Etusivu
Yleistä
Info
Yleistä
Liittyminen
Historia
P.M.K
U.K.K
Yhteisö
Uutiset
Tarinat
Asukkaat
Kaupungit
Roduista
Aateliset
Kuvia
Sivusto
Linkkejä
Ylläpito
Kopiointi
Muuta
Tapahtumat
Turnajaiset
Taisteleminen
Kartasto
Vieraskirja
Copyright © Enelya 2003-2004
Profiili Materiaali Kirjasto - P.M.K
Rotu, Ammatti, & Ase luettelo. Eli tälle sivulle on kerätty mahdollisimman paljon eri rotuja ammatteja ja aseita, joita voit käyttää apunasi muodostaessasi itsellesi omaa fantasiaminääsi. Oma mielikuvitus ei kuitenkaan koskaan ole kiellettyä. Alla on lueteltu mitkä niistä ovat kaikille sallittuja, ja mitkä rodut mm. ovat rajoitettuja. Muistakaa silti että rotuja, ammatteja ja aseita on varmasti tuhansia, mekään emme voi listata niitä kaikkia, joten jos sinulla on jotain omia ehdotuksia, kerrothan siitä meille ennen kuin rupeat laittamaan niitä profiiliisi.
Esimerkki rotuja [kaikille]:
Musta-, Metsä,- Meri-, ja muut Haltia rodut. Villit-, sivistyneet-, jää-, ja muut Ihmiset. Kääpiöt, Kentit, Hopitit, Keijut, Tontut, Maahiset, Peikot, Hiidet, Urukit, Zombit, Liskomiehet ja muut mutantit. Sudet, Karhut, Ketut ja muut normaalit eläimet aina kotkasta pandakarhuun ovat salittuja. Griffoni Unircorn, Pegasos, Drow, Haamu. Äsken mainituttujen tyyliset rodut ovat siis kaikkien vapaassa käytössä. Lisäksi rodut saa kirjoittaa profiiliin myös englanniksi tai niitä voi yhdistellä & muokata, kuten: puolihaltiat, yö-maahiset, hopeakettu, suurihmiset.
Esimerkki rotuja [luvalla]:
Giantit & Titanit sekä muut korkeat ja suuret rodut, ja ne joilla on yli-inhimilliset kyvyt, sellaiset rodut saa käyttöönsä vain luvalla. Eri kokoiset & väriset Dragonit. Demonit, Entit, Istar, Maiar, Youkot, Balrogit, Wyvernit, Vampyyrit, Ihmissudet. Jos haluat olla Enelyassa joku tällainen erikoisempi rotu, kuten lohikäärme, sinun täytyy anoa siihen lupaa Enelyan vastuuhenkilöltä, ja perustella asiasi. Myös isommat rodut voi tietenkin kirjoittaa englanniksi ja niitäkin voi hieman muokata: Black Dragon, water-demon, puoli vampyyri jne.
Esimerkki rotuja [kielletty]:
Kaikki kuolemattomat ja myös voittamattomat sekä tietenkin haavoittumattomat rodut ovat ehdottomasti kiellettyjä Enelyassa, ja ”jumala” on käsite jota siellä ei tulla tuntemaan. Jos joku näkee tiedoissasi tällaisen rodun, tai sinun edes leikkivän sellaista, sinut saatetaan karkoittaa Enelyasta.
Esimerkki ammatteja [kaikille]:
Soturi, samooja, seikkailija, seppä ritari, jousimies, varas, vartija, tiedustelija, maagi, barbaari, paladin, munkki, anti-paladin, ratsumies, tietäjä, ennustaja, alkemisti, kauppias, metsuri, maanviljelijä, noita, samurai, henkivartija, palkkamurhaaja, ninja, kartografi, kalastaja, teurastaja, manaaja, gladiaattori, ryöväri. Ammatiksi hyväksytään yleisesti kaikki keski-aikaan sopivat ammatit, tässä oli lueteltu vasta murto-osa kaikista ammateista, niitäkin saa keksiä oman mielikuvituksensa avulla lisää.
Esimerkki ammatteja[luvalla]:
Kuningas, Kuningatar, Prinssi, prinsessa, ruhtinas, kreivi, markiisi, kenraali, paavi, piispa, arkimaagi, elementalisti, muodonmuuttaja, sensei, Keisari, Äskeiset johtajan tyyliset arvot ansaitaan tekemällä kaupunki jota tuolla arvolla sitten johtaa. Niitä ei siis voi pyytää/varata. Lisäksi osa Enelyalaisista saa aatelis arvon jos hän kuuluu neuvostoon, mutta silloin heillä ei ole käskyvaltaa millään alueella, täten tämä järjestelmä ei juurikaan uhkaa Enelyan tasa-arvo periaatteita.
Esimerkki esineitä [kaikille]:
Pienet-, suuret-, pitkät-, lyhyet-, miekat, jouset ja kirveet. Piilikko, keihäs, peitsi, sapeli, katana, tappara, tikari, moukari, nuija, Nahka-, Levy-, ja rengas haarniskat ja kypärät. Erikokoiset kilvet. Vaatteet, viitat kengät kaavut. Korut, ja riipukset, luut. Reput, säkit, vyöt, pullot, ja kaikenlaiset esineet jne. Äsken mainut yksinkertaiset aseet & esineet ovat jokaisen vapaassa valinnassa, tosin aseet ja esineet eivät ole kovin tärkeitä Enelyassa, niillä on vain henkinen tarkoitus ja arvo. Paitsi tietenkin niille jotka haluavat pelata niillä.
Esimerkki rotuja [luvalla]:
Esineet joissa on taikavoimia, tai aseet, suojat, sauvat, vaatteet, jotka on tehty erikois materiaalista tai koristeltu niillä: kulta, hopea, platina, timantit, mithril, safiirit, silkki, helmet, meripihka, ja pelkät taiat ovat aseita. Samoin esineet joissa on esim kääpiöiden riimuja tai muita siunaus loitsuja & kuvioita. Kaikki nämä paremman asteen esineet, kyvyt sekä aseet ovat vain niiden käytössä jotka ovat ne ansainneet jollain tapaa.

1