartell Enganxa't a la música, entitats col.laboradores. Cartell Enganxa't a la música. Periodistes assitents a l'acte:  A l'esquerra: Xavi Gistas (Ràdio Montblanc) Periodista assitent a l'acte:  Jordi Vilanova (Canal Reus TV)

- (18-01-03) Arriben les primeres maquetes a l'emissora Punt 6 Camp de Reus.  L'equip del programa "Cops i flames" les presenta en directe.

David Fernàndez i Josep Cartanyà (al fons). Jordi Pinyol i David Fernàndez.

- (23-01-03) Festa de presentació del concurs al Suau de Reus.  Hi actuen Els Sutrak.

Judit Cervelló va presentar la festa. Sutrak. David Bàrcena, cantant dels Sutrak, en plena acció.


Web del Jordi Sugranyes
Apartat de Correus 1125 Reus. 43200 - Telèfon 686 542 870
videoperiodista musical (pàgina principal)