stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

etryxo-255 s a s n a k    e x e t e r


8/05 Spring Race Prince 2005 II


Englantilainen täysiveri ori
Indy x Ramona
s. 4.3.2005 - 4 vuotias, Sasnak TBs (FIN)
sks 165.0cm, tummanruunikko, tähdenaihe

sileät laukat, middle distance stayer (1609m +)
stats 15: 3-2-4-1 vs 30 400v€
s% 60% - v% 20%

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2


more of him..

Jossain sisimmässään Eksu on varmasti pienen enkelin muodostuma, ulkoisesti ori on kiukutteleva miehen alku. Eksua voi siis verrata teini-ikäiseen poikaan. Itsepäisyydestään tunnettu ori osaa olla erittäin rasittavakin tiettyinä vuodenaikoina. Talvet on aikaa, jolloin saa varmasti osakseen eniten kiukutteluja ja itsekeskeisiä tekemisiä. Jotenkin Eksusta löytyy myös sitä hienoa särmää, josta monikin hevosen omistaja varmasti pitäisi.

Ratsutuksesta nauttiva orii on iloa silmälle. Herra osaa venyttää itseänsä laukassa aivan mahdottaman hyvin ikäisekseen. Välillä jockey joutuu sietämään oriin villit ilopukit jotka eivät ole niitä pienimpiä pukkeja mitä Eksu tarjoilee vähät väliä. Tosin osaa ori jossain määrin käyttäytyäkin, mutta tällöin se painaa päällään. Radalle päästyään Eksu on rauhallinen. Suoraan sanoen sille on aivan sama kilpaileeko se muita vastaan vai eikö. Huonompi juttu on taas se, että oriilla kestää kauan ennen kuin sen perinnöllinen kilpailuvietti syttyy.

Laukkaradoilla hämmentyvä Eksu on juuri tällöin kilteimmillään, mutta ei varo mitään tai ketään. Koska ori ei nauti uusista paikoista tai siellä vierailuista on sille pakko laittaa karsinaankin suojat joka jalkaan ettei ori pääse kolhimaan jalkojaan. Ilman pientä venähdystä nivusissa ei vältytä yhdeltäkään kilpailulta. Siksi ori osallistuu vähemmän laukkoihin kuin on tarkoitus. Eksu on aika nopeahko avaaja, mutta ei mielellään pistä aina parastaan. Jockeyn pitää useasti hoputtaa oritta eteenpäin että päästäisiin edes sijoille.

his pedigree

i. Indy xx (SWE) ii. Game Over xx
ie. Indiana Girl xx
e. Ramona xx (SWE) ei. Somebody Else xx
ee. Ramiira xx

breeding info and his offspring

Sasnak Exeter astuu tammoja omilla astutuskausillaan, jolloin ori voidaan kuljettaa tamman luo. Tällöin tamman omistaja on velvollinen maksamaan matkan kulut. Oriista on saatavilla myös pakastetta.
(astutusmaksu 500v€ - keinosiemennys 430v€ - varsamaksu 810v€)
Otathan huomioon että Sasnak Exeter astuu tammoja vain rajoitetun määrän. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen socratestbs@luukku.com

his stats

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 3 1 0 1 0
3YO 8 1 2 1 1
in all - - - - -

Sasnak Exeterin kilpailut
Race Royals Summer 2005 Kunniamaininta:
Sasnak Exeter, joka nuoresta iästään ja vähäisestä kisakokemuksestaan huolimatta juoksi hienosti jaetulle kakkossijalle. + 2 000v€

The Real horse in pictures is Prized xx (SIM-NAME Sasnak Exeter)