stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

k a s v a t u s     -     b r e e d i n g
Kasvattajanimemme -Tech on hyväksytty VRL:n kasvattajanimissä.Isäehdokas esittelyt

Redrock Headhunter: pienikokoinen sprintteri orii, joka on myös hyvä periyttäjä.
SB Crusador: keskimatkan juoksija, tallimme ns. miljoonaoreja joka on menestynyt niin radoilla kuin näyttelyissäkin.
Agave´s Taste of Power: on suurikokoinen keskimatkanjuoksija, joka on todistettavasti hyvä periyttäjä.
Non-Of Brief: USA:sta tuotu isokokoinen tumma sprintteri vanhus, joka on juossut hienon uran.
Capricious VFU: Hurmaava ilmestys, joka ei kuitenkaan ole juossut kuin kaksi kilpailua. Ei vielä yhtään jälkeläistä.
Orien kyselyt

Kaikkia oreja saa tottakai kysellä, koska tällöin voimme järjestää sopivan ajan silloin kun ori tulee jalostukseen. Tämä on tietenkin parempi vaihtoehto, sillä oreillamme teetän vain tietyn määrän jälkeläisiä. Jos olet kiinnostunut oreistamme lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen socratestbs@luukku.com, asiallisesti otsikoiden. Ilmoita viestissäsi mieleisesi astutuspäivä, haluamasi ori, tammasi nimi & osoite, sekä oma nimesi & e´mail.

Kaikki Socratesissa syntyneet varsat


t i l a u s v a r s a
Tilausvarsoja saa meiltä melkein aina kun haluaa. Tarkistathan kuitenkin aina hevosten sukutaulut, ettei vain löydy samoja nimiä haluamasi oriin ja tamman suvuista. Jos olet siis kiinnostunut, lähetä sähköpostia osoitteeseen socratestbs@luukku.com, otsikoiden asiaan kuuluvasti, esim. tilausvarsa. Ilmoita viestissäsi mieleisesi astutuspäivä, isäehdokas, emäehdokas, sivujesi osoite & nimi, oma nimesi & e´mail. Mahdollisesti myös sukupuoli- ja nimitoive mukaan !


!HUOM! Kasvatustoimintamme rakentuu asiallisesti englantilaisien täysiveristen laatukasvatukseen. Koska emme harrasta sisäsiittoisuutta, ei samaa sukua omistavia hevosia keskenään astuteta. Pyrkimyksenämme on kasvattaa - terve, voimakas, suorituskykyinen ja hyväluonteinen varsa.