Essin sivut
This web page has been designed to work with a browser that supports Cascading Style Sheets

Essin sivut
Eli fantasioistani, haluistani ja muustakin... ja suurin osa sivusta on yli vuoden vanhaa...

Kuten tarkkaavaisimmat ovat huomanneet, olen uusinut sivuni oikein perusteellisesti. Tarkoitus on saada hieman paremman näköiset ja sisällöltäänkin vähemmän kornit sivut.
Minä:

Mun nimi on Essi. Tein nämä sivut alunperin (öh... kai vuonna 2000 alunperin) tukemaan yhtä mun harrastustani. Harrastuksella tarkoitan eroottisten sähköpostien vaihtoa. Ei muuten yhtään niin tylsää kuin ehkä kuullostaa.

En pidä mistään huohotus jutuista vaan mielummin tunnelmallisista ja taidokkaasti kirjoitetuista tarinoista. Mieluisimpia ovat jatkotarinat, jossa molemmat vuorotellen kirjoittaa lyhyen pätkän. Tarinoissa esiinnyn omana itsenäni ja samaa odotan siltä toiselta. Haluan myös, että jutut kirjoitetaan ensimmäisessä ja toisessa persoonassa. En tunne viehätystä lukea itsestäni kolmannessa persoonassa :)

Tarkoitus on laittaa noita yhteisfantasioita tänne jossain vaiheessa. Asiaan vaikuttaa tietenkin se, että myös tältä toiselta henkilöltä on saatava lupa.

Mutta palataanpa muhun... Olen 21 vuotias ja asun Helsingissä. Olen opiskelija ja teen kohtalaisen säännöllisesti töitäkin. Tarkemmin noista en kerro - muuten olisin voinut saman tien kertoa osoitteenkin ja puhelin numeron.


Olen noin 170 cm pitkä. Painoa en kerro, mutta urheilen kyllä pitääkseni painon poissa vatsan kieppeiltä. Ihan pyykkilautavatsaa ei ole, mutta en häpeä pukea päälleni bikineitäkään.

Tänne tulee myös mun ja mahdollisesti muidenkin taidetta ja tarinoita. Noi piirrustukset, jotka sivuilla nyt löytyy on mun tekemiä. Ne muuten on aika näköisiä tosin ehkä hieman kaunistelevat totuutta ;)
Bondage-tyylinen fantasiani Leenan kanssa: (Leena ja Essi)

Ja vielä fantasiani Miihkalin kanssa: (Essi ja Miihkali)

Ja tässä ne piirrokseni... (sketches.jpg)

Kirjoita vieraskirjaani.
Sivullani vierailleet...

Seuraava uudistuksen kohde eli Linkkisivu.

Kävilaskuri.. itse taidan olla suurin laskurin kasvattaja =)


Kommentteja, maileja, fantasioita mulle voi laittaa osoitteeseen essinet@yahoo.co.uk