stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

etryxo-254 y e s     y e s    v o lEnglantilainen täysiveri ori
Jordeney Fight x Wisher Vote
s. 13.9.2004 - 7 vuotias, O. Herwen (GBR)
sks 169.5cm, musta, läsi

sileät laukat, stayer (2300m +)
stats 19: 5-2-1-2 vs 26 500 v€
s% 53% - v% 26%

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2


more of him..

Tätä hevosta voi kuvailla monella tavalla, tosin kaikki sanonnat viittaavat samaan sanaan - kiukuttelija. Jekku on hevonen, joka omaa ailahtelevaisen mielialan ja erittäin kieroutuneen huumorintajun. Vaikka orilla onkin tapana hymyillä kauniisti, niin ei se käyttäydy aina yhtä mukavasti. On nimittäin päiviä, jolloin sen kunnioitus näkyy pienen pelleilyn merkeissä. Tälläistä käytöstä ei Jekulta voi pyytää, tällöin se ilmoittaa itseänsä hyvinkin selkeästi pienen uhkailun lomassa.

Vaikka Jekku ei olekaan ihan mikään siro ja pieni englantilainen täysiverinen, on sen ratsukoulutus edistynyt yllättävän hyvin. Joissakin asioissa ori on hieman jälkeenjäänyt, mutta huipulle kiritään kovaa vauhtia. Jekun askellus on lennokasta ja tasaista, mutta suhteellisen raskaan etupään takia ori on usein melko etupainoinen. Kyljistä ori ei ole mitenkään herkkä, mutta herkän suunsa puolesta sitä on yllättävän helppo ratsastaa kaikissa lajeissa.

Laukkakilpailut ovat tapahtuma, jolloin Jekku on varmasti eniten täynnä itseään. Mahtailija on tälle oriille ihan takuu varmasti sopivin nimi. Tammoille flirttaillaan vielä enemmän kuin kotona ja suureen ääneen ilmoitetaan että ollaan saavuttu. Lähtökarsinoihin Jekku menee sen suuremmitta mutkitta, mutta lähteminen on ehkä yksi tämän oriin heikkouksista. Se ei siedä muiden hevosten rinnalla juoksua, joten orilla on tapana jättäytyä taakse. Pidemmän matkan juoksijaksi, rakenne olisi kelvollinen, mutta sprintterinä ori on ehkä liian massiivinen. Jekku ei ole ehkä kovin nopea ja hyytyykin jossain määrin aika helposti, mutta korkealla kunnolla on maaliin asti päästy ihan kärjessäkin. Yleensä Jekulle sopivin paikka juosta, on joko ensimmäisenä tai sitten johtavan kannoilla.

his pedigree

i. Jordeney Fight xx (USA) ii. Sicery Will Not xx (USA)
ie. Eve-Ry xx (USA)
e. Wisher Vote xx (GBR) ei. Justiny xx (AUS)
ee. Wishy Vote xx (GBR)

breeding info and his offspring

Yes Yes Vol astuu tammoja omilla astutuskausillaan, jolloin ori voidaan kuljettaa tamman luo, jolloin tamman omistaja on velvollinen maksamaan matkan kulut. Oriista on saatavilla myös pakastetta. (astutusmaksu 400v€ - keinosiemennys 150v€ - varsamaksu 300v€) Otathan huomioon että Yes Yes Volistakin saa varsoja vain rajoitettu määrä. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen socratestbs@luukku.com

Yes Yes Vol on käytettävissä satunnaisesti ulkopuoliseen siitokseen

18. heinäkuuta 2005 - t. Primeiro Tech xx (Agave´s Ilia)
20. lokakuuta 2005 - t. Yours Truly A.S.H xx (Sibylla Deli)
31. lokakuuta 2005 - t. Iron-Sei Tech xx (Agave´s Ilia)
20. heinäkuuta 2007 - t. Yown Volt Tech (A' Piece by Piece)


his stats

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 2 0 0 0 0
3YO 6 1 1 0 1
4YO 2 0 1 1 0
5YO 8 3 0 0 1
in all - - - - -

Yes Yes Volin kilpailut

The Real horse in pictures is Exploit xx (SIM-NAME Yes Yes Vol)