stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

etryxo-192 j a c k y a r d     v f u


Junior of VGF 2005 summer III - Summer Race Prince 2005 IIII


Englantilainen täysiveri ori
Jingledon VFU x Coupling
s. 13.10.2004 - 6 vuotias, Cullamores TBs (FIN)
sks 160.5cm, tummanpunarautias, piirto

sileät laukat, sprinter/miler (1400m - 1609m)
stats 24: 4-1-2-2 vs 21 200 v€
s% 37.5% - v% 17%

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2


more of him..

Jaska on hyvä esimerkki laatukasvatuksen tuloksesta. Sen herrasmiesmäinen olemus ja kuvainnollinen elämänilo saavat aikaan mullistuttavan yhtälön. Jaska on selvillä oman arvonsa paikasta ja kunnioittaa ihmisiä ja ylempi arvoisia hevosia. Pienestä koostaan huolimatta tällä orilla on suuri ja kultainen sydän, pienuus on vain suloista pintaa. Tammoille se ei vielä ole kovinkaan paljon kiinnostusta näyttänyt, mutta sekin varmaan sitten ajallaan. Voisi sanoa että Jaska on posliinihevonen, särkyvä lasisirpale, jota ei anneta ihan jokaisen käsiin.

Jokaisen nuoren laukkahevosen alkion tapaan, myös Jaska on hervottoman utelias kokemaan kaikkea uutta ja jännää. Ehkä juuri siksi sen kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Laukkaamisesta ori innostuu ihan hirveästi ja nelistää sitten semmoista vauhtia että isommatkin hevoset saavat myöntyä tämän pikkuisen vastarintaan. Joskus tuntuu kuitenkin mahdottoman ilkeältä hidastaa niinkin pirteää ja laukkaamista rakastavaa oria. Vaikka vauhti onkin hirmuinen välillä, osaa tämä poika laukata vaikka paikallaan jos pyydetään.

Kilpailupaikoilla Jaskalla on ihan omat mieltymyksensä. Yleensä se esittää lähes hermoraunion saanutta, joskus taas vilauttelee mielellään silmänvalkuaisiaan ohikulkijoille. Pienestä ponimaisesta koostaan huolimatta Jaska on nopea avaaja ja yllättää monet nopeudellaan. Pieneen kokoonsa nähden Jaska ottaa todella pitkiä laukka-askelia. Mielellään se kamppailee jo alusta saakka voitosta, liika pidättely saa sen vain hermostumaan ja heittelemään päätään.

his pedigree

i. ktk III Jingledon VFU xx ii. CT`s Highway xx
ie. AG Sermonette xx
e. Coupling xx ei. Sunday Cool xx
ee. Acaloony xx

breeding info and his offspring

Jackyard VFU astuu tammoja omilla astutuskausillaan, jolloin ori voidaan kuljettaa tamman luo, jolloin tamman omistaja on velvollinen maksamaan matkan kulut. Oriista on saatavilla myös pakastetta. (astutusmaksu 620v€ - keinosiemennys 220v€ - varsamaksu 500v€) Otathan huomioon että Jackyard VFUstakin saa varsoja vain rajoitettu määrä. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen socratestbs@luukku.com

5. heinäkuuta 2007 - o. Jackdaw Tech xx (Fraia Tech)

his stats

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 8 1 0 1 1
3YO 6 2 1 1 0
4YO - - - - -
in all - - - - -

Jackyard VFUn kilpailut

The Real horse in pictures is A.P Indy xx (SIM-NAME Jackyard VFU)