Välkommen hit
Hem | Nyheter | Samhälle                | Sport                       | Natur                       | Barn                         |

Ung                         

 
Kl: 19:27
Måndag 29 november 2004
Foto: Marie Birkl, Pressens Bild
Nu är det klart att SVT24 visar världscupen samt VM i skidskytte i vinter. Vi sänder direkt från både damernas och herrarnas tävlingar med start 2 dec från Beitostölen. Läs mer »
Foto: SVT
Under hösten kommer vi att visa direktsända matcher från bl.a innebandy, bandy, basket, fotboll och handboll, både internationella och nationella serier och turneringar. Läs mer »
Foto: SVT
Under hösten kommer vi i 24:an att visa "veckans match" från handbollens elitserie. Söndagar kl. 18:00-19:50. Det är också klart att vi kommer att visa handbollens Champions League med Sävehof som svensk representant. Läs mer »
Vem vann? Svaret får du i 24. Vi sänder sträckor, mål och reslutat tre gånger per kväll. Dessutom laddar vi helgerna med aktuella sporthändelser från internationella, nationella och lokala arenor. Läs mer »
Foto:Joakim Strömholm
SVT:s välkända expert-
kommentatorer vägleder dig i sporthändelserna. Läs mer »
Kontakta 24 Sport!
Vi tar gärna emot frågor, förslag och synpunkter om programmet. Använd kontaktformuläret här till höger för att nå oss.

24: sista minuten-tv
24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld. Enkelt för att du får nyheter minst varje heltimme och för att du hittar samma typ av program på samma tid varje kväll. Intressant för att vi moderniserar nyhetsbegreppet genom att både bredda och fördjupa. Som den nyhetskanal vi är, är vår målsättning att vara ute i i sista minuten med de senaste nyhetshändelserna både på tv och på webben.
Maila oss dina frågor och synpunkter
Ämne
Synpunkt/Fråga
Namn
E-post
 
 
Dagens tablå
Prenumerera på tablå
Prenumerera
 
Avsluta
 
Mejladress:
© svt.se 2004 Ansvarig utgivare: Agneta Åkerlund (tf)