stallions      mares       breeding      estate      copyrights  

etryxo-192 r e d r o c k    h e a d h u n t e r


Junior of VGF 2004 winter III - King of VGF 2005 summer II


Englantilainen täysiveri ori
WW Remaster x Heartbreaking Bravery
s. 1.3.2004 - 12 vuotias, Redrock Farm (FIN)
sks 161.5cm, punarautias

sileät laukat, sprinter/miler (1400m - 1800m)
stats 33: 2-5-7-4 vs 62 700v€
s% 54,5% , v% 6,0%

Oriin omistaa Kimwi., Socrates TBs

1 | 2


more of him..

Kilpailukentät jättänyt Redrock Headhunter on menestynyt selvästi paremmin radoilla vanhempana konkarina kuin nuorena raakileena. Vasta vanhemmiten Headhunter alkoi näyttämään kyntensä voittamalla ensimmäiset kerrat vasta viis - ja kuusvuotis kaudellaan. Hyviä tuloksia rahasijoilla on tämä mies kerännyt upeasti."Ehkä oriin pieni koko on haitannut menoa isompien miesten sarjoissa." sanoo oriin hoitaja ja ratsuttaja Ellen H. Kolmivuotiskaudella tämä pieni ja sisukas sisukas sielu saavutti Junior of VGF 2004 winter kolmossijan. Jo kolmisen ikävuotta eteenpäin ori tähtäsi saman suurkilpailun King of VGF 2005 titteliin ja olikin kokonaistuloksissa toinen. "En sitten tiedä mikä tuota oria riivaa kun sen on tapana herätä vasta suurkilpailuissa :)" tokaisee Kimwi.

Siitospuolellakin Redrock Headhunter on näyttänyt jo periyttämiskykyjään. Ori onkin varmasti lahjakkaampi periyttäjä kuin juoksija. "Kahden varsan suorituksia on jo päässyt ilolla näkemään ja ihan pirun hyvältä näyttää!" oriin jockey Jonas M. naurahtaa. Varsoista vanhempi, Firtey Tech, on ehkä jopa lahjakkaampi kuin isänsä aikoinaan. Tamman voittosumma hipoo jo lähelle puolta sataa tuhatta. Nuorempi varsa onkin sitten ori, Turoch Tech, joka avasi kaksivuotiskautensa hienosti voittamalla kahdesti ja sijoittumalla neljästi.

Tämän orin haukkuisin erittäin mahtavaksi toveriksi, tosin myös jääräpäiseksi sellaiseksi. Uunon kanssa ei pysty edes kuvitella kahta samanlaista päivää. Herran mielikuvistus on myös sitä ykkösluokkaa, joka saa sen stressaamaan aivan älyttömästi kaikesta. Tosin aina sillä näyttäisi olevan kiire jonnekin, jokaisesta päivästä se on saanut ikimuistoisen. Ulkoilmassa Uuno on tosiaankin rauhallisempi kuin tallissa, itsekseen se keskittyy hienotunteisesti flirttailemaan laiduntaville tammoille.

Ratsastaessa Uuno on nimensä mukaisesti ihan täysi toope ;> Ori kuumentuu jo pelkästä satuloimisesta ja saati sitten selkään menosta. Niinä päivinä jolloin Uunolla on todella hyvä päivä se on todellinen kouluttajan unelma - Harmi vain että näitä päiviä on erittäin vähän. Mutta kuka nyt jaksaa nimitellä ja olla pitämättä oriista, jolla on ihan taivaallinen laukka. Kyllä, orin liikkeissä ei ole paljon parantamista. Mutta jos ratsastaja oikein kunnolla vaatii oria tottelemaan ja kulkemaan alla kunnolla, tottelee se moitteettomasti. Tosin joskus se aivan varmasti alkaa tapella ratsastajan kanssa koska mennään kovempaa laukkaa ja koska hidastetaan. Ori kun ei millään meinaa uskoa, että maaliviivan jälkeen pitää hidastaa.

Uunon reagoiminen kilpailupaikalla olikin jo ennalta arvattavissa. Ori on aivan ylivarovainen kaiken suhteen ja vilkuilee koko ajan hermostuneesti ympärilleen. Uusiin ihmisiin se tutustuu varovaisen uteliasti, mutta kuten monelle hevoselle käy, liikaa ihmisiä on liikaa ihmisiä. Lähtökarsinat tuntuvat Uunon mielestä turvallisilta. Mutta kun ne pamahtavat auki, hyppää ori lihaksien ja nopeuden turvin eteenpäin valtavalla voimalla. Aina aluksi pidättelevät pidätteet menevät läpi, mutta kun Uuno on selvästi johtajatyyppiä alkaa se helposti pullaamaan ohjalle ja painelemaan eteenpäin. Kaarteet ovat orin heikkous, jolloin se hidastaakin vauhtia huomattavasti. Tämän orin juoksupaikka on joko keskivaiheella sisällä tai ulkona, muuten ei juoksu kulje.

his pedigree

i. WW Remaster xx ii. ktk III WW Windmaster xx
ie. WW Replica xx
e. Heartbreaking Bravery xx ei. Pinecross Catapult xx
ee. Memory of Gold xx

breeding info and his offspring

Redrock Headhunter astuu tammoja omilla astutuskausillaan, jolloin ori voidaan kuljettaa tamman luo, jolloin tamman omistaja on velvollinen maksamaan matkan kulut. Oriista on saatavilla myös pakastetta. (astutusmaksu 640v€ - keinosiemennys 467v€ - varsamaksu 900v€) Otathan huomioon että Redrock Headhunteristakin saa varsoja vain rajoitettu määrä. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen socratestbs@luukku.com2. joulukuuta 2004 - t. Firtey Tech xx (Agave´s Ilia)
8. maaliskuuta 2005 - o. Turoch Tech xx (GF Tigrat)
19. toukokuuta 2005 - t. Betrayer Tech xx (Clasique Non-Fight)
27. kesäkuuta 2005 - o. Noose Tech xx (Emendei Linue)
19. syyskuuta 2005 - t. Eveninghaze H.T. xx (IceFox's Terzo Scossa Eletrica)
31. lokakuuta 2005 - o. Nito Do Tech xx (Nanok v. Noord)
4. marraskuuta 2005 - t. Peacefull Tech xx (A`Piece by Piece)
19. marraskuuta 2005 - o. Hymn Illigit Tech xx (Agave's Ilia)

his stats


season starts 1st 2nd 3rd 4th
2YO 11 0 2 2 0
3YO 9 0 2 4 1
4YO 6 0 0 0 2
5YO 6 1 0 0 0
6YO 4 1 0 1 0
in all 33 2 4* 7 3*

*Osia tuloksista ei ylhäällä muuten kuin statistiikoissa, joten näitä sijoja saattaa olla enemmän.
Redrock Headhunterin kilpailut

The Real horse in pictures is Strategic xx (SIM-NAME Redrock Headhunter)