stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

c h a r o n     t e c h


Englantilainen täysiveri ori
Non-Of Brief x Nanok v. Noord
s. 10.8.2005 - 3 vuotias, Socrates TBs (FIN)
sks 167.0cm, tummanpunarautias

sileät laukat, miler (1609m - 1800m)
stats 3: 1-0-0-0 vs 3 500 v€

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


more of him..

Suuresta pienestä Charonista löytyy ainakin yhden hevosen verran luonnetta. Vaikka oripoika onkin rauhallinen ja kiltti, osaa se aina kokeilla jokaista lähelleen tulevaa kaksi- kuin nelijalkaistakin. Tarpeen vaatiessa Charon osaa olla oikein uppiniskainenkin, suorastaan pahapäinen. Mutta onneksi näitä päiviä näkee harvemmin. Satulointi on tapahtuma, joka ei liikuta tätä miehen alkua yhtään. Joskus se tykkää alkaa pelleilemään, jolloin suitsia ei meinaa oriin päähän saada ollenkaan.

Täysin juoksusukuisesta Charonista voi jo selkään noustessa nähdä, mistä tämä poika pitää eniten. Koska varsa herra on pienestä pitäen koulutettu pieniin apuihin, toimii se radallakin kuin ihmisen ajatus. Kun jockey on vaan selässä, ei Charon keskity enää mihinkään muuhun kuin ratsastajan miellyttämiseen. Aamun harjoituksissakin huomaa heti kuinka pirtsakka ja kilpailun haluinen Charon on. Ori osaa laukata jopa paikallaan tarpeen tullessa, sen näkee kun joku hevonen juoksee pojan ohi ja Charon haluaisi niin lähteä perään, mutta haluaa samalla niin paljon miellyttää.

Kilpailupaikkojen flirttikuninkaana toimiva Charon on aivan täynnä miehistä itseään. Välillä se ei todellakaan keskity olennaiseen tai edes itseensä, jolloin ori pahimmassa tapauksessa teloo itseään. Esittelyringissä olemisesta ori nauttii, niin huomion kipeätä hevosta ei olekkaan kuin tämä. Lähtökarsinassa ori tärisee jännityksestä ja ketteränä miehenä Charon avaa kisat yleensä hyvin. Kovasta vauhdista pitävä ori, pystyy kirimään vaikka kuinka kovasta vauhdista vain hienosti lopussa, mutta hidas alkuvauhti on kamala hidaste Charonille. Jos matka taittuu pelkällä hitaalla tahdilla, voi jo sanoa että tämän herran peli on pelattu. Se ei kovin hitaasta vauhdista pysty kiihdyttämään enää sen verran.

his pedigree

i. Non-Of Brief xx (USA) ii. Brief Is The Light xx (USA)
ie. Well-Known xx (USA)
e. Nanok v. Noord xx (NLZ) ei. Don Fraidgo xx (AUS)
ee. Noir v. Noord xx (NLZ)

breeding info and his offspring

Non Charon Tech ei ole vielä käytettävissä ulkopuoliseen kuin mihinkään muuhunkaan jalostukseen.

Orii tulee ulkopuoliseen jalostukseen touko-kesäkuussa 2008

--

his stats

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 3 1 0 0 0
in all - - - - -

Non Charon Techin kilpailut

The Real horse in pictures is Smarty Jones xx (SIM-NAME Non Charon Tech)