HOME   |  MAXIMA   |  RODRIGUEZ   |  DISCUSSIE   |  REACTIES   |  CONTACT
Ja hallo mensche,

dit nieuws is outdated... ik understand dat.... maar fok die telegraaf... trap die chef van de redactie zun hoofd in zun reet en vraag dan aan die kut of et past.... wat een smerige lijers daaro bij de telegraaf... ze denke verdomme dat ze god zijn...
nou ik heb nieuws... dat zijn ze dus niet...


PS. ik zeik nog steeds in me broek van die site.... MEESTERLIJK...

groeten ... en

fok joelie telegraf> >die klote dikke duitse oliebol, heeft niet eens een mvv
> > aangevraagt welke jaren duurt,,,
> > terug met die maxima,
> > terug naar haar land en een MVV aanvragen
> > WET GELIJKE RECHTEN
 

> he!
> 
> wat is een mvv dan?
> 
> mag ik je reactie op de site zetten?
> 
> 
> mazzel!
 

mvv zijn papieren om in nederland te kunnen integreren,
er zijn miljoenen single's in nederland die jaren moeten
wachten voordat hun geliefde, of vrouw pas naar nederland mag komen..
een ellendige burocratie is het hier.
en die dikke oliebol krijgt het voorelkaar in een paar dagen,,
wat ????wet gelijke rechten,,,,!!!!!!

ja zet maar op de site,,,zqal me goed doen,,,
ik hoop dat dat duitse koningshuis hier maar eens snel
opflikkerd,,,die smerige geldverslinders,,,
zet er dat ook maar bij...


EGGER JONGONS!


IEK RODRIGUEZ EMILIO PAZ, WENSE MAXIMA ALLE VELE GELUK, SAMEN MET WILLEM. MAXIMA, IK NOG STEETS VELE VAN JOU HOUDEN, MAAR IK NOG STEETS NIET BEGRIJP JIJ MET WILLEM. WILLEM MISSCHIEN AARDIGE MAN, IK HEM NIET LEUK VINDEN. HIJ MIJN VROUW AFGEPAKT,

JULLIE BEGRIJPEN?
IK ZAL RUSTIG VERDER GAAN, MISSCHIEN GEKKE DINGEN MEER.

R.E.PAZ


lieve maxima, en willem alexander, hartelijke groetjes van margreet,martina, rineke, joanne,bart,laura,jacomien en alie.uit urk.


mooie site lachhe groetjes hellen en georgios


SUPERRRRRRRGAAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en laat de telegraaf lekker stikken in hun dagelijkse opvulling van de krant met hun zwetsverhalen.

de groeten uit arnhem zuid


In 1 woord FABULOUS!!!!!

Indien iets niet gekopieerd aka gejat mag worden. Moet je er gewoon voor zorgen dat het praktisch onmoglijk is om de dingen over te nemen. A la, dat is hun probleem, niet van degeen die het overneemt. Maarja, natuurlijk is er geld mee gemoeid anders werd er niet zoveel stennis over gemaakt. 'Money, makes the world go around' Niewaar!!!!

Enfin,brengt me bij een mop:
Er gaat een man dood en komt bij Petrus aan de Hemelpoort. Ze hebben een gesprekje, ondertussen ziet de man dat in de poort ombeurten lampjes gaan branden. De man vraagt aan Petrus: "Waarom gaan ombeurten die lampjes branden"? Petrus zegt: "Nou, iedere keer als er een leugen gezegd of gedrukt wordt, op aarde, gaat er een lampje branden". Op een gegevenmoment flikkeren alle lampjes als een wiedeweerga. De man vraagt aan Petrus: "Volgens mij is dat ding op tilt geslagen". Petrus zegt: "Nee, de TELEGRAAF wordt gedrukt". :-))))))))

grtzlssss iekje


Waarom betaal er niet gewoon voor. Die fotograaf moet toch ook leven?

Ronald


Liebe holländische Freunde, herzlichen Glückwunsch aus Deutschland ! - Wir denken an euch und sind nicht nur in diesen Stunden bei euch! Unsere Glückwünsche und Gedanken hier als rtf-Datei!

Herzlich Gudrun Seidl, cenjur CE juristisch-politisches Info-Magazin Ik bin verzoekt!!


topperdetoppie!

leuke site,laat de telegraaf maar gewoon zeuren!

groetjes barry!


Geweldige actie!!!

Karin


Hi Wat doen jullie toch allemaal moeilijk laat die twee (maxima en willem-alexander) toch gezellig met elkaar, jullie maken het alleen maar moeilijker voor ze !!!!!!Oh ja jullie hadden trouwens wel gelijk met dat telegraaf gedoe !


Hoi Jozef,

goed werk, om zo tegen die hufters van de Telegraaf uit te vallen. Succes met je site.

Jasper

P.S. Interessante ex-vriend heeft die Maxima...


Zeg Jozef,

Wat ben jij toch een zielig en naief mannetje, hoe denk je dat de telegraaf aan jouw naam komt, echt niet doormiddel van gokken hoor. XS4ALL geeft namelijk wel gegevens door als de wet in het gedrang komt en bij deze komt de wet in het gedrang, dus geven ze gewoon jouw gegevens, en wat me een beetje verbaasd van jou kant is dat je gelijk begint te schelden, moet je niet doen, dan gaan de haren van de tegen-partij recht over eind staan en dat is niet goed !!! En als laatste wil ik je zeggen wat in vind, het koninghuis moeten ze opdoeken, een misdadige schoonfamilie naar Nederland halen, dat is pas erg !!!! maar ja, jij zult wel een waas voor je ogen hebben om dat niet te zien, en ik heb het vermoeden dat je een heel klein jochie bent, amper 12 jaar, hoe ik er bij kom ???, jouw gedrang, dat toont niet naar volwassenheid !!!!!!!!


Hi!

Toch niet zo anoniem als je dacht? Als je nog eens emailt, probeer dan eens bijvoorbeeld www.anonymiser.com of een andere service om anoniem te mailen. Mogen ze zoeken wat ze willen in de headers van het bericht....

Toch mooi hoor!! Hoewel ik het niet altijd eens ben met de uitspraak dat copyright niet bestaat op internet, ben ik zeker voor vrijheid op internet, ook als dat betekent dat copyright niet altijd veilig is. Zolang echter mijn opdrachtgevers betalen voor mijn foto's of verhalen, kan het mij persoonlijk weinig schelen als het materiaal ook elders opduikt. Het is echter altijd wel fijn om te zien dat er een bronvermelding bijstaat. Zonder heb ik er nog geen probleem mee overigens. Waar ik wel een probleem mee heb is als iemand mijn werk claimt als het zijne. Dat is pronken met andermans veren. Dat doe je echter niet, en inderdaad zijn dit soort foto's in mijn ogen min of meer loslopend wild.

Wat we niet willen zien, kan nog steeds wel bestaan. Laat mij daarom maar lekker alles zien. Vrijheid boven hypocrisie!!

Greetz,

Een vrije geest.


he, jullie hebben die telegraaf mooi te pakken, ga zo door!!

groeten, tatiana.


jullie hebben groot gelijk,want eigenlijk zijn de betreffende foto`s van hun die er op staan de enige manier om een foto te claimen is door hem te deponeren en te beschermen (met je leven) ze moeten gewoon niet zeiken bij de krant toen ik zwaargewond was geraakt bij een ongeval hebben ze mij ook nooit gevraagd(laat staan betaald)of ze een foto mochten knippen. nadat ik ze daar mee had geconfronteerd lieten ze mij weten dat ik nergens recht op had omdat deze foto op een openbare lokatie was genomen dus telegraaf,je mag ook mijn rug op

media sheep


Heel veel succes met je strijd met de arrogante Telgraaf !

Groet uit Brussel,

Marco


GEWELDIG!!!!!!!!!


jouw reactie ?