AHAC Legion of Honor Champion (+)
Egyptinarabi, tamma
Musta, 153cm
Synt. 1994, 12v
Omistaja: Heli K
Koulutustaso: Hunter, English pleasure, pleasure driving
Rek.nro: VH-2485
Stats in English

6 sijoitusta muissa lajeissa

Kisatulokset & näyttelytulokset


Kuollut 16.9.2007
Vhelvet ostettiin tammikuussa 2006 Pewter Oakesista Yhdysvalloista meille lähinnä siitoskäyttöön, mutta tamma on myös kisannut ahkerasti English pleasuressa ja pleasure drivingissa. Näihin luokkiin Vhelvetin luonne on täysi kymppi; mukava sekoitus näyttävyyttä ja käsiteltävyyttä. Alunperin minut kyllä hurmasi tamman kaunis pää ja hiilenmusta väri, mutta myöhemmin olen huomannut, että se on myös sisältä kaunis hevonen.

Esikoisena Vhelvet pyöräytti maailmaan melko pian sen jälkeen, kun se oli tullut Farriin, peräti ystävänpäivänä. Vaikka sulhasena olikin pikimusta egyptinarabi El Bedeih Eswad, eikä kummallakaan ole mitään valkoisia merkkejä, tammavarsa oli jumalaisen kaunis punarautias läsipää! Nimekseen se sai Kholibrii ja se kasvoi emänsä hellässä huomassa erittäin sosiaaliseksi, hienoksi varsaksi.

Vhelvet lopetti kisailun syksyllä 2006 12-vuotiaana ja siirtyi eläkkeelle. Luultavasti sitä varsotetaan vielä muutaman kerran, mutta mitään varsakonetta siitä ei ole tarkoitus tehdä.

Vhelvet on IRL sukuinen, mutta edellisen omistajan takia sen sukutaulua ei voi muokata (yritin kerran ja sain melko ikävää palautetta...). Jälkeläisten sukutauluissa on lähes kaikki nimet muutettu, jotta ne eivät menisi sekaisin IRL hevosten kanssa. Mallia nimiin voi katsoa esikoisen Farr Kholibriin sivuilta.


Bhlacklord Arabi Phrinceton Phaaris Phaaris
Bhlack Satin
Adhanna Adhemm
Shar Annah
Bhaska Vhelvet Bhask Elegante Bhask
Abu Witaa
Rhob Rhobin Gai Rhobert
Ghasewa

Jälkeläiset:
14.02.06 t. Farr Kholibrii ox, i: El Bedeih Eswad ox
12.11.06 o. Farr Illustrated, i: Suddenly Illusion
22.11.06 o. Farr Baariq Ibn Simeon ox, i: Simeon Ibn Moniet ox
24.11.06 o. Farr Too Bhlack ox, i: Lameh Legend's Elegante ox
?.11.06 o. Farr Bombero, i: ZacaríasTekstit & layout © Heli K | Photos: "No credits necessary"
BHLACK VHELVET ON VIRTUAALIHEVONEN | BHLACK VHELVET IS A SIM HORSE