Resident Evil 5

Etusivu

Resident Evil 5:
Kuvia
Salaisuudet
Hahmot
Osta Resident Evil 5

PS3:
74,95e
45,70e
37,20e

Xbox 360:
71,95e
37,20e
37,20e

PC:
26,50e

Osta RE5-tavaraa

Chris-nukke
Sheva-nukke
RE5-muki
RE5-julisteHUOM! Hahmokuvaukset sisältävät paljastuksia juonesta, älä lue jos et halua tietää!

Hahmot

Kirjoittanut C.O.

Chris RedfieldChris on jo monelle tuttu hahmo entisistä RE-peleistä ja nyt hän kohtaa uudenlaisen kauhun, Afrikan auringon alla. Chris on tullut jo pitkän matkan Arklay Mountainsin kartanon tapahtumista, ja nykyään hän työskentelee Bio-terrorismin vastaisessa organisaatiossa, BSAA:ssa kenttä agenttina, Chris on lähetetty Kijujuun, Afrikkaan estämään bio-ase kauppa ja vangitsemaan myyjä, mutta "asetta" onkin jo käytetty...

Sheva AlomarSheva on 25-vuotias nainen ja uusi RE-pelisarjalle. Sheva oli menettänyt perheensä lapsena, bio-terrorismin ansiosta, ja aikuisena hän liittyi BSAA:han estääkseen toisten kärsimykset. Sheva toimii RE5-pelissä Chrisin apurina koko pelin ajan ja tietyissä kohdissa Chrisin täytyykin heittää Sheva muuten pääsemättömille alueille kuten katolta toiselle, tuhoutuneitten tikkaitten päälle jne...

Ricardo IrvingIrving on Tricell-yhtiön tutkija ja samalla hän myy salaa B.O.W.-hirviöitä eri tahoille. BSAA on saannut vihiä kaupasta Kijujussa ja aikoo estää hänen aikeet, ja Chris, Sheva sekä kaksi BSAA:n iskuryhmää on lähetetty hänen peräänsä.

Josh StoneJosh on Delta Teamin kapteeni ja hyvä ystävä Shevalle. Pelissä Josh on pienemmässä roolissa kuin muut, silti Josh auttaa Chrisiä ja Shevaa muutamissa kohdissa, sekä pelin lopussa hän pelastaa Chrisin ja Shevan.

Reynard FisherReynard on BSAA:n kontakti Kijujun alueella ja hänet tavataan pelin alussa, kun hän antaa Chrisin ja Shevan alkuvarustuksen, Reynard myös kertoo "Uroboros" nimisestä asiasta. Kyläläiset kuitenkin hulluuntuvat tappavat Reynardin pelin alussa.

Kirk MathisonKirk on BSAA iskuryhmien Helikopteri pilootti ja pelin alkuosan hän antaa tulitukea Chrisille ja Shevalle kunnes B.O.W.-hirviöt tuhoavat hänen Helikopterin ja samalla Kirk kuolee.

Ozwell E. SpencerTämä hahmo on suurilta osin täynnä mysteerejä, hänet kuitenkin tunnetaan Umbrellan Presidenttinä ja hän on yksi niistä kolmesta jotka löysivät Progenitor-viruksen. Pelissä hänet tavataan vain muistikuvissa jossa hän puhuu Alber Weskerille hänen tavoitteestaan luoda "uusi maailma" ja kuinka hänen unelmansa tuhoutui Racoon Cityn myötä. "I was to become a god."-Spencer. Albert kuitenkin lävistää Spencerin kädellään ja sanoo "The right to become a god…Is now mine".

Excella GionneExcella on Tricell-yhtiön päätutkija Afrikan alueella, Excella kuitenkin tapaa Albert Weskerin ja aloittaa työskentelyn hänen kanssaan, Albert lupasi Excellalle että hänestä tulisi "uuden maailman" kuningatar, vain ansaitakseen Tricellin resursseja. Excella kuitenkin kuolee koska Albert istuttaa häneen Uroboroksen ja Chris sekä Sheva tuhoavat Uroboros Excellan.

KotkanaamioTämä kyseinen henkilö on isossa roolissa pelissä suurin osa pelistä hän pitää yllään mustaa kaapua ja kotkanaamiota, hän toimii Weskerin alaisena auttaen Excellaa ja Irvingiä, kunnes naamiot otetaan pois ja Weskerin hallinta tuhotaan, Chrisin ja Shevan ansiosta.

Albert WeskerAlbert Wesker on RE5-pelin pää vihollinen, hän kaiken Kijujussa tapahtuneen syy. Albertia ei mainita pelissä kuin vasta lopussa ja häntä tasitellaankin muutaman kerran ennen loppu huipennusta, Albertissa oleva virus on tehnyt hänestä super-ihmisen ja luotien väistäminen on yhtä helppoa kuin kävely. Wesker on luonnnut Uroboros-parasiitin joka on Las Plagaksen paranneltu versio ja sillä hän aikoo luoda "uuden maailman", Wesker kohtaa Chrisin ja Shevan viimeisen kerran ja vain toinen voi selvitä...


Voita digikamera