Resident Evil Apocalypse

 Etusivu

Resident Evil-elokuvat:
RE-leffa 1
RE Apocalypse:
Kuvia
Arvostelut


Tilaa Resident Evil Apocalypse-DVD nettikaupasta:
Hobby Hall

Tilaa Apocalypsen soundtrack nettikaupasta:
CDON

Nemesis

Montako tähteä sinä annat Apocalypselle?
Kerro mielipiteesi elokuvasta klikkaamalla tähteä:

Suomen ensi-ilta: 8.10.2004
Ikäraja: K15
Kesto: 1h 35min
Genre: Toimintatrilleri
Käsikirjoittaja: Paul W.S. Anderson
Ohjaaja: Alexander Witt
USA:n ensi-ilta: 10.9.2004

Suomenkielinen sivu
Virallinen sivu


Selvittyään täpärästi hengissä labrasta Raccoon Forestissa Alice herää keskellä Raccoon Cityä, kuolleiden kaupunkia. Nyt hänen täytyy paeta ennen kuin Umbrellan uusin luomus, Nemesis, löytää hänet..

Paettuaan Raccoon Cityn sairaalasta Alice etsii vastauksia T-viruksesta ja siitä miten hillitä sitä, ja yrittää samalla löytää tavan paeta turmeltuneesta kaupungista muiden elossa olevien kanssa. Kaupungin toisella laidalla nainen nimeltä Jill Valentine yrittää paeta kaupungista taistellen zombeja vastaan. Matt Adison, joka on nyt muuttunut hirviöksi nimeltä "Nemesis", haluaa tappaa kaikki jotka vielä elävät.

Painajainen ei ole ohi, kenraali Cain määräsi Hiven avattavaksi uudelleen, ja niinpä virus levisi koko Raccoon Cityyn, kuolleiden kaupunkiin. Alicen täytyy taistella hengestään yhdessä muiden eloonjääneiden kanssa. Alice, Jill Valentine, Carlos Oliviera ja hänen kapteeninsa Nicholai yrittävät selviytyä painajaisesta. Uutena uhkana on pysäyttämättömäksi olioksi Nemesikseksi muuttunut Matt Addison. Nemesis ei luovuta ennen kuin kaikki ovat kuolleet, mutta sillä on toinenkin tehtävä...

Leffan viralliselta sivulta:

Tappava virus on päässyt valloilleen Raccoon Cityssä. RESIDENT EVIL: Apocalypse on karmaiseva selviytymiskauhuseikkailu.

Milla Jovovich (5th Element, Dummy) palaa ALICEn rooliin. Alice on toinen kahdesta ensimmäisen RESIDENT EVILin biokemikaalisesta katastrofista selvinneistä. Ensimmäinen RE-leffa tuotti $100 miljoonaa ja toimii prologina RESIDENT EVIL: Apocalypsen kauhulle ja seikkailulle.

Elokuva alkaa siitä mihin ensimmäinen päättyi. ALICE on runnellun ja kuolleen Raccoon Cityn keskustassa. Alice on joutunut Umbrella Corporationin biogeneettisen kokeen uhriksi ja hänestä on tullut geneettisesti muunneltu. Hänellä on yli-inhimilliset voimat, aistit ja taidot. Alice tulee tarvitsemaan kaikkia taitojaan yrittäessään selvitä hengissä.

ALICEn seuraan liittyvät JILL VALENTINE (Sienna Guillory – Time Machine, Helen of Troy), TERRI MORALES (Sandrine Holt - Once A Thief, Happy Hour), CARLOS OLIVIERA (Oded Fehr – The Mummy, Presidio Med), L.J. (Mike Epps – Next Friday, All About the Benjamins) ja NICHOLAI (Zack Ward – Titus, Almost Famous). Heidän täytyy yrittää selviytyä ja paeta Raccoon Citystä joka on muuttumassa kuolleiden kaupungiksi. Päästäkseen päämääräänsä heidän täytyy selviytyä saaliinhimoisten epäkuolleiden säälimättömistä hyökkäyksistä, Umbrellan joukoista ja karmaisevista bioaseista, joista kuollettavin on jättiläismäinen, raskaasti asestettu murhaaja, NEMESIS.

Elokuvassa ovat mukana myös Thomas Kretschmann (U-571, 24, The Pianist), Jared Harris (I Shot Andy Warhol, Mr. Deeds) ja Sophie Vavasseur (Evelyn).

Henkilöt:

Milla Jovovich ... Alice

Jared Harris ... Dr. Ashford

Eric Mabius ... Matt Addison

Sienna Guillory ... Jill Valentine

Oded Fehr ... Carlos Olivera

Frank Chiesurin ... Sniper

Mike Epps ... L.J.

Sandrine Holt ... Terri Morales

Thomas Kretschmann ... Major Cain

Brian Rhodes ... Grandfather

Matthew G. Taylor ... Nemesis

Melanie Tonello ... Undead Kid #1

Zack Ward ... Nicholai Sokolov

Razaaq Adoti ... Peyton Wells

Tim Burd ... Refugee

Jo Chim ... News Anchor

Janessa Crimi ... Featured Undead Kid #4

Megan Fahlenbock ... Marla Maples

Tom Gerhardt ... Zombie Dad

Sophie Vavasseur ... Angie Ashford

Apocalypselle jatkoa?

Screen Gems ja Impact Pictures harkitsevat tekevänsä Apocalypselle jatko-osan nimeltä Resident Evil - Afterlife. Leffan ohjaaja Anderson sanoi: "Ajattelin aina 'Resident Evil'-elokuvia trilogiana. Ensimmäinen elokuva oli esiosa peleille. Apocalypse yhdistää elokuvan ja pelit. Ja kolmas elokuva olisi jatko-osa peleille. Se on kiva tarinankaari -- esiosa, peliosa ja sitten jatko-osa peleille."

Milla Jovovich on ilmoittanut olevansa kiinnostunut tekemään kolmannen RE-elokuvan.

Lähde: imdb.com
Ansaitse rahaa kotisivuillasi