.

 

BARANGAN AL – HIKMAH

 

PERGURUAN GERAK ALAM PENDETA ada menyediakan beberapa barangan al-hikmah bertujuan membantu meringankan masalah yang dihadapi agar dapat diselesaikan dalam masa yang singkat dan dengan cara yang lebih mudah. Walaupun begitu harus diingatkan bahawa penggunaan barangan al-hikmah adalah sekadar satu ikhtiar sahaja dan bukanlah semata-mata berharap atau bergantung pada barangan tersebut. Kepada anda yang berhajat menggunakan barangan al–hikmah haruslah faham secara menyeluruh tatacara penggunaannya kerana dikhuatiri akan merosakkan akidah jika tersalah tafsir. Ianya ibarat memakai minyak wangi agar disenangi oleh orang sekeliling. Sama seperti kita makan ubat, bukanlah ubat yang menyembuhkan tetapi atas kehendak dan izin Allah S.W.T juga maka penyakit yang dideritai itu sembuh.

 

ANTARA BARANGAN YANG DISEDIAKAN:

 

  1. PUSAKA PERSOGIHAN ALAMI – bagi tujuan menyelesaikan segala masalah kewangan samada hutang piutang, pelaris, penarik, pendinding perniagaan dan sebagainya yang berkaitan dengan hal mencari rezeki.
  2. KERIS IBU YAASIN – rahsia kekuatan Asma’ Surah Yaasin, dapat digunakan untuk berbagai tujuan, samada rezeki, pengasih, mencepatkan jodoh, menjurus musuh dari jauh, penyembuhan dan berbagai-bagai lagi khasiatnya.
  3. DETEKTOR AJAIB -  ajaib tapi nyata, diperbuat dari bahan alami, berkemampuan mengesan arah atau jejak pencuri, mengesan apa sahaja dengan peratus kegagalan hanya 1% sahaja. Telah teruji dan ramai yang menggunakannya.
  4. GELANG TAPAK BROJO – berguna untuk mempertahankan diri, pukulan berbekas hitam/dahsyat, cukup dipakai gelang tersebut sambil doa dibaca, tidak dibenarkan untuk sekadar mencuba.
  5. MINYAK ALAM GHAIB – mampu melihat alam ghaib, berkomunikasi dan memerintah jin untuk pelbagai tujuan yang positif.
  6. QUR’AN ISTANBUL – asli, berukuran kecil, berkhasiat untuk keselamatan, menarik rezeki yang tak terduga, cita-cita akan tercapai.
  7. ROMPI ONTOKUSUMO – khusus lindungan diri dari gangguan jahat, kebal senjata tajam, bila diserang kita mampu bersilat sendiri walaupun anda tidak pernah belajar silat.
  8. AIR & KAPSUL AZIZAT – khusus untuk kekuatan tenaga batin lelaki. Mampu ‘bertarung’ sehingga 3 jam tanpa henti dan berkali-kali.

 

Masih ada beberapa lagi barangan al-hikmah yang tidak dapat diterangkan di sini, hanya sekiranya ada yang berhajat selain dari untuk kegunaan di atas silalah berhubung terus dengan menghubungi talian telefon di bawah.

 

 

KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI

 

MOHAMAD ZAKI

0164075439 / 0194227488

REGISTERED REIKI MASTER / GRA (USA)

USUI REIKI MASTER (AUSTRALIA)

SEICHIM MASTER (USA)

 

 

 

 

KURSUS AURA REIKI PERCUMA | KUASA MINDA & TENAGA DALAM

BARANGAN HIKMAH | RAWATAN JARAK JAUH