YHTEYDENOTTO:

Yhteyden minuun saat parhaiten sähköpostitse, mutta muistathan otsikoida viestisi hyvin.AJANKOHTAISTA:

Päivitetty viimeksi 28.04.2008

ETUSIVU| ESITTELY| ASUKKAAT| JALOSTUS| TOIMINTA| MUUTAAquanimals sijaitsee rauhallisessa maaseudun maisemissa itse kotimaassamme Suomessa, tarkemmin sanottuna Juvassa. Kotioloissamme on ihanteelliset olosuhteet suomenhevosille; treenaaminen onnistuu pitkien lenkkien ansiosta ja rauhalliset olosuhteet edesauttavat varsojen koulutusta.
Tilava maneesi on upea ratsastuksessa talvella, ja lumihanget auttavat raskaaseenkin treeniin.
Tallin historia perustuu vuoteen 2003; perustin ihka ensimmäisen virtuaali tallini. Se on edelleen voimassa! Tosin siihen aikaan Aquanimals oli monta kertaa pelkästään hevosia omine sivuineen, koska olen aina yrittänyt parhaani hevosien suhteen. Muutaman nykyisenkin kasvatin suvussa löytyykin vanhoja hevosiani. Ehdottomasti ensimmäisiä huoliteltuja hevosiani on Keskijuoksun Manna, joka tuli Aquanimalsin matkassa historian eri vaiheissa.

Tallini panostaa pelkästään hevosiin, eikä toimintaan juuri ruveta petraamaan. Toisaalta nykyään järjestetään myös muutamat kisat, sillä pitäähän tänne korpeen saada toimintaakin! Hevosemme on aina ostettu harkiten, koska ne ovat hyvä sukuisia yleensä. Tietenkin jos ei ole kyse evm-sukuisesta. Hevosemme laiduntavat aina vihreillä pelloilla, kesäisin. Täten ne saavat monipuolista ravintoa, mutta ne siirtyvät talvien ajoiksi hiekka tarhoihin jotta ne eivät söisi multaa tai huonoravinteista syötävää.
Tallilla on kaiken lisäksi myös ravirata. Ravirata on hiittivalmennukseen tarkoitettu, sillä onhan meillä muutama juoksijakin.
Juvalta on myös ihanteelliset maisemat tallin pitoon - tykkylumi puita on talvella ja kesällä rauhallista korpea ja hevosten heinän rouskutusta.
Menehän itse tutustumaan talliin paremmin, koska tätä enempää en osaa asiaa esitellä, tervetuloa.


Ulkoasun © Emma P, kiitos. Aquanimals on virtuaali-talli.