.

 

KURSUS RAWATAN ALTERNATIF

“USUI REIKI HEALING”

 

“USUI REIKI HEALING” adalah satu kaedah rawatan alternatif yang sedang berkembang dengan pesatnya di Malaysia. Walaupun begitu masih ada yang belum pernah mendengarnya atau tahu mengenai kaedah rawatan ini. Dengan mempelajari serta mengamalkan ilmu ini, anda akan mampu untuk merawat diri sendiri atau sesiapa sahaja yang mengalami masalah kesihatan berkaitan gangguan Spiritual, Mental, Emosional & Fizikal. Tanpa perlu melakukan sebarang ritual dan jampi mentera anda akan mampu untuk membentengi diri dari gangguan makhluk halus ataupun sihir. Kaedahnya amatlah mudah dan boleh dipelajari dalam masa yang singkat.

 

Selain itu, anda juga boleh menggunakan aura reiki untuk meningkatkan karisma diri, menaikkan seri wajah, memancarkan aura pengasih, penarik, menguatkan daya ingatan dan sebagainya. Hanya dalam masa beberapa minit sahaja anda sudah mampu menguasainya.

 

Kursus ini amatlah sesuai untuk disertai oleh semua lapisan masyarakat kerana ianya amat mudah untuk dipelajari dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja untuk pelbagai tujuan yang positif. Penyelarasan Energi atau ‘attunement’ (pengijazahan) boleh dilakukan samada secara jarak jauh ataupun hadir ke tempat kami.

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

TAWARAN ISTIMEWA!!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

TAWARAN ISTIMEWA INI AKAN TAMAT PADA 31 MARCH 2008

SERTAI KURSUS SECARA PERCUMA.

Hanya dengan satu syarat yang mudah. Anda hanya perlu membeli bahan kursus dengan harga RM20.00 sahaja untuk TAHAP PERTAMA, RM30.00 untuk TAHAP KEDUA dan RM40.00 untuk TAHAP ADVANCE, maka anda sudahpun layak untuk menerima tawaran PERCUMA ini!!! Anda boleh mengambil ketiga-tiga tahap secara serentak atau berasingan mengikut kemampuan. Sijil pula akan dikeluarkan dengan bayaran tambahan sebanyak RM10.00 sahaja.

 

YURAN ASAL KURSUS USUI REIKI HEALING

 

: : TAHAP PERTAMA RM 150.00

: : TAHAP KEDUA      RM 200.00

: : TAHAP ADVANCE RM 350.00

 

 

 

BONUS EKSKLUSIF TERHAD

PERCUMA CD MUZIK MEDITASI BERHARGA RM29.90 UNTUK 50 ORANG PERTAMA YANG MENGIKUTI KURSUS USUI REIKI HEALING. CD INI AMAT BERGUNA BAGI SESIAPA SAHAJA YANG INGIN MENAMBAHKAN KEPEKAAN DAN KECERDASAN MINDA. SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR DAN DAPAT MEMBANTU PARA PELAJAR MENGUATKAN DAYA INGATAN.

 

KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI

 

MOHAMAD ZAKI

0164075439 / 0194227488

REGISTERED REIKI MASTER / GRA (USA)

USUI REIKI MASTER (AUSTRALIA)

SEICHIM MASTER (USA)

 

 

 

 

KURSUS AURA REIKI PERCUMA | KUASA MINDA & TENAGA DALAM

BARANGAN HIKMAH | RAWATAN JARAK JAUH

 

KEMBALI KE HALAMAN UTAMA