Resident Evil elokuva

 Etusivu

Resident Evil-elokuvat:
RE-leffa 1
RE Apocalypse
Milla


Resident Evil-elokuvan voit ostaa täältä
HUOM! Saatavilla on myös elokuvan soundtrack

Resident Evil-elokuva

Salainen koe… tappava virus… kuolettava virhe...


Resident Evil on toiminnantäyteinen scifi-trilleri. Pääosissa ovat Milla Jovovich (The Fifth Element), Michelle Rodriguez (The Fast and the Furious) ja Eric Mabius (Cruel Intentions: Julmia aikeita). Vastakkain ovat hyvä ja paha, ihminen ja kone, elävät ja kuolleet.

Jotain hirveää piileksii Pesässä, isossa maanalaisessa geenitutkimuslaitoksessa jota Umbrella Corporation pyörittää. Tappava viruksen ulospääsy tapahtui vain tunteja aikaisemmin. Alicen (MILLA JOVOVICH) ja Rainin (MICHELLE RODRIGUEZ) täytyy tiimeineen eristää virus joka on hävittänut koko Umbrellan tutkimushenkilöstön ja tuonut heidät takaisin zombiemaisina epäkuolleina. Yksi purema tai raapaisu epäkuolleelta aiheuttaa infektion ja muutoksen zombiksi.

Alicella ja muulla joukolla on kolme tuntia aikaa vangita virus Pesään ennenkuin epäkuolleet uhkaavat levitä koko maapallolle. Tiimi saa pian selville että virus oli jotenkin päästetty rakennuskompleksiin. Tästä johtuen Punainen Kuningatar – suunnaton supertietokone joka kontrolloi ja valvoo Pesää – on muuttunut tappavaksi ja tappanut työntekijöitä.

Päästäkseen Punaisen Kuningattaren luokse, Alicen ja hänen tiiminsä täytyy selvitä monista hirvittävistä esteistä labyrinttimäisessä Pesässä. Näihin esteisiin kuuluvat tappavat laserit, mutanttikoirat ja suuri näytehuone missä Alice näkee Umbrellan pahojen kokeiden tulokset. Alice saa pian selville että epäkuolleet ovat Umbrellan viimeisimmän kokeen (T-virus) tulos.

Joku on päästänyt viruksen ilmaan tahallaan. Mutta kuka tekisi niin?

Punainen Kuningatar on sinetöinyt Pesän. Rain vaatii konetta auttamaan heidät pinnalle. Punainen Kuningatar suostuu, mutta vaatii ettei kukaan viruksen saanut saa paeta. Paitsi jos he löytävät rokotteen. Mutta heillä on vastassa myös Licker, joka tulee voimakkaammaksi joka kerta kun tappaa epäkuolleen.

Voittaako tiimi Punaisen Kuningattaren ja löytää rokotteen ajoissa? Vai ovatko he tuomittuja muuttumaan epäkuolleiksi? Kuka, jos kukaan, pääsee pakoon pahasta Pesästä elossa?

Resident Evil: kirjoittanut ja ohjannut Paul Anderson (“Mortal Kombat”, “Event Horizon”). Resident Evil perustuu Capcomin suosittuun pelisarjaan. Pääosissa ovat Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius, James Purefoy, Martin Crewes ja Colin Salmon.

Kuvia elokuvasta
Ilmainen ilmoituspalsta