Resident Evil 5

Etusivu

Resident Evil 5:
Kuvia
Salaisuudet
Hahmot
Osta Resident Evil 5

PS3:
74,95e
45,70e
37,20e

Xbox 360:
71,95e
37,20e
37,20e

PC:
26,50e

Osta RE5-tavaraa

Chris-nukke
Sheva-nukke
RE5-muki
RE5-julisteBiovaara-uhka ei ole loppunut: Juuri kun vaikutti siltä että Resident Evilin uhka on tuhottu, päivänvalon saa uusi kauhu joka lähettää kylmiä väreitä pelaajan selkäpiihin. Chris Redfield, tuttu Resident Evil-sankari, on seurannut pahan polkua kirjaimellisesti maapallon ympäri. Liityttyään uuteen organisaatioon Chris suuntaa Afrikkaan missä uusin bioterrorismiuhka muuttaa kirjaimellisesti kaupungin ihmisiä ja eläimiä hulluiksi ja järjettömiksi olennoiksi. Chrisin täytyy selvittää totuus tämän pahan juonen takana. Resident Evil 5:ssä Capcom saa pelaajat pelkäämään päivänvaloa yhtä paljon kuin he ovat pelänneet varjoja aikaisemmissa peleissä. Resident Evil 5 mullistaa Resident Evil-sarjan aivan kuten RE4 teki.

20.7.2005 Capcom ilmoitti kehittävänsä Resident Evil 5 -peliä kolmannen sukupolven konsoleille Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Resident Evil 5 tulee tarjoamaan uskomattoman tason yksityiskohtia, realismia ja hallittavuutta.

Pelin pääosassa on Chris Redfield. Mukana on myös uusia hahmoja, nainen nimeltä Sheva ja mies nimeltä Josh. Peli sijoittuu Afrikkaan. Ympäristöt tulevat olemaan avoimia kapeiden käytävien ja kujien sijaan. Viholliset ovat älykkäämpiä kuin ennen ja osaavat juosta todella kovaa. Ja niitä on paljon... Ne puhuvat jotain "outoa kieltä". Lämpö ja kuumuus tulevat saamaan suuren roolin pelissä - pelaajan täytyy vilvoitella luolissa ja välttää polttavaa auringonvaloa.

Tietoa RE5:stä:

-Kylä on mallinnettu afrikkalaisten kylien mukaan.
-Aluksi Chris voi kävellä rauhassa ilman etttä kukaan hyökkää kimppuun, mutta nähtyään taiston jossa kyläläinen raahataan huoneeseen mutaatiot alkavat.
-Shinji Mikamin RE4 on pelijärjestelmän perrustana, joillakin parannuksilla.
-RE5 tapahtuu kymmenen vuotta kartanon tapaahtumien jälkeen (2008).
-Pelissä on erilaisia aseita, myös klassiseet pistooli ja haulikko.
-Pelissä käytetään toimintanäppäimiä kuin RRE4:ssä.

Tekijä: Capcom
Genre: Selviytymiskauhu
Alustat: PS3, Xbox 360, PC
Julkaisupäivä: 13.3.2009

Linkkejä:
Virallinen sivu
Traileri
Keskustele pelistä foorumilla

Voita digikamera