AHAC Legion of Honor Champion (+)
National Show Horse, ori
Punarautias, 160cm
Synt. 12.11.06, 16-vuotias
Täyttää 4v 12.3.07
Kasv. & omistaja: Farr Arabians
Koulutustaso: askellajit, pleasure driving
Rek.nro: VH-21145
Stats in English

48 sijoitusta askellajeissa - 205p ARJ
(mukana myös Cup-pisteet)

Kisatulokset & näyttelytulokset
Paras Rack (ARJ:n joulukisat 2007)Ted on jälleen yksi esimerkki hienosta, eloisasta nsh-oriista. Tein upea pää, hienot liikkeet ja miellyttämishaluinen luonne ovat tehneet siitä suuren suosikin kävijöiden joukossa. Teddy on jokaisen kehusanan arvoinen :D

Teddy syntyi emänsä toisena varsana marraskuisena iltana. Varsaa oli odotettu pitkään ja hartaasti, sillä Tedillä ja sen isosiskolla Kholibriilla on peräti 9kk ikäeroa. Emä Vhelvet oli jo toisen kerran astutettu mustalla oriilla, mutta tälläkin kertaa tuloksena oli kuvankaunis punarautias varsa suurilla valkoisilla merkeillä. Kun varsa vielä oli ori, se päätettiin pitää kotona.
Teddy oli jo pienenä varsana menevä ja uteliaana tutustumassa joka paikkaan. Kasvaessaan Ted säilytti uteliaisuutensa, mutta sai aimo annoksen rohkeutta mukaan tutkimusmatkoilleen.

Ted on ori, jolla on suuri sydän. Toki se kinastelee joskus muiden orien kanssa (lähinnä tarhakavereiden, samanikäisten Akvarellin ja Kossin kanssa), mutta kun laumajärjestys on kerran saatu, se yleensä pitää. Boys will be boys ja sitä rataa, joten joskus on jotain pieniä kahakoita. Ihmisten kanssa Teddy joskus testailee rajojaan, mutta tekee sen orimaisuuttaan, ei sillä, että olisi oikeasti ilkeä.

Ratsastaessa tai ajettaessa Teddyn show-eleet pääsevät kunnolla valloilleen, eikä se silloin ajattele muita hevosia. Se silminnähden nauttii salamavalojen räpseestä, taputtavasta yleisöstä ja suorittamisesta. Tietysti suorituksen jälkeiset herkkupalat ja rapsutukset ovat pienenä lisäpontena, mutta Ted on myös vuosien show-hevosen jalostuksen kulminoituma — näin hienosti sanottuna ;)

Teddyn isä Suddenly Illusion on kertakaikkiaan upea hiilenmusta saddlebred-ori, jonka kaltaisia toivoisi olevan enemmänkin tässä maailmassa. Se on kisannut lähinnä ARJ:ssä ja vaikka kisatuloksia on toistaiseksi melko vähän, ne ovat sitäkin parempia.
Emä Bhlack Vhelvet on musta egyptinarabitamma, joka on kisannut AHACissa lähinnä pleasure drivingissa ja native costumessa. Tammalla on piakkoin kasassa pisteitä tarpeeksi Legion of Merit-arvonimeen. Maaliskuuhun 2007 mennessä Vhelvet on tehnyt viisi varsaa, joista esikoinen Farr Kholibrii ja Ted jäivät meille. Muut kolme, oritrio Farr Baariq Ibn Simeon ox, Farr Too Bhlack ox ja Farr Bombero, asuvat USAssa ja kisaavat siellä.


Suddenly Illusion Quantum Ion ARJ-III Dollarin Kultainen Baarimikko
Dream Vendela
Illumination RDN ZMS Enigmatíco Maleza
MGN's Isadore D
Bhlack Vhelvet ox
Bhlacklord Arabi ox Phrinceton Phaaris ox
Adhanna ox
Bhaska Vhelvet ox Bhask Elegante ox
Rhob Rhobin ox

Jälkeläiset:
15.12.07 t. Wannabe Shee-Wee, e: She B Wild
15.04.08 t. September Cinnamon, e: Tiamat JA
Tekstit & layout © Heli K | All photos provided by Louise G.
FARR FLIRT ON VIRTUAALIHEVONEN | FARR FLIRT IS A SIM HORSE