VAARNA-web: Suomalainen Buffy vampyyrintappaja Episode Guide: Kuvia, dialogeja,
arvioita, lyhennelmiä ja ajatuksia sarjan Suomessa esitetyistä jaksoista.
2.9 Vierailijat OSA 1 (What's My Line Pt 1)
"Buffy the vampire Slayer" TM and copyright Fox and it's related entities. All rights reserved. Any reproduction, dublication or distribution of these materials in any fom are expressly prohibited. This web site, it's operations and any content on this site relating to "Buffy the Vampire Slayer" are not authorized by Fox.
Spikella on suunnitelma rakkaan Drusillansa parantamiseksi, mutta ensin Tappajasta on päästävä eroon. Vampyyri lähettää asialle kolme pahamaineista palkkasoturia, joiden ainoa tehtävä on saada Buffy hengiltä...
VAARNA-web aloitti toimintansa 1.2. 2002. Nämä ovat fanin laatimat sivut. En omista oikeuksia Buffy vampyyrintappaja- tai Angel- sarjoihin. Sen sijaan omistan oikeudet OMIIN teksteihini, joten niiden kopioiminen ja käyttäminen omalla web-sivullaan ilman linkkiä VAARNA-webiin tai tietoa siitä, että kyseessä ei ole kopioijan oma teksti on sekä paheksuttavaa, että kiellettyä. En toimi yhteistyössä suomalaisten TV-kanavien kanssa, eikä minulla ole tietoa mahdollisista ohjelmanmuutoksista. Sivu on laadittu, koska minulla on liikaa aikaa käsissäni, eikä elämää :)
Jos sinulla on kysymyksiä koskien sivua tai siltä löytyvää informaatiota, voit tavoittaa minut tästä sähköpostiosoitteesta:
blackbird1875@hotmail.com
Sunnydaleen saapuu demoni, joka valtaa kuolleiden, tai tajuttomien ruumiita. Se jahtaa kuitenkin vain tietynlaisia henkilöitä. Henkilöitä, joilla on eräs tatuointi... Buffy hämmästyy, kun jutulla tuntuu olevan selvät yhteydet Gilesin menneisyyteen pahamaineisen Ethan Raynen kanssa.
1.2.-07
4.6.-06
3. Kausi
4. Kausi
Kirjasto
Linkit
VAARNA?
Cave
Buffy
Sunnuntaiöisin
n. klo 00-02

SubTV:llä
W E B H O S T I N   P Ä I V Ä K I R J A :

2
/ 2 / 2008    05:21

Hyvää syntymäpäivää kaikista rakkaimmalle nettisivulleni, Vaarnikselle, joka täytti eilen jo kokonaiset kuusi vuotta! Kiitoksia vierailijoille, jotka ovat Cavessa onnitelleet. Olette mahtavia! Avasin tapauksen kunniaksi synttärisivun ja sieltä voi käydä lukemassa sen perinteisen juhlapuheen (lue: nyyhkypuheen). Sivulle laitoin myös muutamien Cavelaisten onnittelumatskuja. Tämä on yhtä paljon heidänkin sivunsa kuin se on minun! Vaarnis belongs to us all. Tänne asti ei oltaisi päästy ilman uskollisia kävijöitä, joten *haliruttaus*.

En tiedä laitanko mitään tämän kummempie päivityksiä sivuille, mutta otan tilaisuuden mainostaa niin maar penteleesti, nimittäin:
FINBUFFY 2008 TULEE TAAS! Tänä vuonna tapahtuma on kaksipäiväinen ja sijoittuu ajalle 7.-8.6.! Majoitus kuuluu hintaan ja tapahtumapaikka on luonnonkaunis Kariniemen leirikeskus Valkeakoskessa. Minä olen yksi järkkäreistä, joten kutsun teidät kaikki oikein henkilökohtaisesti mukaan vuoden suurimpaan Buffy-tapaamiseen!
Uusimmat  lisäykset:

2.2.-08

Synttärisivu:
VAARNA-web
6 vuotta!

Päivitin
VAARNA?
-osion ajan
tasalle
5. Kausi
1. Kausi
2. Kausi
6. Kausi
FinBuffy
2.8 Pahuuden Voimat (The Dark Age)
.
7. Kausi
2