stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

TERVETULOA w e l c o m e     a n d     n i c e     t o    m e e t     y o u !
Socrates Thoroughbreds on taas hengissä ja täysissä ruumiin ja sielun voimissaan osallistumaan jälleen mukaan toimintaan.Pysy ajantasalla, katso tarkat päivitystiedot täältä
(VP 8. heinäkuuta 2007)
Socrates Thoroughbreds toivottaa sinut tervetulleeksi idyllisessä ympäristössä sijaitseville tiluksilleen. Kauempaa katsottuna Socrates TBs sijaitsee Kentuckyn alueella sijaitsevan Lexingtonin kaupungin kupeessa. Alue käsittää kaksi tallirakennusta, toimistohuoneen, laukkaradat, kentän, tarhoja, henkilökunnan asunnot ja metsää. Jos määriteltäisiin sitä kokonaista aluetta minkä omistamme, löydetään lukuisat maastotiet, laitumia, kävelytyskonetta, pyörötarhaa ja järven.

Hevosten hyvinvointi näkyy tuloksista ja tuloksethan syntyvät vain treenaamisen ja hyvinvoinnin pohjalta. Jockeymme pukeutuvat aina hevosillemme annettujen värejen mukaan. Huomaat varmasti myös, että jokaisen hevosemme satulahuovassa lukee punaisella kirjailtu "Socrates TB, the", josta helposti tunnistat hevosemme.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan meiltä oman laukkaratsun, ota yhteyttä, niin katsotaan voimmeko tehdä asialle jotain. Tilausvarsoja on melkein aina saatavilla. Muistakaa myös että ellei kasvateillemme ole kysyntää, ei ole myöskään tarjontaa.

webmaster
Kimwi. - socratestbs@luukku.com
Vieraskirja - http://www.freebok.net/books/socratestbs/view.html