YHTEYDENOTTO:

Yhteyden minuun saat parhaiten sähköpostitse, mutta muistathan otsikoida viestisi hyvin.AJANKOHTAISTA:

Aquanimals on JPRn jäsentalli! Päivitetty viimeksi 27.06.2009

ETUSIVU| ESITTELY| ASUKKAAT| JALOSTUS| TOIMINTA| MUUTAKesän humua!
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hieman uudistuneeseenkin talliini Aquanimalsiin. Aloitin tallin kanssa vuonna 2003, mutta usein inspiraatiota ei kauaa riittänyt, ja tuolloin oli monesti vain hevosia omineen ulkoasuineen, ilman tallin omaa ulkoasua, tai sitten pelkkänä huijauksena talli leiskoineen. Nykyään tilanne on aivan eri - Aquanimals järjestää toimintaa kuukauden aikana jonkin verran, yleensä jaosten alaisten kisojen kautta ja panostus on edelleen hevosissa, mutta talliakaan ei olla unohdettu. Vaikuttavin asia joka nostaa tallia esiin, on varmasti kasvattimme.

Tallin toiminnan lisäksi on aina ollut ykkäsvaihteena hyvälaatuiset (niin sukulinjoiltaan, kuin laadukkuudeltaan) suomenhevoset, kuten myäs pienhevoset. Viimeiset vuodet talli on ollut hiljaisuudessa, eli sitä ei ole esitelty missään, kuin hevosten myyntitopiikeissa ht.netissä, mutta silti kasvatit menevät kaupaksi, joten taitaa meillä aika moni ollut vieraillut piilottelusta huolimatta..
Periaatteenani on ollut aina huolitellut, hyväsukuiset suomenhevoset jotka ovat kisanneita, ei niinkään viimeisenpäälle hieno talli, joka toki näkyy siinä että kilpailevien hevosten sivuja päivitetään eniten. Aquanimals on vapaasti suomennettuna Meren eläimet. Nimeä ei juurikaan käytetä, mutta se vaikuttaa kasvatteihin. Vaikka tallin nimi on sinänsä outo, en halua vaihtaa sitä koska se on alkuperäinen nimi tallillani silloin vuosia, vuosia sitten. Siksipä se onkin tärkeässä asemassa, eikä tule vaihtumaan suomalaispohjaiseksi.
Uutta Aquassa on se että meiltä läytyy toiminnan lisäksi myäs juoksijoita pienoinen kasa, ja niilläkin on tavoitteet kohdallaan, kylläkin aivan eri tavalla, kuin ratsuilla. Ravit kuin ovat niinsanottu harrastus. Talli kasvattaa pelkästään suomenhevosia(ja pien), ja pieniä kasvatuksen helmiämme ovatkin esimerkiksi Meren Juhani & Deetee, väheksymättä Mariannea ja muita kasvatteja.
Kasvatit tunnistaa jälkipäätteestä AQ(1 ainut kasvatti, jolle on käytetty.), sekä alkuliitteestä Meren.
Tutustuhan lähemmin talliin ja hevosiin, sillä minulta ei esittelytaitoja ole riittämiinkään asti.
Terveisin Tinddi. (VRL-2136)(Tintti)

Ulkoasun © Emma P, kiitos. Aquanimals on virtuaali-talli.