SÄÄSTÖVINKKEJÄ
HUOKEAA RUOKAA

1. Mene hampurilaisravintolaan ruuhka-aikana, tilaa vain juoma ja kohta mene kassalle väittämään että sinulta puuttuu VIELÄKIN hampurilainen, Saatat jopa saada jäätelönkin!

2. Kun syöt ulkona, muista soittaa seuraavana päivänä ravintolan  vuoropäällikölle ja valittaa huonosta palvelusta niin voit saada hyvitykseski lahjakortin.

3. Lauantaisin ja perjantaisin on usein kaupoissa halvalla tuotteita jotka menee vanhaksi sunnuntaina.

4. Kutsu itsesi kylään vanhempiesi luokse. Syö oikein paljon niin he luulevat sinun olevan nälkäinen ja antavat hyvässä lykyssä ruokaa vielä mukaasikin...

5. Kommuunisyöminen (=muuta kommuuniin ja vohki jääkaapista toisten eväät...  Hyi, Rumaa...  :)  ) BY:KATJA

6. Mene illalla jollekkin (rikkaalle) Kaverille tekemään läksyjä, jossain vaiheessa hän kyllä kysyy että onko nälkä...   BY:KATJA  igen

7. Mene kouluun töihin ja syö ruokalassa itsesi niin täyteen että pärjäät seuraavaan päivään. Äläkä vaan merkkaa syömisiäsi ylös. Ne nimittäin maksaa.

8. Kahvilassa mene jonkun vastakkaisen sukupuolen edustajan pöytään istumaan ja ole oikein herttainen/kohtelias, sitten ota ja pyydä naukkua siltä tuntemattomalta, se ei varmasti kehtaa kieltäytyä.

9. Mene torille päivän jälkeen, joskus myyjät jättää rehujaan sinne kursailematta. Mutta hurry up baby, muutkin tietävät tämän!

10. Mene omenavarkaisille, mutta älä vaan jää kiinni!

11. Hampparoi metsissä niin löydät ilmaisia sieniä ja marjoja, samat maksaa torilla tai kaupassa ihan kauheesti!

12. Pihlajanmarjat on naminami! Poimi ja maista! Niissä on myös paljon C-vitamiinia, joten säästyt myös kalliitten vitamiinipillereiden ostamiselta!!
SÄÄSTÄ:
GSM
Internet
Vaatteet
Huonekalut
Ruokaa
Sekalaista
Matkustus
Lastenhoitoavussa

Vieraskirja

Linkkejä
E T U S I V U L L E