WEST FANELLA (YLA3 + WRJ-I)

Nimi: West Fanella, "Ella"
Rotu: quarter
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 158 cm
Syntynyt: 22.3.2005 *VAI
Kuollut: 18.12.2008
Väri: rautias
Merkit: läsi, takasissa sukat
Painotus: all-rounder

Arvonimet: WRJ-I, YLA3

Rekisterinumero: VH-12742
Kasvattaja: West Life Farm
Omistaja: Silence / Aniron Stud
Kisaaja: Silence (VRL-0185, FSRa)

Luonnetta:

Ella on syötävän suloinen tamma, joka on perinyt isänsä rakenteen. Ella on hyvin sosiaalinen ja persoonallinen. Se on hyvä opetushevonen, sekä urhea kilpakumppani. Ella seuraa omistajaansa mihin tahansa, vaikka ostoskeskukseen. Ella ei yhtään arista uusia paikkoja ja on utelias uusille asioille. Se ilmaisee itsensä hyvin ja tietää jos joku ei ole kohdallaan. Ellalla on luontainen suuntavaisto, joten eksyminen ei ole koskaan mahdollista. Laitumella muiden hevosten kanssa Ellalla on hauskaa, se ottaa kaiken irti. Joko Ella juoksentelee energisenä ympäri laidunta tai mussuttaa itsensä täyteen ruohoa. Jos kumpikaan näistä ei kiinnosta, se alkaa leikkisästi leikkiä muiden tammojen kanssa. Ihmeen kaupalla yleensä Ella saa muutkin tammat leikkimään, ehkä siksi, että Ella on lauman ehdoton johtaja. Ellassa on muiden hevosten seurassa hyvin selvää johtajuutta ja Ella on huomannut sen itsekin.

Laitumelta Ella tulee uskollisesti kutsuessa sitä ja antaa ottaa vapaasti kiinni. Taluttaessa Ella kävelee perässäsi kuin koiranpentu kohti tallia, vaikka välillä näkyisikin meheviä ruoholänttejä. Sisällä tallissa Ellalla ei ole mitään vaikutusvaltaa muihin hevosiin, eikä se pahemmin osoitakaan mieltään. Harjatessa tallissa, Ella hirnahtelee kokoajan muille hevosille, 'minä olen tässä, huomaatteko?' Ella antaa hoitajan harjata mainiosti. Kaviot Ella nostaa pyynnöstä, jopa ristiin.

Ella tietää tasan tarkkaan milloin ratsastetaan. Satulaa laittaessa Ella heiluttelee päätään ja yrittää vähän näykkiä. Suitset Ella ottaa pyynnöstä suuhunsa, remmejä laittaessa Ella pilallaan voi vähän riuhtoa päätään. Kentälle mentäessä varusteet päällä Ellaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Se ikään kuin keksii matkalla jotain tekosyitä ja harhautuksia. Kerran se jopa alkoi katselemaan katulamppua. Kentällä kuitenkin Ellasta tulee aivan eri Ella, mitä se oli matkalla. Heti alkukäynneissä Ella kuuntelee ratsastajaan, sekä kantaa päätään itse. Pienistä avuista Ella tottelee heti ja on erittäin yhteistyöhaluinen. Ravissa siltä onnistuu helpot koululiikkeet mutkitta. Laukka Ellalla on ihanan pehmeää ja lentävää. Ella on hyvin taipuisa, ja siksi sillä onkin hieno kyky westernissä. Western on Ellan juttu, se on siinä ehdottomasti paras. Vaativatkin radat se suorittaa erinomaisesti, eikä vauhdissa ole moittimista. Ellalla on tarkat ja nopeat refleksit. Se rakastaa barrel racing -kisoja ja nauttii saadessaan juosta sydämensä kyllyydestä. Kuten quarterhevosille on ominaista, Ella kiihdyttää hyvin nopeasti vauhdin ottaakseen kiinni vaikkapa karanneen vasikan. Esteetkin käyvät Ellalle hyvin, vaikka se pitää enemmän pienistä kavaleteista. Välillä Ella tulee kuin katujyrä estettä päin, mutta toisinaan tarkassa rytmissä. Jos Ella tulee hyvässä rytmissä esteelle, se myös ylittää sen kuin ammattilainen. Harvemmin Ella haluaa kieltäytyä, esteet ovat välillä niin pieniä, että Ella menee ne yli vaikka kävellen. Maneesissa Ella on harvemmin niin pirteä kuin kentällä. Maastoon mentäessä Ella on jo aivan tohkeissaan. Askel pitenee metri metriltä ja sen pää nykii ripeästi eteenpäin. Vaihtelevat maastopolut ovat eniten Ellan mieleen, mutta kyllä tasainen metsätiekin käy. Pellolla nelistetään ja sen Ella tietää jo kysymättäkin. Pellon alussa Ella nostaa laukat, vasta pellon lopulla se hiljentää vauhtiaan. Takaisin tullessa Ella on aivan puhki, eikä viitsi kauheasti enää panostaa mihinkään. Tien kautta poiketessa Ella on vähän varuillaan, muttei kuitenkaan säiky vastaan tulevia autoja. Sadesään yllättäessä Ella yrittää kokoajan vähän vihjailla, että lähdettäisiinkö jo kotiin. Talvella lumisateiden aikaan Ella on mieluusti sisätiloissa, mutta ulkona se on kuitenkin mukisematta.

Kilpamatkoille Ella lähtee mielellään, jo trailerin nähdessään se pyrkii sinne sisälle. Kokomatkan trailerista kuuluu hevosen rouskutusta. Kilpapaikalle kaartaessa Ella hirnahtelee varovaisesti. Vasta laskettaessa tamma trailerista, se alkaa hirnua kuuluvasti ja hermostuneesti, 'Huomaatteko, olen täällä!' Ella on koko ajan vähän varuillaan ja hermostunut, vaikka samalla hyvin utelias. Lämmittäessä Ellaa tuntuu kiinnostavan kaikki muu, paitsi lämmittely. Kilpasuorituksessa Ella antaa kuitenkin kaikkensa ja haluaa suorittaa radan loppuun.

Näyttelyissä Ellaa ei voisi vähempää kiinnosta ravata ja poseerata tuomareille. Se hermostuneesti yrittää riuhtoa itseään irti. Kuitenkin se luottaa omistajaansa, kun omistaja laittaa sen järjestykseen. Ella tietää kun se voittaa, kunniakierroksella Ella nostaa sellaisen metakan, että muutkin hevoset lähtevät siihen mukaan. Usein rataa kierretään laukassa, mutta Ella vetää melkeinpä muutaman askeleiden välillä pukkeja. Kotitallille palatessa Ella tekee aina saman rutiinin, se hirnahtelee ylpeästi muille. Kun Ella on vihdoin omassa karsinassaan, se saa päivän ruokansa. Ellahan suojelee ruokaansa kuin varsaansa. Silloin ei parane mennä karsinaan, varsinkaan häiritsemään Ellaa. Yleisesti Ella on aivan ihastuttavan persoonallinen tamma.

i. Swipe ii. Swept iii. Gnome
iie. Fairy
ie. Didi iei. Dimension
iee. Dingy
e. Golondrina ei. Goldestra eii. -
eie. -
ee. Drina eei. -
eee. -


Sukuselvitystä

Ellan suku ei ole mitään aatelistoa, mutta se ei tarkottaisi sitä, että sukua ei ole ollenkaan. Ellalla on hienot vanhemmat, jotka on luultavammin tuotu ulkomailta hakumatkoilta. Ellan isä Swipe on hyvin leikkisä, vahva quarterori. Swipe on sijoittunut mukavasti westernissä, ja saanut Ellaa ennen yhden varsan. Swipen rakenne on melkeinpä moitteeton, sillä on rodun omaava massiivinen takapää, pieni ja ohut kaula, pää sopivan siro ja lihakset tallella. Väritys on kaunis, sekä harjasto. Merkkejä Swipella on päässä sekä jaloissa, oikeassa etujalassa ja vasemmassa takajalassa on vuohissukat. Päässä kaunis piirto. Ella on selvästi perinyt isältään vahvuuden ja leikkisyyden.
Ellan emä Golondrina on kuvan kaunis tamma. Golondrina on rauhallinen ja tarkka tamma, sen rauhallisuus on periytynyt Ellallekin. Kilpapaikoilla Golondrina on hieman rauhaton, mutta se menee useimmiten ohi. Ratsastaessa Golondrina on mukava "perushevonen", sen askeleet ovat tasaiset, ja meno rauhallista, ei laiskaa. Golondrinalle eivät uudet asiat ole pelottavia ja siksi se onkin loistava western hevonen. Golondrina ei ole paljon kierrellyt westernkisoissa, mutta siitä se lähtee. Rakeenteeltaan Golondrina on hyvä, takapää ok, sekä lihakset kunnossa.
Ellan isänisä, eli Swipen isästä Sweptstä ei tiedetä paljonkaan. Swept kuulemma oli menestynyt hyvin westernin vaativissakin luokissa, sekä taisi useimmat temput. Swept asui ulkomailla, varmaan jossain tuolla Amerikan puolella. Sweptin rakenne oli hyvä, takapää sopivan massiivinen, kaula tarpeeksi ohut ja pääsiro. Swept oli väritykseltään ruunikko. Säkäkorkeus 158cm. Swept oli hyvin luonnerikas hevonen, joka päivä uusi luonne. Jonain päivänä Swept saattoi olla hyvin äkäinen, mutta toisena päivänä ihan eri hevonen.
Ellan isänemästä Didistä ei tiedetä muuta kuin, että tämä asui jossain maatilalla tyttären hevosena. Westernissä muinoin kilpaillut, mutta lopetti jalkavamman takia. Väriltään ruunivoikko ja säkäkorkeus 161cm. Kuulemani mukaan Didi oli hyvin kaunis tamma, sekä se omasi todella leppoisan luonteen.
Ellan emänisä ja emänemä ovat meille mysteeri. Emme pystyneet selvittämään sukua, mutta tiedämme, että ne asuivat jossain siittolassa ulkomailla. Rakenteet olivat ok, ja luonteet lempeän puolella. Muuta sukua emme pystyneet selvittämään, mutta arvelun mukaan koko suku on ollut westernpainotteista. Väritykset ja säkäkorkeuden voi vain arvailla muiden sukuhaarojen perusteella. Ellalla on tiettävästi yksi täyssisarus, West Perelagtig. Perelagtig ja Ella ovat melko samanlaisia väritykseltään.

Ellan kisatuloksia: Yhteensä 257 kisaa, joista 231 westernkisoja ja 1 koulukisa. Voittoja 18 ja muita sijoituksia 33.

KRJ-koulu - KaPoRa, 23.8.2005 - luokka 2 [KN Special] Sijoitus: 33/45

WRJ-western - SiniTaivaan Ratsastajat, 16.8.2005 - luokka 2 [vaativa reining] Sijoitus: 17/20
WRJ-western - KKR, 20.8.2005 - luokka 4 [vaativa halter] Sijoitus: 6/13
WRJ-western - SunRa, 21.8.2005 - luokka 1 [helppo trail] Sijoitus: 10/25
WRJ-western - KK Tuulenpesa, 21.8.2005 - luokka 1 [helppo barrel racing] Sijoitus: 13/20
WRJ-western - Ita-Laakso, 27.8.2005 - luokka 1 [helppo western pleasure] Sijoitus: 27/30
WRJ-western - Ita-Laakso, 27.8.2005 - luokka 4 [vaativa western pleasure] Sijoitus: 18/21
WRJ-western - Mustang Ranch, 28.8.2005 - luokka 1 [vaativa reining] Sijoitus: 9/20
WRJ-western - Ani­ron Stud, 29.8.2005 - luokka 4 [vaikea trail] Sijoitus: 8/12
WRJ-western - VMR, 30.8.2005 - luokka 1 [helppo versatile horse] Sijoitus: 1/19
WRJ-western - Tuulenviretalli, 31.8.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 19/33
WRJ-western - Tuulenviretalli, 31.8.2005 - luokka 4 [helppo trail] Sijoitus: 29/32
WRJ-western - Paint Pintocolours, 1.9.2005 - luokka 3 [helppo reining] Sijoitus: 13/25
WRJ-western - Ruusukaaren talli, 3.9.2005 - luokka 1 [vaativa reining] Sijoitus: 1/9
WRJ-western - Ruusukaaren talli, 3.9.2005 - luokka 4 [vaikea trail] Sijoitus: 6/20
WRJ-western - Chan19, 10.9.2005 - luokka 3 [helppo reining] Sijoitus: 1/30
WRJ-western - Chan19, 10.9.2005 - luokka 4 [helppo western horsemanship] Sijoitus: 18/25
WRJ-western - KK Ynivile, 10.9.2005 - luokka 3 [vaativa pole pending] Sijoitus: 22/22
WRJ-western - KK Ynivile, 10.9.2005 - luokka 4 [vaativa halter] Sijoitus: 10/14
WRJ-western - Illusia, 13.9.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 23/25
WRJ-western - Illusia, 13.9.2005 - luokka 2 [helppo trail] Sijoitus: 23/25
WRJ-western - Illusia, 13.9.2005 - luokka 3 [vaativa halter] Sijoitus: 15/25
WRJ-western - Untuvikon talli, 15.9.2005 - luokka 3 [helppo trail] Sijoitus: 27/50
WRJ-western - Untuvikon talli, 15.9.2005 - luokka 4 [helppo western pleasure] Sijoitus: 16/45
WRJ-western - Ponyisland, 16.9.2005 - luokka 3 [vaativa western riding] Sijoitus: 4/25
WRJ-western - Ponyisland, 16.9.2005 - luokka 4 [vaikea western riding] Sijoitus: 8/15
WRJ-western - Talli Kultasalama, 16.9.2005 - luokka 3 [helppo western riding] Sijoitus: 1/26
WRJ-western - Talli Kultasalama, 16.9.2005 - luokka 4 [helppo pole pending] Sijoitus: 18/24
WRJ-western - Cecilie Stud & Hallapuro, 19.9.2005 - luokka 3 [vaativa pole pending] Sijoitus: 14/20
WRJ-western - Cecilie Stud & Hallapuro, 19.9.2005 - luokka 4 [vaativa western pleasure] Sijoitus: 1/20
WRJ-western - Farr Arabians, 22.9.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 17/35
WRJ-western - Farr Arabians, 22.9.2005 - luokka 2 [helppo western pleasure] Sijoitus: 9/35
WRJ-western - Farr Arabians, 22.9.2005 - luokka 3 [helppo trail] Sijoitus: 25/35
WRJ-western - WRJ-Cup, 28.9.2005 - luokka 4 [helppo ?] Sijoitus: 22/30
WRJ-western - WRJ-Cup, 28.9.2005 - luokka 5 [helppo western horsemanship] Sijoitus: 27/28
WRJ-western - Air Tejun, 29.9.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 14/28
WRJ-western - Air Tejun, 29.9.2005 - luokka 5 [helppo barrel racing] Sijoitus: 5/30
WRJ-western - KKR, 4.10.2005 - luokka 2 [helppo western riding] Sijoitus: 14/17
WRJ-western - KKR, 4.10.2005 - luokka 5 [vaativa reining] Sijoitus: 1/10
WRJ-western - Tahtiniityn talli, 4.10.2005 - luokka 2 [vaativa halter] Sijoitus: 17/18
WRJ-western - Paint Pintocolours, 5.10.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 12/19
WRJ-western - Paint Pintocolours, 5.10.2005 - luokka 4 [helppo pole pending] Sijoitus: 3/12
WRJ-western - Moonlight Stable & Whitebrook, 8.10.2005 - luokka 1 [helppo reining] Sijoitus: 25/25
WRJ-western - Moonlight Stable & Whitebrook, 8.10.2005 - luokka 2 [helppo western pleasure] Sijoitus: 24/25
WRJ-western - Moonlight Stable & Whitebrook, 8.10.2005 - luokka 4 [vaikea pole pending] Sijoitus: 13/15
WRJ-western - KK Ambria, 15.10.2005 - luokka 2 [Helppo Western Riding] Sijoitus: 32/40
WRJ-western - KK Ambria, 15.10.2005 - luokka 4 [vaativa trail] Sijoitus: 14/35
WRJ-western - Coyote Ranch, 15.10.2005 - luokka 5 [helppo halter] Sijoitus: 10/14
WRJ-western - BraRi 20.10.2005 - Helppo Trail - Sijoitus: 27/40
WRJ-western - BraRi 20.10.2005 - Helppo Reining - Sijoitus: 5/37
WRJ-western - BraRi 20.10.2005 - Vaativa trail - Sijoitus: 11/18
WRJ-western - Kisakeskus Padac 21.10.2005 - Western Pleasure - Sijoitus: 10/10
WRJ-western - Feildale Ranch 25.10.2005 - Helppo western riding - Sijoitus: 28/65
WRJ-western - Feildale Ranch 25.10.2005 - Helppo western horsemanship - Sijoitus: 12/58
WRJ-western - Feildale Ranch 25.10.2005 - Helppo trail - Sijoitus: 34/63
WRJ-western - Kilpatalli Lumikero 25.10.2005 - Helppo reining - Sijoitus: 12/16
WRJ-western - Kilpatalli Lumikero 25.10.2005 - Helppo trail - Sijoitus: 3/14
WRJ-western - Kilpatalli Lumikero 25.10.2005 - Vaativa trail - Sijoitus: 6/7
WRJ-western - Ponyisland 25.10.2005 - Vaativa Western pleasure - Sijoitus: 7/25
WRJ-western - Ponyisland 25.10.2005 - Vaikea reining - Sijoitus: 11/18
WRJ-western - Ruusukaaren talli 28.10.2005 - Helppo Western Pleasure - Sijoitus: 12/21
WRJ-western - Infrequent 1.11.2005 - Helppo reining - Sijoitus: 28/30
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 2.11.2005 - Helppo western riding - Sijoitus: 24/25
WRJ-western - Untuvikon Talli 5.11.2005 - Helppo barrel racing - Sijoitus: 3/23
WRJ-western - KaPoRa 7.11.2005 - Vaativa reining - Sijoitus: 27/27
WRJ-western - Chup's Manor 12.11.2005 - Helppo reining - Sijoitus: 13/20
WRJ-western - HsK 13.11.2005 - Vaativa reining - Sijoitus: 13/20
WRJ-western - Paint Pintocolours 15.11.2005 - Helppo Reining - Sijoitus: 4/25
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 17.11.2005 - Helppo Reining - Sijoitus: 6/25
WRJ-western - Chinet Ranch 18.11.2005 - Helppo reining - Sijoitus: 24/25
WRJ-western - Sirena Ranch 18.11.2005 - Helppo Western Pleasure - Sijoitus: 16/30
WRJ-western - Ponyisland 19.11.2005 - helppo western riding, 7/25
WRJ-western - Cecilie Riders 25.11.2005 - Helppo Trail - Sijoitus: 11/30
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 29.11.2005 - Helppo Western Riding - Sijoitus: 17/25
WRJ-western - Kisakeskus Padac 30.11.2005 - Helppo Western Horsemanship - Sijoitus: 17/25
WRJ-western - Infancy Estate 30.11.2005 - Helppo Versatile Horse - Sijoitus: 14/23
WRJ-western - KK Equestrian 3.12.2005 - Vaativa Trail - Sijoitus: 27/30
WRJ-western - Paint Pintocolours 4.12.2005 - Helppo Western Pleasure - Sijoitus: 10/25
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 9.12.2005 - Vaativa Western Riding - Sijoitus: 7/25
WRJ-western - 10.12.2005, Yksityistalli Saihke - Helppo Western Riding 10/20
WRJ-western - 13.12.2005, Dauphine Riders - Helppo Trail 19/25
WRJ-western - 14.12.2005, Infancy Estate - Helppo Reining 16/20
WRJ-western - 20.12.2005, Pientalli Kaja - Vaativa Reining 23/25
WRJ-western - FSRa 20.12.2005 - helppo western riding 17/30
WRJ-western - Chinet Ranch 20.12.2005 - Helppo Western Horsemanship - Sijoitus: 13/20
WRJ-western - Coyote Ranch 20.12.2005 - Helppo Western Pleasure - Sijoitus: 16/20
WRJ-western - 21.12.2005, BraRi - Helppo Reining 32/44
WRJ-western - 21.12.2005, Itä-Laakso - Vaativa Halter 8/25
WRJ-western - 22.12.2005, Divine Angel - Helppo Barrel Racing 18/30
WRJ-western - Divine Angel 22.12.2005 - Helppo Barrel Racing - Sijoitus: 18/30
WRJ-western - 23.12.2005, Yvétte Quarter Stud - Helppo Western Riding 22/25
WRJ-western - Hallapuro & Etna 25.12.2005 - Vaativa Western Pleasure 6/24
WRJ-western - Fleur Ecurie 25.12.2005 - Helppo pole pending 22/25
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 27.12.2005 - Vaativa western riding 23/25
WRJ-western - Holkyn Talli 27.12.2005 - Helppo Western Riding - Sijoitus: 7/28
WRJ-western - Farr Arabians 30.12.2005 - Helppo trail 16/32
WRJ-western - 1.1.2006, Paint Pintocolours - Helppo Western Pleasure 16/25
WRJ-western - Turkmeeniyhdistys 2.1.2006 - Helppo western horsemanship 1/25
WRJ-western - YT Sitruuna 4.1.2006 - Vaativa Reining 28/33
WRJ-western - Infrequent 5.1.2006 - Vaativa Western Pleasure 2/30
WRJ-western - Yvette Quarter Stud 9.1.2006 - Helppo Western Riding 6/25
WRJ-western - Untuvikon Talli 14.1.2006 - Helppo Barrel Racing 5/40
WRJ-western - Seura AAR 26.1.2006 - Vaativa Reining 20/25
WRJ-western - Kaviopolun Ratsastajat 30.1.2006 - Helppo Pole Pending 5/30
WRJ-western - Heijastus 12.2.2006 - Helppo Trail 7/30
WRJ-western - KK Padac 15.2.2006 - Helppo Western Horsemanship 13/30
WRJ-western - Infancy Estate 16.2.2006 - Vaativa Reining 20/27
WRJ-western - Infancy Estate 22.2.2006 - Vaativa Reining 6/30
WRJ-western - Yenillor 4.3.2006 - Vaativa Halter 32/35
WRJ-western - Dimmalimm 10.6.2006 - Vaativa Western Riding 22/25
WRJ-western - YT Brontas 21.6.2006 - Vaativa Pole Pending 20/27
WRJ-western - Equilibrium 22.6.2006 - Helppo Pole Pending 26/31
WRJ-western - RaSa 3.7.2006 - Vaativa trail 3/22
WRJ-western - Ponyisland 9.7.2006 - Vaativa reining 6/27
WRJ-western - Anouk Appaloosas 7.7.2006 - Helppo Trail 29/35
WRJ-western - Siero 13.7.2006 - Helppo Trail 14/40
WRJ-western - KaPoRa 26.7.2006 - Vaativa Reining 2/30
WRJ-western - Anouk Appaloosas 28.7.2006 - Helppo Western Pleasure 33/35
WRJ-western - Rancho de Kumiko 30.7.2006 - Helppo Western Riding 8/30
WRJ-western - Yacorn Western Ranch 1.8.2006 - Helppo Trail 8/30
WRJ-western - Paint Pintocolours 2.8.2006 - Helppo Barrel Racing 20/20
WRJ-western - RED 5.8.2006 - Vaativa Reining 14/16
WRJ-western - Wyomie Dest 14.8.2006 - Helppo Western Pleasure 26/26
WRJ-western - Anadil Arabians 25.8.2006 - Helppo Trail 31/38
WRJ-western - Niittyhaka 28.8.2006 - Helppo Reining 35/40
WRJ-western - Valle de Suenos 28.8.2006 - Helppo Western Riding 6/20
WRJ-western - Aniron Stud 31.8.2006 - Helppo Versatile Horse 2/31
WRJ-western - Aniron Stud 31.8.2006 - Vaikea Reining 17/21
WRJ-western - Anouk Appaloosas 22.8.2006 Helppo Western Pleasure 21/28
WRJ-western - Anouk Appaloosas 24.8.2006 Vaativa Western Pleasure 8/15
WRJ-western - Paint Pintocolours 1.9.2006 Vaativa Barrel Racing 22/22
WRJ-western - Elgwir Arabians 3.9.2006 Helppo Pole Pending 14/19
WRJ-western - OFR 5.9.2006 Helppo Halter 5/16
WRJ-western - Branwen Farm 10.9.2006 Vaativa Western Riding 3/21
WRJ-western - Taydenkuun talli 10.9.2006 Vaativa Barrel Racing 7/12
WRJ-western - Downway 15.9.2006 Vaativa Western Riding 18/20
WRJ-western - Liten Hovs 15.9.2006 Helppo Western Pleasure 23/30
WRJ-western - KK Vajoama 19.9.2006 Helppo Trail 10/40
WRJ-western - Riimula Riders 19.9.2006 Helppo Western Pleasure 10/12
WRJ-western - Paint Pintocolours 23.9.2006 Helppo Barrel Racing 12/30
WRJ-western - Wynlinne 24.9.2006 Vaativa Western Pleasure 17/21
WRJ-western - Virtuaalikyla Ajaton 29.9.2006 Helppo Western Pleasure 34/35
WRJ-western - Tumpela 1.10.2006 Helppo Western Horsemanship 3/25
WRJ-western - Carwa 10.10.2006 Helppo Western Riding 4/30
WRJ-western - Leadership 11.10.2006 Helppo Western Riding 7/48
WRJ-western - Oriasema Lootus 15.10.2006 Helppo Western Pleasure 18/35
WRJ-western - dew 15.10.2006 Helppo Western Horsemanship 3/30
WRJ-western - ROWDY 20.10.2006 Helppo Halter 1/30
WRJ-western - Rancho de Kumiko 22.10.2006 Helppo Western Riding 14/30
WRJ-western - Shadow 22.10.2006 Helppo Trail 25/40
WRJ-western - Heijastus 25.10.2006 Helppo Trail 3/27
WRJ-western - Taydenkuun talli 31.10.2006 Helppo Western Pleasure 12/22
WRJ-western - Lupaus 1.11.2006 Helppo Trail 7/28
WRJ-western - Hallapuro 4.11.2006 Vaativa Western Horsemanship 16/25
WRJ-western - PPC 10.11.2006 Helppo Pole Pending 23/30
WRJ-western - KK Kara 13.11.2006 Helppo Western Horsemanship 12/18
WRJ-western - Valle de Suenos 14.11.2006 Vaativa Western Riding 6/23
WRJ-western - VIRMY 18.11.2006 Helppo Versatile horse 14/19
WRJ-western - Farr Arabians 22.11.2006 Helppo Western Pleasure 22/33
WRJ-western - Aniron Stud 29.11.2006 Helppo Western Riding 27/29
WRJ-western - Rusty Farm 28.1.2007 Vaativa Western Horsemanship 13/25
WRJ-western - Doras 28.1.2007 Helppo Western Pleausre 10/30
WRJ-western - Vista Ridge 30.1.2007 Vaativa Reining 14/28
WRJ-western - VDSR 4.2.2007 Vaativa Western Pleasure 4/13
WRJ-western - Trance Walkers 14.2.2007 Vaativa Reining 21/21
WRJ-western - Southern E Arabs 17.2.2007 Vaativa Trail 10/22
WRJ-western - Kuusikumpare 20.2.2007 Vaativa Reining 20/27
WRJ-western - Sirena Ranch 22.2.2007 Vaativa Barrel Racing 18/22
WRJ-western - Branwen Farm 23.2.2007 Vaativa Trail 8/25
WRJ-western - RK solina 28.2.2007 Vaativa Barrel Racing 29/41
WRJ-western - Katrin Talli 28.2.2007 Vaativa Trail 21/30
WRJ-western - Southern E Arabs 1.3.2007 Vaativa Trail 12/20
WRJ-western - Isilme 4.3.2007 Helppo Barrel Racing 3/24
WRJ-western - Equries Fantasmagorie 10.3.2007 Helppo Western Riding 7/28
WRJ-western - Merenja 14.3.2007 Helppo Reining 7/40
WRJ-western - Allu Express 17.3.2007 Helppo Pole Pending 19/26
WRJ-western - Rusty Farm 18.3.2007 Vaativa Western Pleasure 17/23
WRJ-western - Taikahuilu 20.3.2007 Helppo Barrel Racing 4/35
WRJ-western - Southern E Arabs 20.3.2007 Vaativa Trail 11/34
WRJ-western - YT Valantin 28.3.2007 Vaativa Reining 13/41
WRJ-western - Festina Lente 30.3.2007 Vaativa Trail 5/19
WRJ-western - East Cost Estate 30.3.2007 Vaativa Barrel Racing 24/27
WRJ-western - Tuulenviretalli 1.4.2007 Vaativa Pole Pending 5/10
WRJ-western - Southern E Arabs 1.4.2007 Vaativa Trail 1/13
WRJ-western - Southern E Arabs 2.4.2007 Vaikea Barrel Racing 6/9
WRJ-western - Southern E Arabs 3.4.2007 Vaikea Halter 1/10
WRJ-western - Vista Ridge 10.4.2007 - Vaativa Western Riding 22/25
WRJ-western - KK Overtale 11.4.2007 - Vaativa Western Riding 22/23
WRJ-western - Shadiya Arabians 14.4.2007 - Helppo Western Riding 18/26
WRJ-western - ST Gamette 14.4.2007 - Vaativa Reining 9/20
WRJ-western - Katrin talli 16.4.2007 - Vaativa Reining 20/29
WRJ-western - Kuusikumpare 20.4.2007 - Vaativa Reining 7/29
WRJ-western - Riimulan Ratsutalli 21.4.2007 - Helppo Barrel Racing 2/22
WRJ-western - Puhallus 21.4.2007 - Helppo Western Pleasure 19/25
WRJ-western - Cradless Stables 24.4.2007 - Vaativa Western Pleasure 2/16
WRJ-western - Volonte & Arete Sport Horses 30.4.2007 - Vaativa Reining 19/22
WRJ-western - Wynona Ranch 10.5.2007 - Helppo Trail 8/20
WRJ-western - Aniron Stud 13.5.2007 - Vaikea Trail 13/19
WRJ-western - Eaglen Voltas 18.5.2007 - Vaativa Western Horsemanship 20/24
WRJ-western - Tuulenviretalli 27.5.2007 - Helppo Versatile Horse 1/29
WRJ-western - VT Crystalisland 30.5.2007 - Helppo Barrel Racing 10/18
WRJ-western - Lascaux'n 31.5.2007 - Vaativa Reining 2/22
WRJ-western - Piipari 5.6.2007 - Helppo Western Pleasure 11/11
WRJ-western - Southern E Arabs 14.6.2007 - Vaativa Versatile Horse 8/10
WRJ-western - Cradless Stables 14.6.2007 - Vaativa Western Pleasure 1/20
WRJ-western - Southern E Arabs 15.6.2007 - Vaativa Versatile Horse 9/9
WRJ-western - Southern E Arabs 16.6.2007 - Vaativa Versatile Horse 6/9
WRJ-western - Southern E Arabs 17.6.2007 - Vaativa Versatile Horse 6/9
WRJ-western - Southern E Arabs 18.6.2007 - Vaativa Versatile Horse 5/10
WRJ-western - Riimulan Ratsutalli 18.6.2007 - Helppo Trail 29/30
WRJ-western - Huokaus 24.6.2007 - Helppo Western Horsemanship 16/33
WRJ-western - Aniron Stud 7.7.2007 - Vaikea Halter 8/27
WRJ-western - Retry Farm 10.7.2007 Vaativa Trail 8/17
WRJ-western - FSRa 10.7.2007 Helppo Western Riding 7/16
WRJ-western - Southern E Arabs 11.7.2007 Vaativa Versatile Horse 8/8
WRJ-western - Southern E Arabs 12.7.2007 Vaativa Versatile Horse 6/9
WRJ-western - Southern E Arabs 13.7.2007 Vaativa Versatile Horse 7/9
WRJ-western - Southern E Arabs 14.7.2007 Vaativa Versatile Horse 1/8
WRJ-western - Southern E Arabs 15.7.2007 Vaativa Versatile Horse 5/8
WRJ-western - Kuusikumpare 15.7.2007 Vaativa Reining 6/20
WRJ-western - Tuulenviretalli 15.7.2007 Vaikea Trail 2/17
WRJ-western - Ägräs 21.7.2007 Vaativa Trail 17/30
WRJ-western - Bayou d'Armens 26.7.2007 Vaativa Versatile Horse 29/29
WRJ-western - Fii Peruvians 30.7.2007 Helppo Barrel Racing 1/23
WRJ-western - Puoliche 9.8.2007 Helppo Trail 4/10
WRJ-western - Trance Walkers 12.8.2007 Helppo Western Horsemanship 15/33
WRJ-western - Trance Walkers 13.8.2007 Helppo Western Horsemanship 4/30
WRJ-western - Verdade 20.8.2007 Vaativa Western Pleasure 4/18
WRJ-western - Aníron Stud 24.8.2007 Vaativa Western Pleasure 22/34
WRJ-western - Aníron Stud 25.8.2007 Vaativa Western Riding 19/36
WRJ-western - Aníron Stud 26.8.2007 Vaativa Western Horsemanship 29/33
WRJ-western - Elgwir Arabians 10.12.2007 Helppo Western Pleasure 43/80
WRJ-western - Swildie 10.12.2007 Vaativa Halter 4/36
WRJ-western - Fliphen Ranch 10.12.2007 Vaativa Reining 26/33
WRJ-western - Southern E Arabs 13.12.2007 Vaativa Pole Pending 31/31
WRJ-western - Southern E Arabs 14.12.2007 Vaativa Pole Pending 13/47
WRJ-western - Southern E Arabs 15.12.2007 Vaativa Pole Pending 17/47
WRJ-western - Southern E Arabs 16.12.2007 Vaativa Trail 6/78
WRJ-western - Southern E Arabs 16.12.2007 Vaativa Reining 5/96
WRJ-western - Southern E Arabs 16.12.2007 Vaativa Pole Pending 3/46
WRJ-western - Allu Express 16.12.2007 Helppo Pole Pending 22/24
WRJ-western - BR Team 16.12.2007 Vaativa Western Riding 6/19
WRJ-western - Southern E Arabs 17.12.2007 Vaativa Pole Pending 14/48
WRJ-western - Indigo 18.12.2007 Vaativa Trail 3/38
WRJ-western - Allu Express 18.12.2007 Helppo Pole Pending 12/22
WRJ-western - Carmen Hanoverians 21.12.2007 Vaativa Halter 1/28
WRJ-western - Aníron Stud 21.12.2007 Vaativa Halter 13/88
WRJ-western - Aníron Stud 21.12.2007 Vaativa Western Horsemanship 13/40
WRJ-western - Rowea 21.12.2007 Helppo Western Riding 13/36
WRJ-western - Tinders 21.12.2007 Vaativa Halter 1/45
WRJ-western - Neo Warmbloods 24.12.2007 Vaativa Western Pleasure 7/17
WRJ-western - KK Midgĺrds 27.12.2007 Vaativa Halter 29/41
WRJ-western - Fliphen Ranch 29.12.2007 Vaativa Barrel Racing 13/26
WRJ-western - Rowea 1.1.2008 Helppo Western Pleasure 6/25
WRJ-western - Tinders 3.1.2008 Vaativa Halter 7/41
WRJ-western - Carmen Hanoverians 5.1.2008 Vaativa Trail 12/14
WRJ-western - RDN Hevoskasvatus 7.1.2008 - Vaativa Western Riding 12/37
WRJ-western - Ingefära 9.1.2008 Vaativa Halter 1/23
WRJ-western - Minnantila 13.1.2008 Helppo Western Horsemanship 19/25
WRJ-western - Fliphen Ranch 13.1.2008 Vaativa Western Riding 5/9
WRJ-western - Fliphen Ranch 14.1.2008 Vaikea Western Riding 1/7
WRJ-western - Arwyn 14.1.2008 - Vaativa Halter 13/22
WRJ-western - KK Valtikka 15.1.2008 Helppo Western Horsemanship 9/35
WRJ-western - Aníron Stud 20.1.2008 - Vaativa Western Horsemanship 5/9
WRJ-western - Rowea 28.1.2008 - Helppo Western Pleasure 65/65
WRJ-western - Aniron Stud 10.2.2008 - Vaativa Western Horsemanship 15/20
WRJ-western - Rajala 10.2.2008 - Vaativa Reining 1/16


Ellan jälkeläisiä:

Nimi
Sukupuoli
Synt.aika
Isä
Omistaja
Fairy of Aniron
tamma
28.9.2005
Estelle de Mustang
kuollut
Pilgrim of Aniron
ori
23.10.2005
Estelle de Mustang
kuollut
Flame of Aniron
ori
16.11.2005
SJ Time of Flying
Aniron Stud
Sparhawk of Aniron
ori
20.7.2006
Estelle de Mustang
kuollut
Elendil of Aniron
ori
12.2.2007
Estelle de Mustang
Kerppa
Vanessë of Aníron
tamma
31.8.2007
Estelle de Mustang
Priya
Elessar of Aníron
ori
10.12.2007
West Half-Life
Aníron Stud
Caladhon of Aníron
ori
10.1.2008
Bo Howdy MSC
Fawel
Anduin of Aníron
tamma
23.5.2008
Hades Terjum
shinya


Copyright:

Tekstit on kirjoittanut Silence.