stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

etryxo-253 b d f     t r e y a nEnglantilainen täysiveri ori
GVR Double Falcon x WS Triangle
s. 24.5.2005 - 5 vuotias, Brookdale Farm (FIN)
sks 166.0cm, punarautias, katkopiirto

sileät laukat, miler (1609m - 1800m)
stats 23: 2-5-1-3 vs 17 600 v€

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2


more of him..

Teppo on hevonen, joka on ensivaikutelmalta arvoituksellisen kohtelias. Tämä ori ei pahemmin keksi metkuja ihmisten pään menoksi. Herrasmiesmäisyys esiintyy myös tammojen lähettyvillä, tosin sopusuhteellisemmassa muodossa. Talutus on asia, jota tämä ori ei voi ymmärtää. Sillä ei ole aikomustakaan kulkea narun päässä ihmisestä. Tämän asian se näyttää selkeästi, riuhtomalla riimunnarua ja mulkaisemalla välillä ilkeästi. Satuloinnista Teppo ei pidä, tai ei ole vielä edes oppinut pitämään. Pullistaminen on taitolaji, siinä missä juokseminenkin ja molemmat tämä poika osaa taitavasti.

Koulutusvaiheessa vielä ollessaan, Teppo näytti jo selvästi merkkejä tulevaan. Poika juoksi jo tällöin mukavia aikoja ja näytti kilpailumielensä muiden hevosten läsnäollessa. Tepon tapa laukata on ehkä kummallinen, se kun ei näyttäisi aina olevan puhdasta laukkaa ja laukkaaminenkin on aika vaikean näköistä, mutta tämä on tapa jolla ori menestyy. Huonoina päivinä oriin laukkaamisesta ei tule yhtään mitään, vaan se on hidastempoista vaivalloisen näköistä etenemistä porukassa.

Jos jossain ori on kuin kotonaan, niin kilpailupaikoilla. Se suorastaan nauttii siitä huomiosta mitä siellä saa melkein koko ajan, mutta matkustamiset ovat tämän oriin heikkous. Jos yhden päivän on juossut kovaa ja hikisenä, ei seuraavana päivänä kannata edes haaveilla seuraavista kisoista. Nuoren ikänsä puolesta tämä herra ei kestä liikaa rasitusta jaloissa ja keuhkoissa. Lähtökarsinoihin Teppo menee puoliksi pakottamatta ja kun ovet pamahtavat auki hyppää ori iloisesti radalle. Mielellään ori juoksee aika takana, sillä se on huomattavasti parempi kirijä, kuin avaaja.

his pedigree

i. GVR Double Falcon xx (USA) ii. GVR Double Agent xx (USA)
ie. GVR Ophelia xx (USA)
e. WS Triangle xx (USA) ei. Tripoli xx (USA)
ee. Angelic xx (USA)

breeding info and his offspring

BDF Treyan astuu tammoja omilla astutuskausillaan, jolloin ori voidaan kuljettaa tamman luo, jolloin tamman omistaja on velvollinen maksamaan matkan kulut. Oriista on saatavilla myös pakastetta. (astutusmaksu 500v€ - keinosiemennys 200v€ - varsamaksu 700v€) Otathan huomioon että BDF Treyanistakin saa varsoja vain rajoitettu määrä. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen gotta.get.out@luukku.com

17. toukokuuta 2005 - o. Sasnak Chester xx (Devil Dancer)
2. kesäkuuta 2005 - o. Tribute Tech xx (GF Tigrat)
1. heinäkuuta 2005 - o. Emilaik Tech xx (Clasique Non-Fight)

his stats

season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 8 1 0 1 1
3YO 6 2 1 1 0
4YO - - - - -
in all - - - - -

BDF Treyanin kilpailut

The Real horse in pictures is Giant's Causeway xx (SIM-NAME BDF Treyan)