Etusivu Uunoituus Historiaa Wicca Keittiönoita ja Vihreä noita Alexsandrialainen wicca Sapatti nyt Linkit

Harakasta

Etusivulla kuvassa esiintynyt harakanpoika oli äitini kotona hoidossa muutama vuosi sitten. Nimesimme hänet Harpaksi ja kasvatimme, kunnes hän oppi lentämään. Sitten hän tutustuikin muihin pihapiirimme harakoihin ja lensi omille teilleen. Meidän oli tarkoitus rengastaa hänet, jotta tietäisimme mikä lintu hän siitä parvesta on, mutta emme löytäneet sopivaa linnunrengasta.

Pakanapiireissä minut tunnetaan nimellä Harakka. Kerran kuulin sattumalta, että Suomessa liikkuu joku toinenkin nimimerkillä Harakka, mutta häneen en ole koskaan törmännyt.

Minulta kysytään usein mistä tämä nimimerkki on tullut. Hmm.. Vaikea oikeastaan sanoa, koska ensinmäisen kerran huomasin sen. Olin tuohon aikaan jo pitkään pohdiskellut mikä henkieläimeni on. Tietenkin kaikki "hienot" eläimet houkuttelivat, kuten: lohikäärme, leijona, pöllö, kissa, käärme, jne. Halusin kuitenkin löytää sen aidon itseni, enkä "nostaa" itseäni ylöspäin. Olen tavannut ihmisiä, joiden henkieläin todellakin on lohikäärme, mutta siinä ei ole koskaan käynyt niin, että he olisivat valineet lohikäärmeen, vaan pikemminkin lohikäärme on valinnut heidät. ;)

Harakka valitsi minut. Pikkuhiljaa olenkin löytänyt itsestäni hyvinkin harakkamaisia piirteitä: hyviä ja huonoja. Harakka ei ole minulle henkiopas, vaan pikemminkin harakka on jotain, mikä on sisälläni. Ikäänkuin eräs ulottuvuuteni.