SÄÄSTÖVINKKEJÄ
SEKALAISTA...

1. "Koiran Flexi-talutushihnasta saa sen rikkimentyä oikein hyvää pyykkinarua"  - Kennel Wild Beast

2. Vanhoista sukkahousuista saa oivallisen metallipurkkikeräys putkilon jonka voi sitten näppärästi kuskata laatikkoon...

3. Lehdissä saa joskus ilmoitella ilmaiseksi ja joskus joku laittaa ilmoituksia jopa ILMAISISTA, ihan kunnollisista tavaroista!

4.Joskus netistä saa tilata tavaroita halvemmalla kuin jos ostaa kaupasta...
Linkkisivulla on jotain hyödyllisiä linkkejä

5. Jos sinulla on kissa tai koira, säilö sen karvat (jos ne on jotain pörrölaatua???) ja kehrää niistä (pikkasen lampaanvillaa sekaan...) Lankaa ja kudo itsellesi iki-oma  Villapaita. Jos et pidä siitä niin myy se kalliilla hinnalla kirpputorilla.
SÄÄSTÄ:
GSM
Internet
Vaatteet
Huonekalut
Ruokaa
Sekalaista
Matkustus
Lastenhoitoavussa

Vieraskirja
Linkkejä
6. Vie vanhat kamasi kirpputorille ja myy ne pois. Voit myös käyttää sellasia ilmoita ilmaiseksi lehtiä

7. Toinen kirppisvinkki: Osta tavara halvalla kirpparilta ja myy se sitten omassa kojussasi sillai, että saat voittoa.

8. Kudo käsin talvisaikaan kauniita villasukkia, nin ei tarvitse palella...

9. Jos tulee liikaa sukkia, myy ne kirpputorilla tai anna joululahjaksi ystävillesi, -melkein ilmaista!

10. Jos haluat ihastuttaa rakastasi kukkasilla, mene tonkimaan kukkakaupan roskista, auenneita ruusuja ja muita ihan hyviä kukkia löytyy roskiksesta pilvin pimein!

11. Mene yön hiljaisina hetkinä johonkin kauniiseen puutarhaan ja poimi kukat sieltä.

12. Leikkele omia viherkasvejasi sillai, että niihin tulee vesilasissa juuret ja istuta ne ruukkuun, niin saat yhden hinnalla useita kukkasia.

13. Mene huoltoasemalle ja tankkaa autoja. Vaadi maksu jokaisesta tankatusta autosta, kerro omistajalle vasta lopuksi että et ole henkilökuntaa...

14. Osta halpoja tikkareita, pukeudu pelleksi ja mene kadulle myymään niitä 10 mk/kpl, muista painottaa että sulla on polttarit meneillään niin et menetä kasvojasi (välttämättä)

15. Peri  hississä kyytimaksu.

16. Kierrä ovelta ovelle ja pyydä ihmisiltä pulloja jotain olematonta luokkaretkeä (tms...) varten ja vie ne kauppaan. Muista olla mahdollisimman vilpittömän ja reippaan oloinen.

17 Liftaa ja väitä että sinut kidnapattiin, kaikki rahasi vietiin ja jätettiin yksin. Ehkä kuski alkaa sääliä sinua ja antaa vaikka lakua!

18. Piirrä kuvia ja myy ne kalliilla ihmisille. Jos olet huono piirtämään, väitä että olet sokea niin johan alkaa kuvat näyttää hyviltä. Voit lisäksi puhua englantia ja sanoa että tarviit rahaa kotimatkaan kun sinut on ryöstetty.

19. tilaa postimyynnistä kamaa, jos saat ilmais/halpilahjan ja palauta se tuote sitten. Yleensä ilmaislahjat saa pitää vaikka tavaran palauttaisikin!

20. Kannattaa aina valittaa postimyyntifirmoihin viallisista tai myöhästyneistä  toimituksista, ne yleensä antavat aina jotain hyvitykseski kun vaan jaksaa olla tarpeeksi sitkeä...
E T U S I V U L L E