HOME | MAXIMA | RODRIGUEZ | DISCUSSIE | REACTIES | CONTACT

Maxima schenkt leven aan Catharina Amalia !!!

de hand waarmee Rodriguez Maxima zwanger maakte Maxima is op zondag 7 december in Den Haag bevallen van een prachtige dochter! Heel Nederland leeft in de waan dat Willem4 de vader is, maar dat is niet zo. Het is Rodriguez Emilio Paz, de idioot uit Buenos Aires die Maxima met een handdruk zwanger maakte. Ondanks alles in iedereen blij, en terecht. Meer informatie bij de collega's van nu.nl.

Deze Rodriguez Emilio Paz is een geslepen mannetje uit Buenos Aires, die vrouwen zwanger kan maken door ze een hand te geven. Zo heeft hij in Argentinie al duizenden kinderen rondlopen. Dit verklaard natuurlijk ook waarom het economisch zo slecht gaat met Argentinie. Wilt u meer weten over Rodriguez Emilio Paz, de man die Maxima heeft bevrucht, ga dan een kijkje nemen op de website van zijn Nederlandse pseudoniem Zwickdus!!!!

Ja! Eindelijk is het zover !

Wat een plaatje!. Je kan lullen wat je wil, maar Willem4 heeft wel verstand van vrouwen! Rodriguez Emilio Paz trouwens ook, maar das een ander verhaal.


Ex-vriend gaat voor problemen zorgen in Amsterdam

Rodriguez Emilio Paz is de hopeloze ex-vriend van Maxima. Waarschijnlijk gaat hij met rookbommen gooien of andere rare dingen doen. Er heerst geen gevaar voor de volksgezondheid.


Rellen met de Telegraaf !

De krant van wakker Nederland vond de foto's van Maxima op deze site niet zo tof in verband met auteursrecht. In de discussie die daarover ontstond bleek dat ze nog niet zoveel verstand hadden van het fenomeen internet.