Σχετικά με το site.

  Δίσκοι.

  Υδρόβια Φυτά.

  Άρθρα.

  Στημένα Ενυδρεία.

  Φτιάχτο μόνος σου.

  Πίνακας συζητήσεων.

  Σελίδες που αξίζει να επισκευτείτε.

  Χρήσιμα downloads.

  Υπολογισμοί μεγεθών και μονάδων.

  Επικοινωνία.  

 

 

                   

Τα παρακάτω προγράμματα είναι ότι κυκλοφορεί στο δίκτυο αυτή την στιγμή σχετικά με την φροντίδα του ενυδρείου.

Ότι πιο χρήσιμο κατά την γνώμη μου, για την σωστή και τακτική  παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του, που οδηγεί τελικά στην πιο επιτυχημένη συντήρηση και ανάπτυξή του.

Τα links οδηγούν απ'ευθείας στο κατέβεσμα του κάθε αρχείου. Σε όλες τις περιπτώσεις θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή αποσυμπίεσης αρχείων (π.χ. WinZip) για να αποσυμπιέσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα.

 

 • Aquarix 2.11 
  Ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε software για ενυδρεία. Πλήρης παρακολούθηση όλων των παραμέτρων. Αρκετά ρυθμιζόμενο, μπορεί κανείς να προσθέσει και δικές του παραμέτρους. Παρακολούθηση όσων ενυδρείων θέλετε ταυτόχρονα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι δωρεάν. Έτσι κι αλλιώς όμως η τιμή του είναι πολύ μικρή και η έκδοση που μπορείτε να κατεβέσετε απο εδώ λειτουργεί πλήρως για 30 ημέρες.

 • Aquarium Manager
  Πρόγραμμα συντήρησης του θαλασσινού σας ενυδρείου το οποίο παρακολουθεί, κατγράφει και παρουσιάζει σε γραφήματα σημαντικές παραμέτρους του νερού σας. 

 • FishTank 2.1 for Windows 95
  Το FishTank είναι ένα  aquarium calculator. Περισσότερο χρήσιμο κατά την διαδικασία σχεδιασμού ενός νέου ενυδρείου μπορεί  να χρησιμοποιηθεί και για χρήσιμους υπολογισμούς του υπάρχοντος ενυδρείου σας.

 • Pond Keeper
  Η εφαρμογή αυτή θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη σε ότι αφορά τις μικρές λίμνες (Ponds). Πρόκειται για ένα προγραμμα παρακολούθησης και αρχειοθέτησης όλων των απαραίτητων παραμέτρων  και η έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ είναι η demo version.

 • Tankminder 98
  Πλήρης εφαρμογή για την οργάνωση και παρακολούθηση του ενυδρείου

 • TTrack Aquarium Maintenance
  Εφαρμογή συντήρησης του ενυδρείου.Αναφορές και τήρηση αρχείου για παραμέτρους όπως αμμωνία, νιτρικές ρίζες και pH. Γραμμένο απο τον  Joseph Burke.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

       www.zdoop.com